Şimdi Ara

Htc one x ekran acılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar htc one x telefonumun güc dügmesine basınca ekranı siyah kalıyor acılmıyor ama alttaki tusların ısıgı yanıyor. sol üst köşesine bastırdıgımda ekran geliyor. ama bırakınca donuyo görüntü. dondugunda biryerlere basıyorum sonra tekrar köseye bastırıp baktıgımda işlemleri yaptıgını görüyorum. garanti yok bi telefoncuya verdim ekran degisecek dedi 300 tl istedi bende geri aldım. sizce sorun ne olabilir. bi arkadasım 500 tl ye satın almak istiyor bu haliyle satmalımıyım?

birde bir forumda biri sunu yazmıs:
    arkadaşlar merhaba yurt dışı ve 1yıl kvk garantili htc one x aldım 7 kere servise gitti. o kadar forum yazısı okudum ki en sonunda kendi çözümü mü buldum! önce kaymakamlığa gittim türkiye faturası olmadığı için ilgilenilmedi.normal dedim. internet üzerinden aldığım dükkana gittim kaçmış (yağız telekom şirinevler.) ve bir müddet sonra telefon kayıt dışı kaldı(önce kayıtlı idi mcks'den kontrol etmiştim) yolcu beraberinde kayıt diyordu yani para ile pasaportunu satan ahlaksızlar daha sonra başka cihaz alıyor veya başka yere yine satıyor pasaportunu cihazınız kayıt dışı kalıyor sakın bu tarz şeylere aldanmayın kesinlikle dikkatli olun ve hatta bana sorarsanız yurt içi almaya çalışın 3 e 5 e bakmayın... bende en sonunda HTC Türkiye'yi aradım ve durumu tek tek izah ettim yalansız bi şekilde ve onlarda kvk ile irtibata geçti benden de kvk servis formlarını world formatında mail olarak istediler ve cihazımı ithalat yoluyla garantili olarak sıfır cihazla değiştirdiler... kimsenin lafına bakmayın ve her yeri zorlayın çünkü yurt dışı da olsa faturasız da olsa hakkınızı ithalatçı firma koruyor. he bide sıkıntılı konularda bu siteye teknolojik konularda (d smart,digitürk,cep tel.vb.)şikayetinizi yazın anında çözüm lehinize olarak sunuluyor...(https://tuketici.btk.gov.tr/)

böyle bişey denesem htc yardımcı olurmu bende aynı sekilde yagız telekomdan alıp kandırılmıstım. imei kaydını gecen gün kendim yaptırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winless -- 27 Temmuz 2013; 14:44:16 >

• Sakın satma, eBay den ekran siparişi ver. Ekran gelir gelmez bir telefoncu da taktır. Sana maksimum 120 130 liraya patlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ama sorunun ekranda oldugu bile belli degil forumlardan arastırınca anakartta da olma ihtimali var
  • quote:

Orijinalden alıntı: winless

evet ama sorunun ekranda oldugu bile belli degil forumlardan arastırınca anakartta da olma ihtimali var

Diğer konunuza cevap yazdım. Sorun devam ediyorsa bir okuyun isterseniz.
  • --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vurulkan -- 7 Mayıs 2015; 0:22:51 >
  • vurulkan kullanıcısına yanıt
    "Arkadaşlar merhaba, konuyu hortlatmış olacağım ama sorunun çözümünü buldum. Aynı sorunu yaşayanlar pm ile iletişime geçebilir benimle. İs cep : 0537 479 69 15"

merhaba sorunun cozumu nedir acaba ?
  • fatih_bjk kullanıcısına yanıt
    Pm yolladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Problemin çözümü nedir acaba?
  • chirkinordek kullanıcısına yanıt
    Pm yolladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: vurulkan

Arkadaşlar merhaba, konuyu hortlatmış olacağım ama sorunun çözümünü buldum. Aynı sorunu yaşayanlar pm ile iletişime geçebilir benimle. İs cep : 0537 479 69 15

Çözümü nedir acaba@vurulkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_cs -- 20 Ağustos 2014; 11:09:55 >
  • çözüm nedir? burada paylaşılsa iyi olmaz mıydı?
  • mavialg M kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum burada neden paylaşılamıyor ki.
  • vurulkan kullanıcısına yanıt
    Hocam çözüm nedir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aynı problemi yaşıyorum şuan.Çözümü nedir acaba?
  • Hocam elimdeki parçalar tükendi. Çindeki satıcımda da yok. Şu anlık tamirini yapamıyorum.
  • Arkadaşlar Ekranı Kararan Görünmeyen Telefona Erişmek için bulduğum 2 yol Aşağıda.

**** 1. Yol ****

----- My Phone Explorer Client -----

Program :http://www.fjsoft.at/en/downloads.php
    Google Play Uygulama :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fjsoft.myphoneexplorer.client&hl=tr

Bu programın çalışması için
    1. Telefonda Google Playden indireceginiz uygulamanın yüklü olması
    2. USB hata ayıklama modunun açık olması gerek.

Telefona bağlandıktan sonra
    Araçlar > Telefon Tuş Takımı / Ekran Görüntüsü Yükle yi seçiyoruz.
    Kısayol Shift + F6

Mouse'u kullanarak bilgisayar ekranından telefonu kontrol edebiliyorsunuz.

Telefonda arıza olmasa dahi kesinlikle yüklemenizi tavsiye ettiğim bir program.
    Rehber düzenleme için açık ara türünün en iyisi.

Not : Iphone da çalışmıyor.

**** 2. Yol ****

----- Apowersoft -----

http://www.apowersoft-tr.com/telefon-yoneticisi

* Hem Iphone hemde Android Telefonları destekliyor.

* Uygulama telefonda her hangi bir uygulamaya ihtiyaç duymadan PC ye ekran görüntüsünü getiriyor.
    * Ama mouse'u ne yaptıysam kullanamadım.
    * Yaklaşık yerleri seçerek Telefon Ekranına tıklayarak işlem yapabildim.
    * Çalışması için telefonda "USB Hata Ayıklama Modu" açık olmalı.

Not : Forumlar Bilginin Paylaşılması içindir.
    Bulduğumuz çözümler ne devlet sırrı
    Nede kişileri kendimize muhtaç bırakmanın bir yolu değildir.

Aksine ihtiyacı olan arkadaşlarımızın faydalanması içindir.
    1 kişiye bile yardımımızın dokunması mutluluktur.

O yüzden sizlerinde bulduğu çözümler olursa
    Lütfen Forumda kısaca yazarak paylaşma nezaketini gösteriniz.
    Telefonla bana ulaşın özel mesaj atın vs gibi yollara başvurmayı
    tercih etmemeniz daha yerinde bir karar olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygar_Oz -- 25 Haziran 2015; 13:00:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.