Şimdi Ara

HTC ONE X - CUSTOM ROM/KERNEL YÜKLEME, SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER KILAVUZU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
16
Favori
96.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hem viperx hem arhd sonra sürümleri indirdim ikisini de sd karta attım. ilk önce viperx kurayım bir bakayım dedim ama viperx kurarken install form sd carttan seçtim ama yüklemedi installation aborted yazıyordu. aynısı arhd de oldu. bir sürü wipe falanda yapmıştım da allahtan backup almıştım.bi arada telefon açılmadı da neyse kurtardım. bu arada cmd son sürümünü yükleyeim dedim. cmd açılmadı tekrar eski sürümüne döndüm. acaba nerde sorun vardır ? neden yükleyemiyorum?

edit: romu tekrar indirdim düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9Tales -- 4 Temmuz 2012; 14:18:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren1970

quote:

Orijinalden alıntı: SERKANNNNNN

quote:

quote:

abi kurtarma demişsiniz
    onu yap demişsiniz , bunu yap demişsiniz
    forum one x mağdurlarıyla doldu
    bu kurtarma modlarının hiç biri işe yaramıyor yaaa :(
    denedim hepsini ne driver kaldı denemedik , nede ruu
    yemiyor alet hiçbişey değişmedi
    htc ekranında kaldı cihaz
    recovery yüklüyorum alıyor
    bootloader aç-kapa yapıyor
    boot ları yüklüyor
    fastboot - recovery moda geçiyor fakat
    modların hiçbiri sonucu değiştirmedi
    NAPCAZ BIZ BU CİHAZLA YAAA ...

bu konuda xda forumda'da ciddi sorunlu insan kaynıyor. Aslında cıd kodu fazlalığı ve hangi ruu'nun tam anlamıyla hangı koda uygun olduğu tam belirgin değil. Bence kasma orjinal halinin performansı düşük, yeni çıkan viperx romunu yükle gitsin. Yüklenişini bu akşam kılavuz olarak eklicem

aga cihaz açılmıyor
    recovery açık ama hafıza kartı yok dolayısıyla romu atacak depolama birimi yok
    nasıl rom atcazki valla garantiye göndercem bu akşam cihazı
    sen ayarla bakalım inşallah olur yeni rom beklicem senin yeni yöntemini
    BU KADAR MÜKEMMEL Bİ CİHAZA BU KADAR KÜÇÜK Bİ AYRINTI NEDEN KONULMAZ YAAAA
    KOY DAAAAA ŞUNA HARİCİ DEPOLAMA İŞTE :) :) :)

sd karta format atılmış cihaza rom atma kılavuzu var ilk sayfada, bugün bir arkadaşa yaptım bu yolla sorunsuzca yüklendi.
    servise gerek yok, anlatılanları aynen yapman yeterli

şimdide
    telefon hafızasını görüyor bilgisayar ama dosya sistemini raw olarak görüyor
    kullanılan alan 0 boş alan 0 görünüyor varmı fikri olan ?

• Bu rosie muhabbeti nedir arkadaslar tweaklerde var ultrasmooth felan neye yarar bastım ama degisiklik olmadı :)
  • Bu rosie muhabbeti nedir arkadaslar tweaklerde var ultrasmooth felan neye yarar bastım ama degisiklik olmadı :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mushroom

Bu rosie muhabbeti nedir arkadaslar tweaklerde var ultrasmooth felan neye yarar bastım ama degisiklik olmadı :)

Kilit açtıktan sonra menünün dönerek gelmesi sanırım.
  • Yok o değil :) o unlock animation :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla şimdilik batarya taş gibi nazar değmesin :)
    %75 de takıldı sandım inanin bitmiyor 2 saattir elimde %10 gitti stock kernel Viperx süper maşallah :

• quote:

quote:

quote:

quote:

abi kurtarma demişsiniz
    onu yap demişsiniz , bunu yap demişsiniz
    forum one x mağdurlarıyla doldu
    bu kurtarma modlarının hiç biri işe yaramıyor yaaa :(
    denedim hepsini ne driver kaldı denemedik , nede ruu
    yemiyor alet hiçbişey değişmedi
    htc ekranında kaldı cihaz
    recovery yüklüyorum alıyor
    bootloader aç-kapa yapıyor
    boot ları yüklüyor
    fastboot - recovery moda geçiyor fakat
    modların hiçbiri sonucu değiştirmedi
    NAPCAZ BIZ BU CİHAZLA YAAA ...

