Şimdi Ara

htc one x için 1.29.401.11 nolu update yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar yazdım ama kimse tinlamiyo benim sürüm 29.709.7 diye
    Bi sürüm bu eskimi yenimi allah rızası için yazsın birisi...cihaz tayvan cikisli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bywaks -- 17 Mayıs 2012; 20:56:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bywaks

Ya arkadaşlar yazdım ama kimse tinlamiyo benim sürüm 29.709.7 diye
    Bi sürüm bu eskimi yenimi allah rızası için yazsın birisi...cihaz tayvan cikisli

Avrupa cihazlar için en yeni sürüm 1.29.401.11
  • arkadaşlar orjinal rom yüklü bende hiç bir şekilde rom yüklemedim. az önce 1.29.401.11 e yükselttim telefonu wi-fi ile. yüklemeden sonra farkettim ki oyunlardaki ekranı sağa sola döndürünce karakter hareket etmiyor. dokunmatiğinde problem yok sadece sağa sola vs onları algılamıyor. nasıl düzeltirim bu sorunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinetif

arkadaşlar orjinal rom yüklü bende hiç bir şekilde rom yüklemedim. az önce 1.29.401.11 e yükselttim telefonu wi-fi ile. yüklemeden sonra farkettim ki oyunlardaki ekranı sağa sola döndürünce karakter hareket etmiyor. dokunmatiğinde problem yok sadece sağa sola vs onları algılamıyor. nasıl düzeltirim bu sorunu?

Nasıl yani teli yeniden başlat
  • valla fabrika ayarlarina bile geri aldım bana mısın demedi. ayrıca fark ettim ki şu anda telefonun ekranı otomatik olarak sağa sola dönmüyor. sanırım donanımsal bişey oldu durup dururken.
  • quote:

valla fabrika ayarlarina bile geri aldım bana mısın demedi. ayrıca fark ettim ki şu anda telefonun ekranı otomatik olarak sağa sola dönmüyor. sanırım donanımsal bişey oldu durup dururken.

ayarlar-ekran ve hareketlere girip g-sensörde kalibrasyon yapar mısın? belki ayarı bozulmuştur.
  • onuda yaptım fakat durum hala aynı. şaka gibi 1 hafta oldu daha cihazı alalı evden bile çıkartmıyorum neredeyse :)
  • quote:

onuda yaptım fakat durum hala aynı. şaka gibi 1 hafta oldu daha cihazı alalı evden bile çıkartmıyorum neredeyse :)

Bir terslik var bu işte garantisi varmı
  • Var evet 2 hafta olmadı daha alalı :) gold bilgisayardan aldım. ilk aldığım telefonda da şebeke sorunu vardı gittim yeni sıfır makina verdiler şebeke sorunu gitti şimdi de bu sorun çıktı başıma. valla htc one x sorunlu telefon abi bu 2. verdikleri telefon bi gönül rahatlığı ile kullanamadım. resmen tırsıyorum telefona bişey olacak diye.
  • quote:

Var evet 2 hafta olmadı daha alalı :) gold bilgisayardan aldım. ilk aldığım telefonda da şebeke sorunu vardı gittim yeni sıfır makina verdiler şebeke sorunu gitti şimdi de bu sorun çıktı başıma. valla htc one x sorunlu telefon abi bu 2. verdikleri telefon bi gönül rahatlığı ile kullanamadım. resmen tırsıyorum telefona bişey olacak diye.

iade edebiliyorsan et edemessende yenisini almaya çalış
  • Pil ile ilgili bir gelisme oldumu acaba.

• Son güncelleme web performasını arttırdı sadece pil aynı
  • quote:

Var evet 2 hafta olmadı daha alalı :) gold bilgisayardan aldım. ilk aldığım telefonda da şebeke sorunu vardı gittim yeni sıfır makina verdiler şebeke sorunu gitti şimdi de bu sorun çıktı başıma. valla htc one x sorunlu telefon abi bu 2. verdikleri telefon bi gönül rahatlığı ile kullanamadım. resmen tırsıyorum telefona bişey olacak diye.

herkese merhaba.. telefonu 11 gün önce aldım, son güncellemeden sonra ben de ekran problemi yaşamaya başladım.. telefonu çeviriyorum ekran dönmüyor.. ekranı otomatik döndür açık, sensör kalibrasyonu yapıldı değişen bir şey yok.. htc müşteri hizmetlerini aradım telefonu fabrika ayarlarına aldırdılar düzelmedi.. o zaman kutusuyla aksesuarıyla kvk götürüp değişim talep edin dediler.. bugün götürdüm bakalım ne olacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: eczmustad

quote:

herkese merhaba.. telefonu 11 gün önce aldım, son güncellemeden sonra ben de ekran problemi yaşamaya başladım.. telefonu çeviriyorum ekran dönmüyor.. ekranı otomatik döndür açık, sensör kalibrasyonu yapıldı değişen bir şey yok.. htc müşteri hizmetlerini aradım telefonu fabrika ayarlarına aldırdılar düzelmedi.. o zaman kutusuyla aksesuarıyla kvk götürüp değişim talep edin dediler.. bugün götürdüm bakalım ne olacak..

Arkadaşlar yazılım sorunuyla donanım sorununu karıştırmayalım olan bir sorunuda genele mal etmeyelim şimdiye dek yazılım güncellemesiyle düzelmeyin hiçbir durum kalmadı çok şükür.hatta kullandığım akıllı telefonlar içinde en sorunsuzu one x tir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 29 Mayıs 2012; 20:53:02 >

• bu güncellemeleri yapmadan önce telefonunuzu fabrika ayarlarına geri döndürebilirseniz gerçekten en doğrusunu yapmış olursunz.
  • mertaydan aynı sorun bende de oluştu. benimki de avrupa cihaz. menüye girerken yavaşlama oluyor sonraki girişlerimde hızlanıyor. fitil oldum yaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasaliyavuz -- 6 Haziran 2012; 0:22:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

Orijinalden alıntı: eczmustad

quote:

Arkadaşlar yazılım sorunuyla donanım sorununu karıştırmayalım olan bir sorunuda genele mal etmeyelim şimdiye dek yazılım güncellemesiyle düzelmeyin hiçbir durum kalmadı çok şükür.hatta kullandığım akıllı telefonlar içinde en sorunsuzu one x tir.

servisten aldım telefonu.. yazılım yüklemişler sorunsuz çalışıyor şimdilik...

• Beyler bana 1.29.401.12 geldi :D nedir bu ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperTime

Beyler bana 1.29.401.12 geldi :D nedir bu ya :D

Bugünmü geldi avrupa cihazmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: turelmurat

quote:

Orijinalden alıntı: CooperTime

Beyler bana 1.29.401.12 geldi :D nedir bu ya :D

Bugünmü geldi avrupa cihazmı

avrupa cihaz geçen hafta gelmişti şaşırdım sonra kuruyum dedim acaip farklılık var 600 Mb ram ayırıyor artık bana ayrıca antutu da 13.000 lere kadar çıktı telefon quadrantta 5.100 gibi sonuçlar alıyorum ama tüm uygulamaları sildim ilk aldığımdaki gibi telefon böyle yapınca daha da artıyor benchmarklar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.