Şimdi Ara

HTC ONE VEYA İ5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ve kafam epey bi karışık htc one çok iyi bir telefon yanlız htc nin pazarlama anlayışını çözebilmiş değilim reklam tanıtım 0. O telefon samsungun veya apple'ın elinde olsaydı milyonlarca ön sipariş almıştı. Telefon bildiğim kadarıyla şubatta çıktı ama mayıs gibi türkiyeye geldi işte bunlar kafamı çok kurcalıyo çünkü aksesuarı felanda kolay bulunmuyo. Şu konudada hakkını vermek lazım HTC Sense4'ün üstüne onlarca özellik katıp Sense5'i çıkardı Samsung veya Apple naptı bi önceki modelin hemen hemen aynısı bi arayüzle çıkardılar bu konuda HTC çok iyi çok iyi çalışıyolar ama dediğim gibi mesele sokağa çıktığımda şuana kadar bir tane bile HTC One göremedim en fazla i5 biraz SIV Z'de hiç görmedim yani çok özellikli olmasına rağmen reklamdan dolayı çok geride kalıyo

i5 ise kim ne derse desin çok stabil telefon en iyi oyunlardan biri olan RR3 ü bile sorunsuz bi şekilde çalıştırıyo buda stabillikten kaynaklanıyo. Bi bilindik olması havasının olmasıda önemli benim için

Samsung SIV'müş Xpreia'ymış felan onları hepsini eledim yeni nesil telefonları bekliyceksemde yine tercihimi i5s veya HTC'nin yeni telefonu üzenirinde yaparım o yüzden samsung sony lg nokia demeyin lütfen

Snapdragon 800 ler i5s nezaman çıkıcak onlarıda bekleyebilirim ama 1 yıldır telefon alıcam sabırsızlanıyorum artık symbiandan kurtulmak istiyorum

Anlıycağınız kalbim i5 aklım One diyo

Lütfen fanboylar gelipte kesinle i5 veya one yazıp gitmesinler adam akıllı mantıklı yorumlar bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametcicek -- 24 Ağustos 2013; 18:35:14 >

• One

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametcicek

Merhabalar arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ve kafam epey bi karışık htc one çok iyi bir telefon yanlız htc nin pazarlama anlayışını çözebilmiş değilim reklam tanıtım 0. O telefon samsungun veya apple'ın elinde olsaydı milyonlarca ön sipariş almıştı. Telefon bildiğim kadarıyla şubatta çıktı ama mayıs gibi türkiyeye geldi işte bunlar kafamı çok kurcalıyo çünkü aksesuarı felanda kolay bulunmuyo. Şu konudada hakkını vermek lazım HTC Sense4'ün üstüne onlarca özellik katıp Sense5'i çıkardı Samsung veya Apple naptı bi önceki modelin hemen hemen aynısı bi arayüzle çıkardılar bu konuda HTC çok iyi çok iyi çalışıyolar ama dediğim gibi mesele sokağa çıktığımda şuana kadar bir tane bile HTC One göremedim en fazla i5 biraz SIV Z'de hiç görmedim yani çok özellikli olmasına rağmen reklamdan dolayı çok geride kalıyo

i5 ise kim ne derse desin çok stabil telefon en iyi oyunlardan biri olan RR3 ü bile sorunsuz bi şekilde çalıştırıyo buda stabillikten kaynaklanıyo. Bi bilindik olması havasının olmasıda önemli benim için

Samsung SIV'müş Xpreia'ymış felan onları hepsini eledim yeni nesil telefonları bekliyceksemde yine tercihimi i5s veya HTC'nin yeni telefonu üzenirinde yaparım o yüzden samsung sony lg nokia demeyin lütfen

Snapdragon 800 ler i5s nezaman çıkıcak onlarıda bekleyebilirim ama 1 yıldır telefon alıcam sabırsızlanıyorum artık symbiandan kurtulmak istiyorum

Lütfen fanboylar gelipte kesinle i5 veya one yazıp gitmesinler adam akıllı mantıklı yorumlar bekliyorum

