Bildirim
Htc One Vatan İndirim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bimeksdeki parelel ithalatmı bilmiyorum ama aynı fiyata Vatan dada mevcut şu anda eğer içiniz rahat etmiyor ise alternatif olsun diye yazdım :http://www.vatanbilgisayar.com/cep-telefonu-modelleri?br=HTC -
quote:
Orijinalden alıntı: Vipracing
Bimeksdeki parelel ithalatmı bilmiyorum ama aynı fiyata Vatan dada mevcut şu anda eğer içiniz rahat etmiyor ise alternatif olsun diye yazdım :http://www.vatanbilgisayar.com/cep-telefonu-modelleri?br=HTC
Pardon hocam vatan doğru karıştırmışım. :)
Sizce alınır mı? -
Vatan ın indirimleri her hafta sonu var,sadece insanları kandırıyorlar,aldırış etmeyin -
quote:
Orijinalden alıntı: LegendM
Vatan ın indirimleri her hafta sonu var,sadece insanları kandırıyorlar,aldırış etmeyin
Kandırıyorlar derken açarmısınız biraz ona göre alacağım da. -
quote:
Orijinalden alıntı: To Write Love On Her Arms
quote:
Vatan ın indirimleri her hafta sonu var,sadece insanları kandırıyorlar,aldırış etmeyin
Kandırıyorlar derken açarmısınız biraz ona göre alacağım da.
Bu hafta sonuna özel %25 indirim dedikleri 2 hafta da bir oluyor,o yüzden ona takılmayın demek istedim -
Tabiki alınır hem resmi distribütör ürünü hem fiyatı görece ucuz hemde serisine bakıp en iyisini alma şansınız yüksek (internet alışverişlerine oran ile) birde orada açıp deneyip olası bir problem durumunda hemen itiraz etme şansınız diğer firmalara göre bir parça daha iyi gibi. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: To Write Love On Her Arms
quote:
Kandırıyorlar derken açarmısınız biraz ona göre alacağım da.
Bu hafta sonuna özel %25 indirim dedikleri 2 hafta da bir oluyor,o yüzden ona takılmayın demek istedim
Teşekkürler hocam.
-
quote:
Tabiki alınır hem resmi distribütör ürünü hem fiyatı görece ucuz hemde serisine bakıp en iyisini alma şansınız yüksek (internet alışverişlerine oran ile) birde orada açıp deneyip olası bir problem durumunda hemen itiraz etme şansınız diğer firmalara göre bir parça daha iyi gibi.
Sağolun hocam. -
En iyisi kutusunu actirmak eger sansiniz vrsa bakmak ve icinize siniyorsa 3 e 5 e bakmadan almak :) -
quote:
Orijinalden alıntı: nomenore
En iyisi kutusunu actirmak eger sansiniz vrsa bakmak ve icinize siniyorsa 3 e 5 e bakmadan almak :)
Haklısınız yorum için sağolun. -
alırsan eğer aldığın an bir görevlinin yanında aç kasa açıklığına bak, ekran parlaklığını sona vur , ölü piksel var mı diye bak falan
eğer kusurluysa değiştirt, yani servise falan gönderirlerse o telefona elveda de -
quote:
Tabiki alınır hem resmi distribütör ürünü hem fiyatı görece ucuz hemde serisine bakıp en iyisini alma şansınız yüksek (internet alışverişlerine oran ile) birde orada açıp deneyip olası bir problem durumunda hemen itiraz etme şansınız diğer firmalara göre bir parça daha iyi gibi.
kardeş bir şey soracam arkadaş htc o almayı düşünüyor. seri numarasına göre en iyi cihazı alabilirsin demişsin hangi seri numaralı cihaz en iyisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
One kullanmadığım için bilmiyorum (Forumun HTC One ile ilgili ana başlığında yardımcı olurlar mutlaka) ama 35 yada numerik olarak daha yüksek seriler 36? diye aklımda kalmış da yanıltmak istemem sizi en sağlıklısı ana başlığa gidip bilgi almak :http://forum.donanimhaber.com/m_71978673/mpage_444/tm.htm -
Sağolasın şimdi bakıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İzmir de hiçbir mağazada gri rengi kalmamış, acaba internet üzerinden alsak sorun yaşarmıyız kasa açıklığı falan gibi -
bu indirim bugün mü son buluyor? -
evet son -
Ben de bugün indirimden aldım Allah utandirmasin :) -
fiyatı normal 2000 tl eğer gerçekten yüzde 25 uygulanırsa 1500 tl olması lazım vatan milleti kandırıyor.
Benzer içerikler
- telefonun ilk açılış tarihini öğrenme
- wifi kaydedildi sorunu
- düz viril ne demek
- dokunmatik ekran kendi kendine basıyor ve çözümü
- ön kamera açılmıyor
- xiaomi hyperos özellikleri
- realme neo7
- s25 ne zaman çıkacak
- oppo reno 11f yorumlar
- samsung gear vr - oculus uygulaması
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X