bu konuda xda forumda'da ciddi sorunlu insan kaynıyor. Aslında cıd kodu fazlalığı ve hangi ruu'nun tam anlamıyla hangı koda uygun olduğu tam belirgin değil. Bence kasma orjinal halinin performansı düşük, yeni çıkan viperx romunu yükle gitsin. Yüklenişini bu akşam kılavuz olarak eklicem

aga cihaz açılmıyor
    recovery açık ama hafıza kartı yok dolayısıyla romu atacak depolama birimi yok
    nasıl rom atcazki valla garantiye göndercem bu akşam cihazı
    sen ayarla bakalım inşallah olur yeni rom beklicem senin yeni yöntemini
    BU KADAR MÜKEMMEL Bİ CİHAZA BU KADAR KÜÇÜK Bİ AYRINTI NEDEN KONULMAZ YAAAA
    KOY DAAAAA ŞUNA HARİCİ DEPOLAMA İŞTE :) :) :)

sd karta format atılmış cihaza rom atma kılavuzu var ilk sayfada, bugün bir arkadaşa yaptım bu yolla sorunsuzca yüklendi.
    servise gerek yok, anlatılanları aynen yapman yeterli

An itibarı ile cihaz uyanmıştır .
    EREN 1970 arkadaşıma teşekkür ediyorum .
    o olmasaydı cihaz şu anda KVK da olacaktı ..

• Gözünüz aydın..

• quote:

geçmiş olsun:)
  • viper1.0 nasıl yüklenir acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpozge

viper1.0 nasıl yüklenir acaba ??

dosyayı indir kardeşim
    içinden boot image dosyasını çıkar bilgisayarda c:/ fastboot içine at
    güncelleme dosyasını telefon hafızasına at
    telefonu fastboot moda al boot imageyi cmd den gir flaşla
    telefonu kapatmadan telden recovery ye gir
    install zip sd card dan dosyayı bul flaşla
    bu kadar ...
    telin boot u açıksa ve recovery yüklü ise bu işlemler max : 5 dk sürer
    keyfini çıkar :)
    bak rom burada
    http://htcfanboys.com/download/patensas/?action=downloadlaunch&file=5619777&mirror=none

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERKANNNNNN -- 4 Temmuz 2012; 18:05:25 >

• quote:

quote:

geçmiş olsun:)

VALLA GEÇTİ .. :)
    GEÇMİŞ OLDU ... :)
  • serkan geçmiş olsun sende rahatladın bizde sendeki sıkıntıyı aynı şekilde sanki bizde çekiyorduk geçmiş olsun tekrardan :)
  • Android.process.acore adlı bir hata alıp duruyorum babam güncellemesini yüklemeyr çalışmış yükleyememiş sanırım aramaya giriyorum bu hata çıkıyor menüde kamerayla ilgili bir simge bile yok fabrika ayarlarına döndüm olmadı ayarlara güvenli modda döndüm gene olmadı ne yapmalıyım yardım lütfen acill
  • Aynı hatayi bende aldım fabrika ayarlarına döndüm düzeldi.. Google+. Programı da yapıyor bir kaç forum da okudum onu kaldırmayı deneyin. Birde custom rom mu kullanıyorsun yoksa makinen orjinal mi?

• stock kerneli nereden bulabilirim? ilk sayfada anlatılan yöntem ile flashlamak istiyorum ama elimde yok
  • makinam orjinal rom felan hiçbişe bilmiyorum sadece yazılımı yüklerken yarıda kalmış öle diyor babam telefonu bana verdi yap diye al senin olsun dedi sonra yaparsan da yapamıyorum bişe androidden pek anlamıyorum. hard format bile attım guvenli format attım ama hiçbiri yanıt vermiyor bazı programlar eksik telefonda ne yapacağımı bilmiyorum kamera uygulaması bile yok siz düşünün artık
  • ben önceden arhd 7.x kullanıyordum fakat bu viper denen romu kullanmak istedim.ama yükleyemedim birsürü kernel çıktı ve hiç bir şekilde kuramadım. bende vipe yaptıktan sonra kerneli değiştirmeden direk viperx i kurdum şuan bi sorun yok gibi(sadece hattın çekim gücünü gösteren signal görünmüyor)

şimdi wipe falan yapmadan direk sizin dediğiniz yöntemle yani viper flasher in içinde bulunan kernellerin birinin boot.img dosyasını flaslarsam sorun çıkar mı .o kadar programım ve ayarım gidermi. ??? teşekkürler cevaplayacak olan kardeşime
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpozge

ben önceden arhd 7.x kullanıyordum fakat bu viper denen romu kullanmak istedim.ama yükleyemedim birsürü kernel çıktı ve hiç bir şekilde kuramadım. bende vipe yaptıktan sonra kerneli değiştirmeden direk viperx i kurdum şuan bi sorun yok gibi(sadece hattın çekim gücünü gösteren signal görünmüyor)

şimdi wipe falan yapmadan direk sizin dediğiniz yöntemle yani viper flasher in içinde bulunan kernellerin birinin boot.img dosyasını flaslarsam sorun çıkar mı .o kadar programım ve ayarım gidermi. ??? teşekkürler cevaplayacak olan kardeşime

Romu yedek alin..
    Kerneli seçin o kadar ama yedek mutlaka alın..
    Ayarların gitmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mushroom -- 4 Temmuz 2012; 23:19:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.