arkadaşlar benim bi sorunum var bir türlü çözüm bulamadım lütfen yardım edin edin bana....
telefonu sarza takıyorum 1 saatte yüzde 10 cıvarı sarz oluyor daha doğrusu oyle gosterıyor sonra telefonun power tuşuna basılı tutatarak reset atıyorum sarz aslın da normal dolmus normal sınıra gelıo ama telefon bana bunu gostermıo yanı 10 saatte hala yesıl ışık yanmıo diyelim 10 saat sonra yüzde 80 olmuş çıkartıyorum sarzdan dediğim gibi reset atıyorum basılı tutarar sarz yüzde yüz oluyor dolmus oluyor yani bu reset atınca normal olduğunu da yenı farkettım
bu sorun yüzünden telefonu kvk ya yolladım durumu anlattım sarz cok gec oluyo 10 saat suruo diye 16 gunun ardından dun aldım telefonu yapılan ıslemler: batarya değişmiş, yazılım yüklenmiş eve geldim sarz yüzde 25 ken sarza taktım uc buçuk saat sonra yüzde 55 oldu sarzdan cektım yıne power tuşuyla reset attım sarz yüzde yuz oldu
sorunu çözmek ıcın yapmadığım kalmadı format atttım guvenlı modda kullanmayı denedım ama hep aynı tekrar kvk ya yollasam yıne bekleyecez 15 16 gun ne yapmalıyım sızce sorun nerde olabılır kafayı yedım valla bı de telefon turkıye cıhazı kullandığım sarz aletı orjınal sarz aletı
arkadaşlar yok mu fikir verebilecek
data kablosunu yenilemeni tavsiye ederim.
invisible
kullanıcısına yanıt
teşekkürler kardeş yedek kablo vardı bugünde onunla deneyim bakalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme