Şimdi Ara

HTC One V Şarj Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Akrabamin Htc One V cihazinin on cami(digitizer) kirilmisti. Cihazi telefoncuya verdim. Yaptim gel al dedi, gittim aldim cihazi hersey iyi guzel eve gittim fabrika ayarlarina aldim. Cihazi sarja koydum %100 oldu sonra cektim sarjdan. Sabah %1 kalmis neyse telefonu sarj olsun diye kapali bir sekilde biraktim. Sonra cihazi hic bir turlu sarj edemedim. Isiginin kirmizi yanmasi gerekirken bir kirmizi bir yesil yaniyor. Sonra gittim sarj almiyor bir bakin dedim sarj soketini degistirelim dedi bende eger olacaksa degistirin olmayacaksa kalsin dedim. Olur yapariz dediler. Neyse gittim yapmislar, sarja takinda bakayim dedim. Cihaz acilmadi. Bak isik filan yaniyor cihaz uzun suredir acilmadi ya ondan dedi. Ben zaten anladim cihazin acilmayacagini hic uzatmadim tamam kardes ben evde denerim dedim ciktim. Simdi sizlere soruyorum kardesler bu cihaz neden acilmiyor. Cihazi sarja takip uzunca basinca alttaki kapasitif butonlar yanip yanip sonuyor sonra cihaz aciliyor ama sarja takin diyor %1 sarj gosteriyor. Ama sarjda aciyorum nie boyle yapiyor anlamadim Bildirim ledi sarj olurken kirmizi yanmasi lazimken simdi kirmizi yaniyor sonuyor yesil yaniyor sonuyor bu sekilde devam ediyor. Ss atiyorum + video yukleyecegim yardimlariniz icin simdiden Tesekkurler.

https://youtu.be/1kMbRNq2534

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3 Mini Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.