Şimdi Ara

Htc one x + birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonumda arka planda calisan uygulamalari surekli aciyor ve ciddi sekilde internet paketi ve pil kullanimi oluyor bunu nasil onlerim mesela sadece whatsapp internete bagli kalsin istiyorum bunu sagliyabilirmiyiz acaba ? :) Birde crome cok mu sarj yiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğim kadarıyla program bazlı olmuyor.
    Fakat progrma destekliyorsa ayarlarında vardır mutlaka senkronizasyon vs.
    Otomatik senkronları kapat.

Birde veri kullanım bölümünde arkaplan verisini engelle kapat gibi seçenek var onu açarsan daha ekonomik olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngelFRANTIX

Bildiğim kadarıyla program bazlı olmuyor.
    Fakat progrma destekliyorsa ayarlarında vardır mutlaka senkronizasyon vs.
    Otomatik senkronları kapat.

Birde veri kullanım bölümünde arkaplan verisini engelle kapat gibi seçenek var onu açarsan daha ekonomik olabilir.

Anladim yani tek uygulamayi online yapamiyorum 1 gb 1 hafta zor gidiyor yahu

• Dediğim gibi programların içinde Titreşim bildirimi vs gibi şeyler varsa kapat. Sana tavsiyem ana ekrana bir 3G On off butonu yerleştir. Kullanmadığın her siteden çıkış yap.
    ONE X serisinde bu problem var sanırım sömürüyorda sömürüyor :D Bende kullandım senin dertten muzdariptim. Hatta 3G açıkken ben bağlandığımda zor giriyor ama her uygulamadan bildirim geliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngelFRANTIX

Dediğim gibi programların içinde Titreşim bildirimi vs gibi şeyler varsa kapat. Sana tavsiyem ana ekrana bir 3G On off butonu yerleştir. Kullanmadığın her siteden çıkış yap.
    ONE X serisinde bu problem var sanırım sömürüyorda sömürüyor :D Bende kullandım senin dertten muzdariptim. Hatta 3G açıkken ben bağlandığımda zor giriyor ama her uygulamadan bildirim geliyordu.

Bildirim degilde su programlari kokten engel cakmamiz lazim hem acilmasin hem mb yemesin :D 1 haftada 1 gb bitiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.