Şimdi Ara

HTC ONE X - CUSTOM ROM/KERNEL YÜKLEME, SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER KILAVUZU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
930
Cevap
16
Favori
96.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eren1970

quote:

Orijinalden alıntı: cornellyus

quote:

@cornellyus ;

henüz kesin çalışacağına emin olduğum bir yöntem bulamadığım için eklemekten vazgeçtim. Emin olmadığım bir şeyi koyup denemek isteyenleri zora sokmak istemem açıkçası. Eklediğim kılavuzların çoğu ya denenip kesin sonuç alınmış yöntemler ya da bizzat denediklerimdir.
    Biraz daha araştırmam gerek yani...

hocam şu 621 cid numaralı ruu yu da bi araştırırmısın nasıl yüklenir diye sağolun

modelid: PJ4610000
    cidnum: HTC__621
    mainver: 1.29.921.7
    hbootpreupdate:12
    RadioVer: 1.1204.104.14
    erasebcid: 1
    delgpt: 1
    delcache: 1

uyumlu ROM; RUU_ENDEAVOR_U_ICS_40_TWM_TW_1.26.921.3_Radio_1.1204.90.13_release_251851_signed.exe

ruu linki;
    http://hoxroms.serveftp.com/RUU_ENDEAVOR_U_ICS_40_TWM_TW_1.26.921.3_Radio_1.1204.90.13_release_251851_signed.exe

klavuzlarda cihazı ilk hale getirmek için iki yöntem verdim, onları denemelisin hangisi olursa. Bu arada şarjın yüksek olmasına dikkat et!!!

155 hatası verdi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635

gerekliydi kardeşim eyw.
    recovery de sd card zaten mount olarak görünüyor
    sizin anlatımızda unmount olmalıydı mounta cevrilecekti dolayısıyla değiştiremiyoruz .
    cihazı restartlayıp bilgisayara bagladığımda bilgisayar belleği cd sürücüsü olarak görüyor
    ne yapmalıyım sizce ???
    recovery de sd card zaten mount olarak görünüyor
    sizin anlatımızda unmount olmalıydı mounta cevrilecekti dolayısıyla değiştiremiyoruz .
    cihazı restartlayıp bilgisayara bagladığımda bilgisayar belleği cd sürücüsü olarak görüyor
    ne yapmalıyım sizce ???
  • açılmayan cihazları orjinal roma döndürme yolunda ise
    cihaz system img dosyasını yükleyemiyor failed 00006 hatası veriyor
    bunada bir çözüm üretirseniz çok memnun kalırız ?
  • yukleyeceğimiz mod un kendi romumuza uyup uymayacağını nerden anlşayacağız eren.örnek vermiştin ya sen ör. batarya modunu hangi roma uyduğuna nerden nasıl bakıp anlayacağım.
  • arkadaşlar yeniden yardıma ihtiyacım var.htc one x aldığıma pişman olmam umarım.telefona korsan olarak shodwgunı yükledim sonra telefonda bazı sorunlar olmaya başladı.öncelikle oyunu oynarken bir süre sonra takılıyor ve sonra ana ekrana dönüyor.ana ekrana dönmeside zaman alıyor.ayrıca artık kilit ekranı gelmeden önce hava durumu animasyonunuda artık telefon yapmıyor.başka bir oyuna giririyim belki sorun sadece o oyundan dolayıdır dedim.temple runa girdim.adam ben bişeye basmadan zıplıyor.veya sağa döndürmeye çalışıyorum yine zıplıyor vs.arkadaşlar telefonuma virüs girmiş olabilirmi?4 çekirdekli bir telefonda bunların olması beni üzdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERKANNNNNN

açılmayan cihazları orjinal roma döndürme yolunda ise

gece eve gidince incelerim kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre4234

yukleyeceğimiz mod un kendi romumuza uyup uymayacağını nerden anlşayacağız eren.örnek vermiştin ya sen ör. batarya modunu hangi roma uyduğuna nerden nasıl bakıp anlayacağım.