HTC one ve Iphone 5 çıkalı fazla olmadı henüz yeni denebilir. Ancak kararsızlıktan dolayı bende şuan beklemeye çekildim. Snapdragon 800 lü LG G2 var tam 1 ay sonra türkiye de olması bekleniyor ancak fiyatı 2000 tl olmayacaksa alırım o fiyatları vermem.
    Şuan tabi htc de iphone 5 te alınabilir tercih meselesi ama htc one max çıkınca htc one daki fiyat degişimini de merak ediyorum dogrusu

• iPhone 5S yolda o kadar beklemişsin bunun içinde beklersin parmak izi okuma filan devrim niteliğinde ürün olacak zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeiranLee

iPhone 5S yolda o kadar beklemişsin bunun içinde beklersin parmak izi okuma filan devrim niteliğinde ürün olacak zaten

Parmak izi olayı 6 ya sarkmış öyle duydum yani ne kadar doğru bilmiyorum
  • quote:

quote:

iPhone 5S yolda o kadar beklemişsin bunun içinde beklersin parmak izi okuma filan devrim niteliğinde ürün olacak zaten

Herhangi bir duyum almadım ama sanmıyorum. Piyasada iPhone 5 var, hemen hemen aynı özellikte 5C çıkacakken 5S'in bir albenisi olmak zorunda. Yoksa insanlar Neden para versin yeni 5S için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meakka

quote:

quote:

Herhangi bir duyum almadım ama sanmıyorum. Piyasada iPhone 5 var, hemen hemen aynı özellikte 5C çıkacakken 5S'in bir albenisi olmak zorunda. Yoksa insanlar Neden para versin yeni 5S için?

Apple kullanıcısı bu verirmi verir 4S ile 5'in ne farkı vardıda insanlar akın etti. Benim öngörüm 4 çekirdek yapar belki 2gb ram koyar kamerayıda 13 e çıkartır İOS'7 yide yükler sürer piyasaya. Açıkcası İOS'dan bi yenilik beklemiyorum öyle çünkü kapalı bi işletim sistemi fazla kımıldatamıyo mühendisleri

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Merhabalar arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ve kafam epey bi karışık htc one çok iyi bir telefon yanlız htc nin pazarlama anlayışını çözebilmiş değilim reklam tanıtım 0. O telefon samsungun veya apple'ın elinde olsaydı milyonlarca ön sipariş almıştı. Telefon bildiğim kadarıyla şubatta çıktı ama mayıs gibi türkiyeye geldi işte bunlar kafamı çok kurcalıyo çünkü aksesuarı felanda kolay bulunmuyo. Şu konudada hakkını vermek lazım HTC Sense4'ün üstüne onlarca özellik katıp Sense5'i çıkardı Samsung veya Apple naptı bi önceki modelin hemen hemen aynısı bi arayüzle çıkardılar bu konuda HTC çok iyi çok iyi çalışıyolar ama dediğim gibi mesele sokağa çıktığımda şuana kadar bir tane bile HTC One göremedim en fazla i5 biraz SIV Z'de hiç görmedim yani çok özellikli olmasına rağmen reklamdan dolayı çok geride kalıyo

HTC one ve Iphone 5 çıkalı fazla olmadı henüz yeni denebilir. Ancak kararsızlıktan dolayı bende şuan beklemeye çekildim. Snapdragon 800 lü LG G2 var tam 1 ay sonra türkiye de olması bekleniyor ancak fiyatı 2000 tl olmayacaksa alırım o fiyatları vermem.
    Şuan tabi htc de iphone 5 te alınabilir tercih meselesi ama htc one max çıkınca htc one daki fiyat degişimini de merak ediyorum dogrusu

Telefonu uzaya felan yollamışlar. İyi hoş telefonda bu yazılım desteği ile aya çıksa bir şey değişmez. O yüzden işim olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametcicek -- 31 Ağustos 2013; 14:56:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.