Şimdi Ara

Htc One X jelly Bean Gerçeği Ortaya Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 dk once htc ıle telefonda gorustum ve htc nın bana aynen soyledıgı htc one x e jelly bean ne zaman gelecegı bellı degıl önceden 19 20 kasım dıye bilgilendirmişlerdi ama dun gece 1 e-mail geldi ve guncellemenin ıleri bir tarihe ertelendiği ve bu tarih ne zaman olacagı belli değil dediler bende dedim o zaman sitenizden 1 acıklama yapın herkes bılgilensın dıye onlarda marka değeri için boyle bir şey yazmalarının mumkun olmayacagını soyledıler kısacası su arkadaslar güncelleme yine yalan oldu. Milleti soguttunuz dedım onlarda guncelleme verıldıkten 2 gun sonra cihazlarda buyuk sorunlar ortaya cıkardıgı ıcın muhendıslerımız uzerınde calısıyor dedıler. Hatta adamlar turkiye ıcın ozel bir sey olmayacagını soylemısler kısacası guncellemeyı yıne en son bız alacaz her zamanki gibi 2. sınıf ınsan muamelesi goruyoruz tum markalarda oldugu gibi

• tel numarası varmı bide ben arayım ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrasivas

Merhaba arkadaşlar 2 dk once htc ıle telefonda gorustum ve htc nın bana aynen soyledıgı htc one x e jelly bean ne zaman gelecegı bellı degıl önceden 19 20 kasım dıye bilgilendirmişlerdi ama dun gece 1 e-mail geldi ve guncellemenin ıleri bir tarihe ertelendiği ve bu tarih ne zaman olacagı belli değil dediler bende dedim o zaman sitenizden 1 acıklama yapın herkes bılgilensın dıye onlarda marka değeri için boyle bir şey yazmalarının mumkun olmayacagını soyledıler kısacası su arkadaslar güncelleme yine yalan oldu. Milleti soguttunuz dedım onlarda guncelleme verıldıkten 2 gun sonra cihazlarda buyuk sorunlar ortaya cıkardıgı ıcın muhendıslerımız uzerınde calısıyor dedıler. Hatta adamlar turkiye ıcın ozel bir sey olmayacagını soylemısler kısacası guncellemeyı yıne en son bız alacaz her zamanki gibi 2. sınıf ınsan muamelesi goruyoruz tum markalarda oldugu gibi

HTC benim için BİTMİŞTİR...

• aradım bir bayan açtı telefonu dedim bi ton para verdim htc one x aldım ben yazılımsal destek güncelleme ne zaman gelecek dedi gelmiyecek dedi yıl başından sonra gelecek dedi cvp bu
  • Galaxy s2 bile aldı, şu hale bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: KabesTr

Galaxy s2 bile aldı, şu hale bak

Aynen ya .... Ne denilebilir ki?Bu durum HTC nin bittigi anlamına gelir ya gercekten bu kadar olmaz..Acaba diyorum Samsung verdi guncellemeleri ama sorunlar yasıyor iyi yonden dusunuyorum kullanıcılarının sıkıntı yasamadan guncelleme yapılmasını istiyor diyecegim ama 22 Ekimdi 18-19 Kasım oldu simdide yılbasından sonra ise bu kadar zaman bu guncelleme nasıl olurda verilmez...Yazık ya gercekten...
  • Tepkileri sunarsak faydalı olacağını düşünüyorum

