Şimdi Ara

Htc One X jelly Bean Gerçeği Ortaya Çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Taiwan ile görüştüm arkadaşlar.Lütfen ingilizce konuşmayın dediler bana.Google cevirici ile az cok Çin'ce bişiler yazdım ve onlarınkinide cevirdim.Bizimle alakası yok kendi ülkenizle görüşün.Biz bişey diyemeyiz.Dediler.Bende Türkiye'yi şikayet ettim.
  • 1 hafta kadar oldu, jelly bean (insert coin 12.2.2) diye bir sürüm yükledim, hemen hemen bütün özellikleri denedim bir sorunla karşılaşmadım, pil inanılmaz oldu tüm gün boyunca konuşmaydı, net kullanımıydı, film izlemeydi %25-30 anca gidiyor, 2 gün şarj etmediğim oluyor, bu bahsedilen sorunlar nelermiş merak ettim.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_68267775/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68267775 burdan devam edelim arkadaslar sımdı bırlık olma zamani :)
  • Yahu şu cid olayını halledip hboot'u 1.31 yapabilsek htc nin stok romuna zerre tenezzül etmicezde mecbur bekliyoruz
  • Arkadaş 1.800 lira verdin,

Ne için? Telefon için pahalıysa vermeyeceksin.

Ev mi aldın 1.800'e? Multimedya cihaz neticede. Adamlar resmi olarak 19-20 Kasım diye? Dağıtılacak dendi. Kaldı ki teknik hatadan dolayı gecikti, verseler güncellemeyi "bi güncellemeyi doğru çıkartamadı bitmiştir gözümde HTC" diye naralar atmalar. Müşteri memnuniyeti budur. Hatayı görüp düzeltmek, sarı leke ve wifi problemiyle telefonu değiştirmektir. Hangi Samsung cihaz tek seferde bire bir değişmiştir ilk 30 gün dışında?

Adamın yazılım garantisi yok ki. Bootloader'ı aç keyfine göre ne istersen yap diyor. He ben anlamam dersen kullanacaksın ics ile telefonunu. Antutu'da güzel skor alıcam diye yırtmayacaksın bi yerini.

Not: Bir süredir forumda yazıp çizenler adına yazıldı, şahşa cevap değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

Yahu şu cid olayını halledip hboot'u 1.31 yapabilsek htc nin stok romuna zerre tenezzül etmicezde mecbur bekliyoruz

Cid sürümünüz nedir ?

Birçok cid sürümü için hboot desteği var, eğer sizinki listede yoksa büyük şanssızlık olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanKoKan

quote:

Yahu şu cid olayını halledip hboot'u 1.31 yapabilsek htc nin stok romuna zerre tenezzül etmicezde mecbur bekliyoruz

Cid sürümünüz nedir ?

Birçok cid sürümü için hboot desteği var, eğer sizinki listede yoksa büyük şanssızlık olmuş.

044 malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: relais

Sandığınız gibi kamera 41 megapiksel olmuyor. Donanımınız değişmiyor.

boşuna uğraşmayın. Son yıllarda türeyen sabırsız, egoist, tüketim toplumunun sonucu oluşan bir tepki bu. müşteri hizmetlerinde çalışan, işi sadece emredildiği gibi müşterilere cevap yazmak olan insanlara fırça atarak, üstünlük taslayarak kendi çapında birşeyler kanıtlayarak birşeyler arayan şahıslardan bahsediyorsunuz.

Alınan telefonun HTC olması, One X olması önemli değil genelde bu tip kullanıcılar için, önemli olan araba taksidi kadar para dökmesi veya bir ailenin geçindiğinden daha fazlasını telefona vermiş biri olmak daha ön plana çıkar ve "paramızla rezil oluyoruz birader" triplerindelerdir.

müşteri temsilcilerinin sadece şikayetleri almak ve sorulara "kendilerinin bilgilendirildiği ölçüde" yanıt vermek durumunda olduğunu bilmezler. Hatta bazıları (belki bu forumda böyle insanlar yok) ben HTC aldım aykırıyım modunda geziyor bile olabilir. Bu tip aletleri adeta aylar içinde eskiten doyumsuz kullanıcı, güncellemenin hemen gelmesini istemekte sonuna kadar haklıdır. Ses çıkarmayan kullanıcının zaten umrunda değildir, bu kullanıcı zaten iki şeyin farkındadır. 1- ya umrunda değildir telefondan memnundur, geldiği zaman bakarız der geçer, 2- Firma One X+'ın satışlarına balta vurmamak için güncellemeyi olabildiğince geciktirmek isteyebilecektir. Ama hızlı tüketici diye nitelendirdiğim tüketiciler One X+'ın HTC tarafından çıkartılmasına bile karşı gelecektir. görende sanar HTC ONE X 10 sene evvelki teknoloji veya HTC ONE X+ ONE X'e göre 5 kat daha güçlü.

Bu yüzden boşuna uğraşmayın bence siz kendinize göre haklısınız, ben kendime göre haklıyım, güncelleme isteyen kullanıcılar kendilerine göre sonuna kadar haklılar. Tek hataları HTC Türkiye'deki çalışan yerine seslerini genel merkeze duyurmamak (bana göre).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayki -- 21 Kasım 2012; 0:41:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayki

quote:

boşuna uğraşmayın. Son yıllarda türeyen sabırsız, egoist, tüketim toplumunun sonucu oluşan bir tepki bu. müşteri hizmetlerinde çalışan, işi sadece emredildiği gibi müşterilere cevap yazmak olan insanlara fırça atarak, üstünlük taslayarak kendi çapında birşeyler kanıtlayarak birşeyler arayan şahıslardan bahsediyorsunuz.

Alınan telefonun HTC olması, One X olması önemli değil genelde bu tip kullanıcılar için, önemli olan araba taksidi kadar para dökmesi veya bir ailenin geçindiğinden daha fazlasını telefona vermiş biri olmak daha ön plana çıkar ve "paramızla rezil oluyoruz birader" triplerindelerdir.

müşteri temsilcilerinin sadece şikayetleri almak ve sorulara "kendilerinin bilgilendirildiği ölçüde" yanıt vermek durumunda olduğunu bilmezler. Hatta bazıları (belki bu forumda böyle insanlar yok) ben HTC aldım aykırıyım modunda geziyor bile olabilir. Bu tip aletleri adeta aylar içinde eskiten doyumsuz kullanıcı, güncellemenin hemen gelmesini istemekte sonuna kadar haklıdır. Ses çıkarmayan kullanıcının zaten umrunda değildir, bu kullanıcı zaten iki şeyin farkındadır. 1- ya umrunda değildir telefondan memnundur, geldiği zaman bakarız der geçer, 2- Firma One X+'ın satışlarına balta vurmamak için güncellemeyi olabildiğince geciktirmek isteyebilecektir. Ama hızlı tüketici diye nitelendirdiğim tüketiciler One X+'ın HTC tarafından çıkartılmasına bile karşı gelecektir. görende sanar HTC ONE X 10 sene evvelki teknoloji veya HTC ONE X+ ONE X'e göre 5 kat daha güçlü.

Bu yüzden boşuna uğraşmayın bence siz kendinize göre haklısınız, ben kendime göre haklıyım, güncelleme isteyen kullanıcılar kendilerine göre sonuna kadar haklılar. Tek hataları HTC Türkiye'deki çalışan yerine seslerini genel merkeze duyurmamak (bana göre).

Gayet güzel şeyler söylemişsin helal olsun.Hepsini tek tek okudum.Demek istediğini çoğu kişi anlamayacaktır eminim.Müşteri temsilcileri ile ilgili hertürlü haklısın.Ben zaten cevrim içi sohbet ederken bile cümleye senin ile kişisel asla bir sorunum yok olamazsa sonuçta bir çalışansın.Sadece sinirimi ve söylediğim şeyleri yetkililere ilet başka bişey istemem derim.Yapıcak bişey de yok dostum.Bu sene gelmeyecek gibi.Cünkü adamlar dediğin gibi 4.1 ile ilgili sıkça sorulan sorular bölümü bile eklemediler siteye.Normalde her güncellemeden 1 ay önce felan eklenir.

• quote:

quote:

Hop hop yavaşla ne egoistliği ne sabırsızlığı sen kimsinde insanları güncelleme istedi diiye bu şekilde itham ediyorsun?? satın aldığı cihazdan işi doğrultusunda daha seri tepki beklemesi suçmu yada müşteri desteğin söz verip daha sonrasında aynı kalıpla her insana kopyala yapıştır cevap yazmasına istinaden verilen tepki suçmu ?online destekte çalışıyordun sanırım

• quote:

quote:

quote:

Hop hop yavaşla ne egoistliği ne sabırsızlığı sen kimsinde insanları güncelleme istedi diiye bu şekilde itham ediyorsun?? satın aldığı cihazdan işi doğrultusunda daha seri tepki beklemesi suçmu yada müşteri desteğin söz verip daha sonrasında aynı kalıpla her insana kopyala yapıştır cevap yazmasına istinaden verilen tepki suçmu ?online destekte çalışıyordun sanırım

Malesef değilim, uzaktan yakından sektörlede ilgim yok. Mühendisim ben. Yol, köprü, kavşak, altyapı uğraşıp gidiyoruz işte.

