Şimdi Ara

htc one x için 1.29.401.11 nolu update yayınlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CooperTime

quote:

Orijinalden alıntı: turelmurat

quote:

Beyler bana 1.29.401.12 geldi :D nedir bu ya :D

Bugünmü geldi avrupa cihazmı

avrupa cihaz geçen hafta gelmişti şaşırdım sonra kuruyum dedim acaip farklılık var 600 Mb ram ayırıyor artık bana ayrıca antutu da 13.000 lere kadar çıktı telefon quadrantta 5.100 gibi sonuçlar alıyorum ama tüm uygulamaları sildim ilk aldığımdaki gibi telefon böyle yapınca daha da artıyor benchmarklar

Çok müthiş güncellemeyi yarattım bulamadım update i bir an evvel gelir inşallah

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler bana 1.29.401.12 geldi :D nedir bu ya :D

Bugünmü geldi avrupa cihazmı

avrupa cihaz geçen hafta gelmişti şaşırdım sonra kuruyum dedim acaip farklılık var 600 Mb ram ayırıyor artık bana ayrıca antutu da 13.000 lere kadar çıktı telefon quadrantta 5.100 gibi sonuçlar alıyorum ama tüm uygulamaları sildim ilk aldığımdaki gibi telefon böyle yapınca daha da artıyor benchmarklar

Çok müthiş güncellemeyi yarattım bulamadım update i bir an evvel gelir inşallah

yakın zamanda sizede gelr umarm ama bilmek istediğim bir konu var one x le ekran resmini nasıl çekicem ?

• Home tuşu ve power..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme ile bazı telefonlarda g-sensor sorunu oluşmaya başladı. Benim telefonum da aynı sorundan nasibini aldı. İster orjinal ister root lu cihazlarda custom rom kullanın, yeni sürüm yüklendikten sonra ekran sensörleri çalışmıyor. Sadece g-sensor değil ışık sensörü de sorunlu olanlar arasında.

İşin kötü tarafı bunu halletmenin pratik bir yolu yok. Cihaza başka rom yükleseniz dahi sorun devam ediyor. Boot u değişip farklı bir rom yüklendiğinde bazen sorun düzeliyor. Orjinal ruu dan cihazı formatlarsanız yine düzeliyor. Fakat henüz neden veya nasıl olduğunu anlayamadığım bir şekilde sorun yeniden ortaya çıkıyor. Kısacası henüz bu sorunu ortadan kaldıran bir update yayınlanmadı. Eğer telefonunuzda bu sorun ortaya çıkmışsa kalıcı bir çözümü yok. Servise gönderilen ve yazılım yüklenip geri verilen çalışır haldeki cihazlar da bir süre sonra aynı dertten muzdarip oluyorlar. HTC için büyük bir eksi. Konu sadece yazılım mı yoksa donanımsal birşeyler de var mı belli değil. Ama yazılım güncellemelerinden sonra her cihazda sorun olmaması da ilginç.

Umarım birgün bu sorunu çözerler. HTC pek duyarlı değil şu an. Yurtdışındaki şikayetlere şimdilik bekleyin 3 vakte kadar düzelebilir cevabını vermişler. Sorunlu cihaz sahibi arkadaşlara Allah sabır versin. (Amin)

• quote:

Orijinalden alıntı: perkam

Güncelleme ile bazı telefonlarda g-sensor sorunu oluşmaya başladı. Benim telefonum da aynı sorundan nasibini aldı. İster orjinal ister root lu cihazlarda custom rom kullanın, yeni sürüm yüklendikten sonra ekran sensörleri çalışmıyor. Sadece g-sensor değil ışık sensörü de sorunlu olanlar arasında.

İşin kötü tarafı bunu halletmenin pratik bir yolu yok. Cihaza başka rom yükleseniz dahi sorun devam ediyor. Boot u değişip farklı bir rom yüklendiğinde bazen sorun düzeliyor. Orjinal ruu dan cihazı formatlarsanız yine düzeliyor. Fakat henüz neden veya nasıl olduğunu anlayamadığım bir şekilde sorun yeniden ortaya çıkıyor. Kısacası henüz bu sorunu ortadan kaldıran bir update yayınlanmadı. Eğer telefonunuzda bu sorun ortaya çıkmışsa kalıcı bir çözümü yok. Servise gönderilen ve yazılım yüklenip geri verilen çalışır haldeki cihazlar da bir süre sonra aynı dertten muzdarip oluyorlar. HTC için büyük bir eksi. Konu sadece yazılım mı yoksa donanımsal birşeyler de var mı belli değil. Ama yazılım güncellemelerinden sonra her cihazda sorun olmaması da ilginç.

