Şimdi Ara

HTC ONE X'in 64GB VERSİYONU ÇIKAR MI ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Her zaman ki gibi yine saçma ama kafamı kurcalayan bir konuyla başınızı ağrıtacağım...Şuan kullanmakta olduğum HTC Evo 3D modelini kardeşime karne hediyesi olarak verip HTC One X modeline geçiş yapmak istiyorum...Fakat kafamı kurcalayan konu One x'in hafızasının genişletilemez olduğu gerçeğidir...Mâlum her zaman telefon alan birisi olmadığım için ilerisini de düşünerek konuyu biraz irdeliyorum...

Şimdi sizlerden cevabını istediğim soru şudur ; HTC One X modelinin ileri dönemlerde 64gb'lık versiyonu veyahutta SD kartla genişletebilir modeli piyasaya çıkabilir mi ??

Cevaplarınızı bekliyorum...İyi Forumlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: tachy58

Arkadaşlar öncelikle merhaba...

Her zaman ki gibi yine saçma ama kafamı kurcalayan bir konuyla başınızı ağrıtacağım...Şuan kullanmakta olduğum HTC Evo 3D modelini kardeşime karne hediyesi olarak verip HTC One X modeline geçiş yapmak istiyorum...Fakat kafamı kurcalayan konu One x'in hafızasının genişletilemez olduğu gerçeğidir...Mâlum her zaman telefon alan birisi olmadığım için ilerisini de düşünerek konuyu biraz irdeliyorum...

Şimdi sizlerden cevabını istediğim soru şudur ; HTC One X modelinin ileri dönemlerde 64gb'lık versiyonu veyahutta SD kartla genişletebilir modeli piyasaya çıkabilir mi ??

Cevaplarınızı bekliyorum...İyi Forumlar....

Maalesef öyle bir cihaz gündem de yok. Yani benim bildiğim kadarıyla çıkmayacaktır.

• cikmasa da iyi olur.
    bir urun cikardin en az 6 ay adam gibi arkasinda dur.
    Bakin S3 daha cikmadan 4 farkli versiyonu duyuruldu, gecen hafta buna besincisi eklendi.
    Bu, alan insanlari enayi yerine koymaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

cikmasa da iyi olur.
    Bakin S3 daha cikmadan 4 farkli versiyonu duyuruldu, gecen hafta buna besincisi eklendi.

Neden çıkmasa iyi olur anlayamadım...Bir ürün çıkarıp 6 ay arkasında durmak bence çok şart olan bi durum değil...Ayrıca S3'ü bu konuda kınamışsın ama bence adamlar en iyisini yapıyor...Sadece S3 modeli adı altında 5 model piyasaya sunmuş ki bu modelleride kafalarına veya keyiflerine göre çıkartmamışlar...Müşteri ihtiyaçlarını karşılayacak doğrultuda çıkartmışlar ve bence bu gayet olumlu bir adım...Şahsen ben HTC One X almak istiyorum...Fakat ben bu telefonun 32gb değil de 64GB'lık versiyonu olsaydı onu almayı daha çok isterdim...Çünkü herhangi bi SD kart yuvası olmadığından ileri de ihtiyaç duyulduğunda genişletme gibi bi imkanım yok...Siz ne söylerseniz söyleyin fakat ben HTC'in bu yönde bi adım atmasını beklerdim...One X gibi bi telefona da 64 GB çokta güzel olur hani...Ayrıca son olarak kimsenin insanları enayi yerine koyduğu felan yok...Şirket zorla satmıyor..İsteyen alır isteyen almaz....Neyse yorum için teşekkürler..İyi Forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: tachy58

quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

cikmasa da iyi olur.

Neden çıkmasa iyi olur anlayamadım...Bir ürün çıkarıp 6 ay arkasında durmak bence çok şart olan bi durum değil...Ayrıca S3'ü bu konuda kınamışsın ama bence adamlar en iyisini yapıyor...Sadece S3 modeli adı altında 5 model piyasaya sunmuş ki bu modelleride kafalarına veya keyiflerine göre çıkartmamışlar...Müşteri ihtiyaçlarını karşılayacak doğrultuda çıkartmışlar ve bence bu gayet olumlu bir adım...Şahsen ben HTC One X almak istiyorum...Fakat ben bu telefonun 32gb değil de 64GB'lık versiyonu olsaydı onu almayı daha çok isterdim...Çünkü herhangi bi SD kart yuvası olmadığından ileri de ihtiyaç duyulduğunda genişletme gibi bi imkanım yok...Siz ne söylerseniz söyleyin fakat ben HTC'in bu yönde bi adım atmasını beklerdim...One X gibi bi telefona da 64 GB çokta güzel olur hani...Ayrıca son olarak kimsenin insanları enayi yerine koyduğu felan yok...Şirket zorla satmıyor..İsteyen alır isteyen almaz....Neyse yorum için teşekkürler..İyi Forumlar...

Bi dusunun: Siz heyecanla S3 aliyorsunuz ve biliyorsunuz ki S3 en iyi donanima sahip, Samsung'un amiral gemisi.
    Mevcut en son yenilikler ve teknolojinin bu cihazda kullanildigini dusunuyorsunuz.

Hooop, siz aldiktan 5 gun sonra 2 GB ram'lisi cikti.
    atiyorum GPU t640'unu duyurdular ya da
    amoled plus HD kullancaklarini acikladilar yeni modelde.
    Kendinizi nasil hissedersiniz ?

Ote yandan, hafiza degisiklikleri yeni urun anlamina gelmez. Yani 32 gb ile beraber 64 gb cikartmalari yeni bir donanim degiisikligi degil.
    Yani yukaridakilere bir ornek teskil etmez.
    Ancak 64 duyuracak olsalar, 32 ile beraber duyururlardi diye dusunuyorum.
    Gerci bana 16 GB bile fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZZ RAT -- 23 Haziran 2012; 0:05:18 >

• Madem bu kadar çok sonrasını düşünüyorsunuz ve sonrasında olacak değişikliklerin öncekileri enayi konumuna düşüreceğini düşünüyorsunuz...O zaman benim size tavsiyem telefon çıktığı gibi hemen almayın...Sabredin ve 1-2 ay sonra alın...Mesela benim yaptığım gibi..Hâlâ bi umut 64gb çıkar diye bekliyorum...=)) Ama tabi görüşler farklı olabilir...İnsanı insan kılanda budur zaten =))) Görüşlerinize saygım vardır...Yorum için teşekkürler...İyi Forumlar =)))
  • bencede bekleyip ilk kullanıcı 0lmamak parayı riske etmeden evvel kullanıcıların eleştirilerini öğrenmiş 0lmak daha avantajlı kaldıki bakın fiyat k0nusunda kayıt harcı mevzusu dahi fiyatta 0ynama yaptı gerçi daha net bir yansıma y0k fakat satıcılar gözlemlediğim kadarı ile karlarını düşürme eylimindeler gerçi fiyatta 500evr0nun altına düştü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.