Yazdıklarımı zaten anlamamışsınız, üstüne bide alındınız sanırım "sen kimsin" vari şeyler yazmışsınız. Yazdıklarımın sadece eleştiri kısmını "bu bize hakaret ediyor" düşüncesiyle okudunuz sanırım ki, son satırlarda yazdığımı okumamışsınız. Size daha açıklayıcı yazayım ne demek istediğimi.

Mevcut bulunan sektör bizi öyle bir hale getirdi ki, egoist, sabırsız bir tüketim toplumu haline geldi insanlık. Bu HTC gibi global firmaların işine gelir. Hızlı tüketici, vereceksin tüketecek vereceksin tüketecek. Şikayeti oldumu müşteri hizmetlerine fırça atar. Müşteri hizmetlerindekilerde gariban zaten bunun eğitimini aldığı için sıkıntıları olmaz. İçinden ana avrat küfüt etsede birşey diyemez. Evet efendim anlıyorum efendim vsvs efendim sürer gider böyle.
    Bu durumda güncelleme isteyen insanlara dediğim gibi tek bir hataları var madem söz verildi o tarihte gelmedi, önce HTC Türkiye'ye yazı yazılır niye geciktiği öğrenilir. Eğer gerçekten bir hata var ise öğrenilince susup oturutulur. Yok eğer firma beceriksizliğiyse bu müşteir temsilcisine fırça atınca çözülmez, kodlamayı o adam yapmıyor çünkü firmaya mail, internet veya yazılı olarak başvuru yaparsınız. Şikayetiniz varsa dile getirirsiniz, hakkınız varsa ararsınız kusura bakmayında bazı torpillilerden değilseniz bu dünyada işler üstüne oturduğumuz şeyin üstünden dönmüyor. Sizin dönüyorsa şanslısınız benim 30 senelik hayatımda asla dönmedi.

HTC ONE X+ yüzünden ertelenmiş de olabilir. Ben mesela şahsen merak ettim, madem telefonların ikiside aynı HTC ONE X ve ONE X+ niye ONE X+ içindeki romu direk piyasaya vermediler. Mesela bende bunu anlamıyorum. Sonuçta aynı özellikler, aynı telefon, işletim sistemi aynı, marka aynı.

NOT: yazmayı unutmuşum HTC'yi seven birisiyim ve HTC kullanıyorum. Tekrar söylüyorum HTC ile uzaktan yakından bağlantım yok :)

• Artık bende sıkıldım beklemekten. Custom romlara giriş yapacağım. Cihazım zaten rootlu. Cid kodum Y13 yani bir problem yok.

ARHD 15 i önerir misiniz rom olarak?

Birde hboot 1.31 linki bilen varsa yazabilir mi? xda daki link ölmüş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KabesTr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultrasivas

valla arkadaslar telefonumu cok seviyorum gercekten ama bu htc nin soz verıpte sozunu yerıne getırememesınden dolayı telefondan yavas yavas sogutmaya başlıyorlar insanı beklicez baska caremız yok ama arkadasın dedıgı gıbı herkes toplanıp htc nin ingilizce sıtesini e-mail yagmuruna tutarsak bu sorunu bir an once halledeceğimizi dusunuyorum. İngilizcesi iyi olan bir arkadas kalıp bir yazı yazsın herkes onu gondersın organıze olalım beyler gucumuzu gosterelim :)

Neyin gücünü göstereceksiniz?

JB güncellemesi olmadan HTC telefonlarını kullanamayan insanlar sürüsünün mü?

Telefonunuz arama yapmıyor, sms gönderemiyor, google playdeki uygun olan oyunları oynayamıyor, sosyal ağlara bağlanmıyor, müzik çalmıyorsa hangi marka akıllı telefon kullanırsanız kullanın BOZUKTUR.
    Lütfen telefonunuz servise gönderiniz yada ücretinizi isteyiniz.

