Şimdi Ara

Sony Xperia 3 Işık Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar telefon durup dururken kenini kapatti ve actigimda sag ust kosede 3 isik yanip sonuyor ve acilmiyor lutfen yardim edermisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonunuzun bataryasi cikiyor ise cikarip 10 sn. sonra takin batarya cikmiyor ise butun tuslarina 20 sn. Basili tutun acilacaktir.eger acilmiyor ise sarja takin sarj oluyor ise acilacaktir.Kolay gelsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 kırmızı ışık yanıyorsa büyük ihtimalle batarya bitmiştir. Şarja takın, birazz bekleyin ve açmayı deneyin eğer açılırsa sıkıntı bataryada.
  • Yorumun icin tsk ederim ama dediginiz her deyi ve daha fazlasini yap telefonu 2 gun sarjda bile tuttum yok hic bise yok

• by_erdal kullanıcısına yanıt
    Yorumun icin tsk ederim ama dediginiz her deyi ve daha fazlasini yap telefonu 2 gun sarjda bile tuttum yok hic bise yok.

• TheISY T kullanıcısına yanıt
    peki herhangi bir açılma belirtisi gösteriyor şarjda iken. Şarjda açmayı da denedi iseniz ve açılmadı ise batarya komple gitmiş olabilir. Başka bir batarya ile deneyin olmadı yazılım onarımı yapın.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    bataryasını bulamadım zor ama yazılım onarmada yapılmıyor telefon hiç açılmadığı için
    bu arada telefon sony xperia tipo
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheISY

bataryasını bulamadım zor ama yazılım onarmada yapılmıyor telefon hiç açılmadığı için
    bu arada telefon sony xperia tipo
    BA700 batarya diye aratırsanız internette onlarca batarya var hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.