XDA forumda HTC one x'e ait kısımda developers bölümü var. tüm modlar orada ya da theme bölümünde. Orada hangi versiyona uyumlu olduğu yazıyor ve indirme linkleri mevcut. Mesela 1.29 eski rom için ayrı, yeni çıkan 2 romu için ayrı olduğunu göreceksin.
    Mod yüklemeden önce mutlaka recovery menüden komple yedek almayı unutma. Olur da sorun olursa yedeği geri yüklersin, en fazla modun kernelini tekrar flashlarsın eski hali geri gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phandroid

arkadaşlar yeniden yardıma ihtiyacım var.htc one x aldığıma pişman olmam umarım.telefona korsan olarak shodwgunı yükledim sonra telefonda bazı sorunlar olmaya başladı.öncelikle oyunu oynarken bir süre sonra takılıyor ve sonra ana ekrana dönüyor.ana ekrana dönmeside zaman alıyor.ayrıca artık kilit ekranı gelmeden önce hava durumu animasyonunuda artık telefon yapmıyor.başka bir oyuna giririyim belki sorun sadece o oyundan dolayıdır dedim.temple runa girdim.adam ben bişeye basmadan zıplıyor.veya sağa döndürmeye çalışıyorum yine zıplıyor vs.arkadaşlar telefonuma virüs girmiş olabilirmi?4 çekirdekli bir telefonda bunların olması beni üzdü.

4 çekirdek seni hatalı dosyalarla gelen bir oyuna karşı koruyamaz:)
    sdkartta bulunan özel dosyalarının ve rehberinin vs. yedeğini alıp fabrika ayarlarına dönersen düzelir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: phandroid

arkadaşlar yeniden yardıma ihtiyacım var.htc one x aldığıma pişman olmam umarım.telefona korsan olarak shodwgunı yükledim sonra telefonda bazı sorunlar olmaya başladı.öncelikle oyunu oynarken bir süre sonra takılıyor ve sonra ana ekrana dönüyor.ana ekrana dönmeside zaman alıyor.ayrıca artık kilit ekranı gelmeden önce hava durumu animasyonunuda artık telefon yapmıyor.başka bir oyuna giririyim belki sorun sadece o oyundan dolayıdır dedim.temple runa girdim.adam ben bişeye basmadan zıplıyor.veya sağa döndürmeye çalışıyorum yine zıplıyor vs.arkadaşlar telefonuma virüs girmiş olabilirmi?4 çekirdekli bir telefonda bunların olması beni üzdü.

4 çekirdek seni hatalı dosyalarla gelen bir oyuna karşı koruyamaz:)
    sdkartta bulunan özel dosyalarının ve rehberinin vs. yedeğini alıp fabrika ayarlarına dönersen düzelir.

hocam hatanın oyundan kaynaklı olduğu kesinmidir.fabrika ayarlarına dönmek şartmı?kilit ekranında önce animasyonun olmaması ve temple rundada dediğim sorunun olmasının sebebi yklediğim bu oyundan dolayımı?

• Animasyonun bir yerden ayarı vardı ama nerde hatırlamıyorum, farkında olmadan kapatmış olabilirsin biraz kurcala orasını burasını.
  • quote:

açılmayan cihazları orjinal roma döndürme yolunda ise

recovery ve boot img dosyalarını flashlayıp bootloaderi kilitleyip doğruca RUU dosyasını yazdırmayı deneyin.

ayrıca pc'ye cihazın driverını doğru kurduğunuza emin olun.
  • quote:

recovery ve boot img dosyalarını flashlayıp bootloaderi kilitleyip doğruca RUU dosyasını yazdırmayı deneyin.

eren Viper nasıl dostum ?
  • abi kurtarma demişsiniz
    onu yap demişsiniz , bunu yap demişsiniz
    forum one x mağdurlarıyla doldu
    bu kurtarma modlarının hiç biri işe yaramıyor yaaa :(
    denedim hepsini ne driver kaldı denemedik , nede ruu
    yemiyor alet hiçbişey değişmedi
    htc ekranında kaldı cihaz
    recovery yüklüyorum alıyor
    bootloader aç-kapa yapıyor
    boot ları yüklüyor
    fastboot - recovery moda geçiyor fakat
    modların hiçbiri sonucu değiştirmedi
    NAPCAZ BIZ BU CİHAZLA YAAA ...
  • quote:

abi kurtarma demişsiniz
    boot ları yüklüyor

bu konuda xda forumda'da ciddi sorunlu insan kaynıyor. Aslında cıd kodu fazlalığı ve hangi ruu'nun tam anlamıyla hangı koda uygun olduğu tam belirgin değil. Bence kasma orjinal halinin performansı düşük, yeni çıkan viperx romunu yükle gitsin. Yüklenişini bu akşam kılavuz olarak eklicem

• quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

eren Viper nasıl dostum ?

oldukça başarılı ama tam performans için bir kaç gün geçmesi gerekiyor. Tavsiye ederim
  • evet arkadaşlar bende geçtim viperx e :)
  • quote:

quote:

abi kurtarma demişsiniz
    boot ları yüklüyor

bu konuda xda forumda'da ciddi sorunlu insan kaynıyor. Aslında cıd kodu fazlalığı ve hangi ruu'nun tam anlamıyla hangı koda uygun olduğu tam belirgin değil. Bence kasma orjinal halinin performansı düşük, yeni çıkan viperx romunu yükle gitsin. Yüklenişini bu akşam kılavuz olarak eklicem

aga cihaz açılmıyor
    recovery açık ama hafıza kartı yok dolayısıyla romu atacak depolama birimi yok
    nasıl rom atcazki valla garantiye göndercem bu akşam cihazı
    sen ayarla bakalım inşallah olur yeni rom beklicem senin yeni yöntemini
    BU KADAR MÜKEMMEL Bİ CİHAZA BU KADAR KÜÇÜK Bİ AYRINTI NEDEN KONULMAZ YAAAA
    KOY DAAAAA ŞUNA HARİCİ DEPOLAMA İŞTE :) :) :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mushroom

evet arkadaşlar bende geçtim viperx e :)

ilk izlenim nasıl ?
  • quote:

XDA forumda HTC one x'e ait kısımda developers bölümü var. tüm modlar orada ya da theme bölümünde. Orada hangi versiyona uyumlu olduğu yazıyor ve indirme linkleri mevcut. Mesela 1.29 eski rom için ayrı, yeni çıkan 2 romu için ayrı olduğunu göreceksin.
    Mod yüklemeden önce mutlaka recovery menüden komple yedek almayı unutma. Olur da sorun olursa yedeği geri yüklersin, en fazla modun kernelini tekrar flashlarsın eski hali geri gelir.

evet theme bölümünde modlar var cihazın herşeyi değiştirilebiliyor vay be çok şaşırdım valla hee.
    ama bi taraftan da çok üzüldüm.xda forumu googletranslate ile açtım baktım ama cümleler tam cevrilmediği için bişey anlayamadım.:((ama xda forum süper yapmış kim yaptıysa gerçekten.telefonlar için ayrılan bölümler müğkemmel .bölümlere özel konular çok açık ve sade olarak açılmış.isteyuen istediğine bu yolla çok kolay bi şekilde ulaşır.keşke burada da böle bi bölüm yapılmış olsaydı.SAdece one x için rom ve kernel paylaşımı yapılıyor burada.diğer paylaşımlar neden yapıulmıyor.Kİmse oradaki konuları tr ye cevirip burada konu olarak açamaz mı.

• quote:

quote:

quote:

abi kurtarma demişsiniz
    boot ları yüklüyor

aga cihaz açılmıyor
    recovery açık ama hafıza kartı yok dolayısıyla romu atacak depolama birimi yok
    nasıl rom atcazki valla garantiye göndercem bu akşam cihazı
    sen ayarla bakalım inşallah olur yeni rom beklicem senin yeni yöntemini
    BU KADAR MÜKEMMEL Bİ CİHAZA BU KADAR KÜÇÜK Bİ AYRINTI NEDEN KONULMAZ YAAAA
    KOY DAAAAA ŞUNA HARİCİ DEPOLAMA İŞTE :) :) :)

sd karta format atılmış cihaza rom atma kılavuzu var ilk sayfada, bugün bir arkadaşa yaptım bu yolla sorunsuzca yüklendi.
    servise gerek yok, anlatılanları aynen yapman yeterli

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.