Üsttekileri yapıyorsa yani HTCnin vaat ettiği ne varsa telefon bunu (ürün tanıtım broşürlerinde nelerden bahsediyorsa) yapıyorsa sizin derdiniz ne?

Hep söylerim!!

Arkadaşlar JB güncellemesi ile
    RAM 4GB'ta çıkmıyor,
    İşlemci hızı 2 ile çarpılmıyor,
    GPU en son çıkan GPU ile yer değiştirmiyor,
    Kamera 41 megapiksele yükselmiyor,
    Telefonun şekli şemali değişmiyor,

JB güncellemesini bekleyenler için üzgünüm, üsttekilerin hiçbiri olmuyor.

Yapılanlar sadece Android 4.0'da farkedilen hatalar giderek artan versiyon numaraları ile farkedildikçe düzeltiliyor. Bu düzeltme 5. versiyona kadar gidecek.

Eğer Android'te yepyeni özellikler istiyorsanız Android 5.0'ı beklemeniz gerekecek. Yine üzüldüm sizin için.

Şöyle ki

Bu bir pazar ve rekabet ortamı, memnuniyetsizlik dile getirildikçe şirket ya politakısını değiştirir ya da müşteriler kullandığı markayı :)

Bu standart donanıma sahip tüm ürünlerde böyledir :)

Size mevcut donanımınız ile mutluluklar dileriz, sevindik sizin için :)

sen gerçek hayatta iyi dayak yiyorsundur birader. çok gıcık bir üslubun var. güncelleme farketmiyorsa ver bana telefonu, sana ilk androidi yükleyeyim. sonuçta kamera 1 mp olmuyor, hala 8. bak tekrar diyorum, ilk andoidi yükleyelim, kamera hala 8 olacak. sana kesinlikle yeter. bana dönüşünü bekliyorum. yükleyeceğiz ilk sürüm androidi sana.

• Vay be arkadaş güzel çözüm 4.2ye geçecek artık millet biz hala 4.1 alacağız htc sempatizanıydim 3 defa tel aldım suan bile one x kullanıyorum ama yok anti appleci olarak iphone geçişimi kesinleştirdim bu yazıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultrasivas

valla arkadaslar telefonumu cok seviyorum gercekten ama bu htc nin soz verıpte sozunu yerıne getırememesınden dolayı telefondan yavas yavas sogutmaya başlıyorlar insanı beklicez baska caremız yok ama arkadasın dedıgı gıbı herkes toplanıp htc nin ingilizce sıtesini e-mail yagmuruna tutarsak bu sorunu bir an once halledeceğimizi dusunuyorum. İngilizcesi iyi olan bir arkadas kalıp bir yazı yazsın herkes onu gondersın organıze olalım beyler gucumuzu gosterelim :)

Neyin gücünü göstereceksiniz?

JB güncellemesi olmadan HTC telefonlarını kullanamayan insanlar sürüsünün mü?

Telefonunuz arama yapmıyor, sms gönderemiyor, google playdeki uygun olan oyunları oynayamıyor, sosyal ağlara bağlanmıyor, müzik çalmıyorsa hangi marka akıllı telefon kullanırsanız kullanın BOZUKTUR.
    Lütfen telefonunuz servise gönderiniz yada ücretinizi isteyiniz.

Üsttekileri yapıyorsa yani HTCnin vaat ettiği ne varsa telefon bunu (ürün tanıtım broşürlerinde nelerden bahsediyorsa) yapıyorsa sizin derdiniz ne?

Hep söylerim!!

Arkadaşlar JB güncellemesi ile
    RAM 4GB'ta çıkmıyor,
    İşlemci hızı 2 ile çarpılmıyor,
    GPU en son çıkan GPU ile yer değiştirmiyor,
    Kamera 41 megapiksele yükselmiyor,
    Telefonun şekli şemali değişmiyor,

JB güncellemesini bekleyenler için üzgünüm, üsttekilerin hiçbiri olmuyor.

Yapılanlar sadece Android 4.0'da farkedilen hatalar giderek artan versiyon numaraları ile farkedildikçe düzeltiliyor. Bu düzeltme 5. versiyona kadar gidecek.

Eğer Android'te yepyeni özellikler istiyorsanız Android 5.0'ı beklemeniz gerekecek. Yine üzüldüm sizin için.

