Şimdi Ara

HTC One X Ekran Dönme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar.2 hafta önce aldım telefonu,şimdilik bir sorun yok memnunum.Ancak bugün otomatik ekran dönme özelliği çalışıyordu.Eve geldim,fotoğraflara bakarken ekranın dönmediğini farkettim.Youtube yada diğer programlarda da dönmüyor.Sorunu hala anlayamadım.Ayarlar'dan ''otomatik ekran döndürme'' seçeneğide açık.Cevap bekliyorum,teşekkürler :)

• G-sensörü kalibrasyonu yapın düzelmesi gerek
  • Ayarlardan kalibre edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir şekilde düzelmiyor :(
  • kalibre etmeyle olması lazımdı
  • Yok hiç bir şekilde olmuyor.Jelly Bean'e geçtim,güncelleme yaptım hala düzelmedi.Gadget'tan Otomatik Döndürmeyi açıp kapatıyorum,yine işlemiyor.Anlamadım gitti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SedatDogankan

Yok hiç bir şekilde olmuyor.Jelly Bean'e geçtim,güncelleme yaptım hala düzelmedi.Gadget'tan Otomatik Döndürmeyi açıp kapatıyorum,yine işlemiyor.Anlamadım gitti..

hocam 2 gün önce aldığım one x te de aynı poblem oldu durduk yere.. günceleme yapmadan önce çalışıyordu şuan benim ekranda dönmüyor.. düşürmedim etmedim durduk yere neden kaynaklandığını bende anlamadım bu arada benim telefonu hafif sallayınca bi ses geliyor içinden sanki bişeyler kopmuşta o çarpıyo gibi..

sizin telefonuda kulağınıza yaklaştırıp sallayınca ses geliyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung A Tab 7 Ekran sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayır bende o ses yok.Sadece döndürme problemi :/
  • quote:

Hayır bende o ses yok.Sadece döndürme problemi :/

telefonu güvenli modda açıp kalibrasyon yapınca düzeldi benimki
    güvenli moddayken yapılması çok önemli normalde yapınca olmuor.
    telefon tamamen kapatıp açılırken htc yazısı göründüğü esnada ses kısma butonuna basılı tutunca güvenli modda açılıyor..
  • Onuda denedim,tekrar deniyim bakalım :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: isok

quote:

Hayır bende o ses yok.Sadece döndürme problemi :/

telefonu güvenli modda açıp kalibrasyon yapınca düzeldi benimki
    güvenli moddayken yapılması çok önemli normalde yapınca olmuor.
    telefon tamamen kapatıp açılırken htc yazısı göründüğü esnada ses kısma butonuna basılı tutunca güvenli modda açılıyor..

Olmadı maalesef :/
  • bende de oldu aynı sıkıntı bi türlü de geçmedi

en sonunda custom rom yükledim düzeldi şuanda sıkıntı yok
    4.1 güncellemesini aldınızmı
  • bende tekrar aynı sorun çıktı

arhd 16 kullanıyorum format attım arhd 18 yükledim reset attım ve güvenli modda açıp kalibrasyon yaptım yine olmadı

çözüm önberisi olan yokmu :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_SEYF

bende tekrar aynı sorun çıktı

arhd 16 kullanıyorum format attım arhd 18 yükledim reset attım ve güvenli modda açıp kalibrasyon yaptım yine olmadı

durumunuz nedir hocam çözebildiniz mi? bende aynı sorun yine baş gösterdi ve yine durduk yere..
  • quote:

Orijinalden alıntı: isok

quote:

bende tekrar aynı sorun çıktı

durumunuz nedir hocam çözebildiniz mi? bende aynı sorun yine baş gösterdi ve yine durduk yere..

maalesef hocam pek uğraşamadım ama uğraştığım da da yapamadım
    rom fln değiştirdim ama nafile

şimdi relock yapıp hboot yükseltmeyi düşünüyorum ama uzun sürcek zamanım yok :(

siz de mi çözemediniz resetle formatla fln ??

• quote:

maalesef hocam pek uğraşamadım ama uğraştığım da da yapamadım
    rom fln değiştirdim ama nafile

şimdi relock yapıp hboot yükseltmeyi düşünüyorum ama uzun sürcek zamanım yok :(

siz de mi çözemediniz resetle formatla fln ??

ilk kez olduğunda telefonu sıfırlayıp güvenli modda G kalibrayon yapınca düzelmişti
    şimdi yeniden oldu sıfırlamakta istemiyorum tüm veriler siliniyor falan servislik bi durum mu acaba?
  • quote:

.

elime yeni ulaşan mhl (hdmi) kablosuyla cihazı tv'ye bağlayınca ekran otomatik yan döndü ve ne göreyim..

benim sensör maşşallah yeniden kusursuz çalışmaya başladı

öncesinde bikaç defa yaptığım ancak sonuç alamadığım G sensör kalibrasyon ayarlarınında etkisi var mıdır bilemeyeceğim.

çözüm olabilir sizede..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isok -- 11 Ocak 2013; 23:10:53 >
  • quote:

elime yeni ulaşan mhl (hdmi) kablosuyla cihazı tv'ye bağlayınca ekran otomatik yan döndü ve ne göreyim..

benim sensör maşşallah yeniden kusursuz çalışmaya başladı

öncesinde bikaç defa yaptığım ancak sonuç alamadığım G sensör kalibrasyon ayarlarınında etkisi var mıdır bilemeyeceğim.

çözüm olabilir sizede..

dün 17:30 sıralarında evde halısahaya gitmek için hazırlanırken telefondan youtube u açtım
    video yu açtıktan sonra bi deniyim dedim ve ne göreyim :) ekran dönebilio bi çok deneme yaptım hiç bi sorun kalmadı maşallah :)

burdan anlıyoruz ki ZAMAN HERŞEYİN İLACI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_SEYF -- 12 Ocak 2013; 9:19:27 >

• Aynı sorunları bende yaşadım. Çözümünü aşağıdaki linkten bulabilirsin.

http://ahmetcadirci.com.tr/2016/htc-one-m8-ekran-otomatik-dondurme-sorunu-mutlu-son/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcadirci25 -- 26 Ekim 2016; 21:30:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.