Umarım birgün bu sorunu çözerler. HTC pek duyarlı değil şu an. Yurtdışındaki şikayetlere şimdilik bekleyin 3 vakte kadar düzelebilir cevabını vermişler. Sorunlu cihaz sahibi arkadaşlara Allah sabır versin. (Amin)

Htc nin yurtdışı sitesine girip şikayetinizi bildirin bence ben hiç sizinki gibi şikayet duymadım bende yaşamadım yani umarım çözülür ama ben telefona kullandıkça aşık oluyorum :D

• internette htc one x sensor problem ya da issue yazarsanız yurtdışında da birçok kullanıcının bu sorunu yaşadığını görürsünüz. zaten şikayet edildiğini ve alınan cevabı yazıda belirttim. malesef şu an için durum bu. arada bir güvenli mod a girip resetleniyor. bu işlem de sadece lock unlock işlemleri yapıldığında bazen oluyor. çalışan sensorler ilk restartta yine gümlüyor. bu yüzden samsung çok daha önde işte. reklamı da desteği de htc den çok daha iyi yapıyor. htc çok klas ama hala amatör gibi hareket ediyor. galaxy s3 den önce piyasaya çıkacam diye yazılım oturmadan ortaya atladı. çıktığı gibi güncellemeler başladı ama hala gitmesi gereken çok yol var. hayırlısı, bekliyoruz... :)
  • quote:

internette htc one x sensor problem ya da issue yazarsanız yurtdışında da birçok kullanıcının bu sorunu yaşadığını görürsünüz. zaten şikayet edildiğini ve alınan cevabı yazıda belirttim. malesef şu an için durum bu. arada bir güvenli mod a girip resetleniyor. bu işlem de sadece lock unlock işlemleri yapıldığında bazen oluyor. çalışan sensorler ilk restartta yine gümlüyor. bu yüzden samsung çok daha önde işte. reklamı da desteği de htc den çok daha iyi yapıyor. htc çok klas ama hala amatör gibi hareket ediyor. galaxy s3 den önce piyasaya çıkacam diye yazılım oturmadan ortaya atladı. çıktığı gibi güncellemeler başladı ama hala gitmesi gereken çok yol var. hayırlısı, bekliyoruz... :)

yaz sonuna fixlerler telefonu arı gibi çalışıyor adamlar :D

• quote:

internette htc one x sensor problem ya da issue yazarsanız yurtdışında da birçok kullanıcının bu sorunu yaşadığını görürsünüz. zaten şikayet edildiğini ve alınan cevabı yazıda belirttim. malesef şu an için durum bu. arada bir güvenli mod a girip resetleniyor. bu işlem de sadece lock unlock işlemleri yapıldığında bazen oluyor. çalışan sensorler ilk restartta yine gümlüyor. bu yüzden samsung çok daha önde işte. reklamı da desteği de htc den çok daha iyi yapıyor. htc çok klas ama hala amatör gibi hareket ediyor. galaxy s3 den önce piyasaya çıkacam diye yazılım oturmadan ortaya atladı. çıktığı gibi güncellemeler başladı ama hala gitmesi gereken çok yol var. hayırlısı, bekliyoruz... :)

Arkadaşlar bu gün bu sebepten ötürü kvk servisine verdiğim telefonun sıfırını bana teslim ettiler. KVK'dan aldığım bu 3. sıfır HTC one x :) Şu anda telefon sıfır olarak elimde fakat güncelleme var diyor, ben güncelleme yapmaya tırsıyorum haha :) HTC alcağıma pişman oldum, resmen telefondan korkuyorum birşey olacak diye.

Benim telefondaki problem g sensörüydü kesinlikle telefon saga sola ekrani döndürmüyordu oyun oynanmiyordu fotoğrafları açınca sağa sola döndüremiyordun böyle lanet bir şeydi.

HTC almaya niyeti olan arkadaşlara ilk önce detaylı bir ön araştırma yapmalayını rica ediyorum yine almaya kararlılarsa yapacak bir şey yok :)

• Evet Aynı durum bizdede var bakalım ne olacak. Bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilebiletutsak

bu gün gelen güncelleme ile benim sorun düzeldi bilginize...

güncellemeden sonraki yazılımsal verileri girebilirmisiniz hangi versiyon gelmiş anlayamadım ben ?
  • Arkadaşlar benim one x te hala ekran dönmüyor bir çözüm bulundumu bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?tüm ayarlar ve kalibre işlemleri yapılı.
  • öyle bir problem yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryavuz

Arkadaşlar benim one x te hala ekran dönmüyor bir çözüm bulundumu bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?tüm ayarlar ve kalibre işlemleri yapılı.

anakart arizasi servise goturun...benimde basima gelmisti...

• Üstad, hangi servisi tavsiye edersiniz,servislere pek güvenim yok.

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryavuz

Üstad, hangi servisi tavsiye edersiniz,servislere pek güvenim yok.

teşekkürler.

Cihaziniz ya kvk dir yada teleservice hangisi ise ona vermek durumundasiniz...

• Teşekkürler,

Ankara KVK ya gönderdim bakalım nasıl olacak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.