Şöyle ki

Bu bir pazar ve rekabet ortamı, memnuniyetsizlik dile getirildikçe şirket ya politakısını değiştirir ya da müşteriler kullandığı markayı :)

Bu standart donanıma sahip tüm ürünlerde böyledir :)

Size mevcut donanımınız ile mutluluklar dileriz, sevindik sizin için :)

sen gerçek hayatta iyi dayak yiyorsundur birader. çok gıcık bir üslubun var. güncelleme farketmiyorsa ver bana telefonu, sana ilk androidi yükleyeyim. sonuçta kamera 1 mp olmuyor, hala 8. bak tekrar diyorum, ilk andoidi yükleyelim, kamera hala 8 olacak. sana kesinlikle yeter. bana dönüşünü bekliyorum. yükleyeceğiz ilk sürüm androidi sana.

Yaşın çok küçük değilse ironi diye bir şey olduğunu bilirdin ve onu yaptığımı görürdün. Bilmediğine göre......

Ayrıca telefonum bozuk olsa tamire veririm, değişim isterim vs. senin gibi Andrid 1.0 yüklemeyi düşünmem. JB illa gelsin diye yırtınıp durduğuna ve sırf bu yüzden şirket değiştireceğine göre sanırım aldığın telefon bozuk ya da kullanılmaz şekilde.

Hepsini baştan yazmayacağım. JB olmadığı için hatalı bozuk kullanamadığın HTC telefonun varsa geri ver, tamire ver, sat veya canın isterse at. JB gelince donanımı değiştiremeyecek ne yazık ki. Boşuna bekleme.

Einstein der ki : Sadece iki şey sınırsızdır, evren ve insanoğlunun ahmaklığı, ilkinden o kadar da emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relais -- 21 Kasım 2012; 15:39:49 >

• Arkadaşlar hala güncellemede hata var ondan dolayı aksadı veya ileri bir tarihe ertelendiğinemi inanıyorsunuz... eğer güncellemeyi neden Taiwan 1 aydır kullanıyor. Tabiki kendi halkının tepkisini çekmemek için güncellemeyi onlara verdiler.Bizleride böyle şubat ayına kadar oyalıyacaklar, çünkü Htc şubat ayında yeni amiral gemisini tanıtacak o süreçtede Htc One x+'nın satışlarını baltalamak istemiyorlar.Tamamiyle ticari bir oyun oynuyorlar yani bunu anlamamak hiçte güç değil doğrusu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: forza_sakarya

Arkadaşlar hala güncellemede hata var ondan dolayı aksadı veya ileri bir tarihe ertelendiğinemi inanıyorsunuz... eğer güncellemeyi neden Taiwan 1 aydır kullanıyor. Tabiki kendi halkının tepkisini çekmemek için güncellemeyi onlara verdiler.Bizleride böyle şubat ayına kadar oyalıyacaklar, çünkü Htc şubat ayında yeni amiral gemisini tanıtacak o süreçtede Htc One x+'nın satışlarını baltalamak istemiyorlar.Tamamiyle ticari bir oyun oynuyorlar yani bunu anlamamak hiçte güç değil doğrusu....

Bu teorini hangi bilgiye veya kaynağa dayandırdığını öğrenebilir miyiz? Samimiyetle merak ediyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: forza_sakarya

Arkadaşlar hala güncellemede hata var ondan dolayı aksadı veya ileri bir tarihe ertelendiğinemi inanıyorsunuz... eğer güncellemeyi neden Taiwan 1 aydır kullanıyor. Tabiki kendi halkının tepkisini çekmemek için güncellemeyi onlara verdiler.Bizleride böyle şubat ayına kadar oyalıyacaklar, çünkü Htc şubat ayında yeni amiral gemisini tanıtacak o süreçtede Htc One x+'nın satışlarını baltalamak istemiyorlar.Tamamiyle ticari bir oyun oynuyorlar yani bunu anlamamak hiçte güç değil doğrusu....

Bu teorini hangi bilgiye veya kaynağa dayandırdığını öğrenebilir miyiz? Samimiyetle merak ediyorum.

Sadece benim şahsi fikrim kusura bakmayın belirtmemişim.. Şubat ayında yapılacak olan etkinlikte Htc full Hd ekranlı yeni amiral modelini tanıtacak, hali hazırda az bir zaman kalmışken yazılım anlamında eşit bir one x+ ile one x olması one x+ nın satışlarını elbetteki etkiler..

• quote:

Galaxy s2 bile aldı, şu hale bak

Cidden icler acısı bir durum ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye gelecekmis arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.