Merhaba arkadaslar telefon durup dururken kenini kapatti ve actigimda sag ust kosede 3 isik yanip sonuyor ve acilmiyor lutfen yardim edermisiniz.
Telefonunuzun bataryasi cikiyor ise cikarip 10 sn. sonra takin batarya cikmiyor ise butun tuslarina 20 sn. Basili tutun acilacaktir.eger acilmiyor ise sarja takin sarj oluyor ise acilacaktir.Kolay gelsin
3 kırmızı ışık yanıyorsa büyük ihtimalle batarya bitmiştir. Şarja takın, birazz bekleyin ve açmayı deneyin eğer açılırsa sıkıntı bataryada.
Yorumun icin tsk ederim ama dediginiz her deyi ve daha fazlasini yap telefonu 2 gun sarjda bile tuttum yok hic bise yok
by_erdal
kullanıcısına yanıt
Yorumun icin tsk ederim ama dediginiz her deyi ve daha fazlasini yap telefonu 2 gun sarjda bile tuttum yok hic bise yok.
TheISYT
kullanıcısına yanıt
peki herhangi bir açılma belirtisi gösteriyor şarjda iken. Şarjda açmayı da denedi iseniz ve açılmadı ise batarya komple gitmiş olabilir. Başka bir batarya ile deneyin olmadı yazılım onarımı yapın.
ouzqan
kullanıcısına yanıt
bataryasını bulamadım zor ama yazılım onarmada yapılmıyor telefon hiç açılmadığı için bu arada telefon sony xperia tipo