http://www.htc.com/tr/contact/
  • Aynı görüşmeyi bende Su anda yaptim kesin bir bilgi yok ama yılbaşını bulacağı söylendi .. htc gözümden düştü ayni zamanda sorduğum Su soruya; samsung s2 bile verdi siz one x vermediniz samsung sizden daha yi bir firma mi dediğimde onların bir çok alanda çalışan bir firma tabiki bizden daha güçlüler yanıtını verdi ... Başka söze ne hacet ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bidaha bulaşanın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla arkadaslar telefonumu cok seviyorum gercekten ama bu htc nin soz verıpte sozunu yerıne getırememesınden dolayı telefondan yavas yavas sogutmaya başlıyorlar insanı beklicez baska caremız yok ama arkadasın dedıgı gıbı herkes toplanıp htc nin ingilizce sıtesini e-mail yagmuruna tutarsak bu sorunu bir an once halledeceğimizi dusunuyorum. İngilizcesi iyi olan bir arkadas kalıp bir yazı yazsın herkes onu gondersın organıze olalım beyler gucumuzu gosterelim :)
  • quote:

valla arkadaslar telefonumu cok seviyorum gercekten ama bu htc nin soz verıpte sozunu yerıne getırememesınden dolayı telefondan yavas yavas sogutmaya başlıyorlar insanı beklicez baska caremız yok ama arkadasın dedıgı gıbı herkes toplanıp htc nin ingilizce sıtesini e-mail yagmuruna tutarsak bu sorunu bir an once halledeceğimizi dusunuyorum. İngilizcesi iyi olan bir arkadas kalıp bir yazı yazsın herkes onu gondersın organıze olalım beyler gucumuzu gosterelim :)

Neyin gücünü göstereceksiniz?

JB güncellemesi olmadan HTC telefonlarını kullanamayan insanlar sürüsünün mü?

Telefonunuz arama yapmıyor, sms gönderemiyor, google playdeki uygun olan oyunları oynayamıyor, sosyal ağlara bağlanmıyor, müzik çalmıyorsa hangi marka akıllı telefon kullanırsanız kullanın BOZUKTUR.
    Lütfen telefonunuz servise gönderiniz yada ücretinizi isteyiniz.

Üsttekileri yapıyorsa yani HTCnin vaat ettiği ne varsa telefon bunu (ürün tanıtım broşürlerinde nelerden bahsediyorsa) yapıyorsa sizin derdiniz ne?

Hep söylerim!!

Arkadaşlar JB güncellemesi ile
    RAM 4GB'ta çıkmıyor,
    İşlemci hızı 2 ile çarpılmıyor,
    GPU en son çıkan GPU ile yer değiştirmiyor,
    Kamera 41 megapiksele yükselmiyor,
    Telefonun şekli şemali değişmiyor,

JB güncellemesini bekleyenler için üzgünüm, üsttekilerin hiçbiri olmuyor.

Yapılanlar sadece Android 4.0'da farkedilen hatalar giderek artan versiyon numaraları ile farkedildikçe düzeltiliyor. Bu düzeltme 5. versiyona kadar gidecek.

Eğer Android'te yepyeni özellikler istiyorsanız Android 5.0'ı beklemeniz gerekecek. Yine üzüldüm sizin için.

• Çevrimiçi sohbetteki diyaloğumuz

Temsilcimiz sizinle temasa gecene kadar lutfen bekleyiniz…
    HasanBaglandiniz.
    Hasan: Merhaba Mert Bey nasil yardimci olabilrim?
    Mert: Jelly bean
    Mert: En başta 22 ekim
    Mert: sonra 19-20kasım
    Mert: şimdide yılbaşından bahsediliyor
    Mert: nedir bu rezalet ?
    Hasan: Adinizi ve soyadinizi, telefon numaranizi, e-posta adresinizi ve telefonunuzun IMEI yada S/N numaranizi alabilir miyim? (Telefonunuzdan *#06# tusladiginizda IMEI numarasi cikmaktadir)
    Mert: Siz bunları aldığınızda bana güncelleme gelecek mi şimdi ?
    Hasan: Guncelleme calismalarimiz devam etmektedir 4.1.1 guncellemesi hakkinda telefonunuz icin henuz resmi bir aciklama yapilmamistir konu hakkinda resmi bildirim geldiginde resmi internet sitemizde duyurumu yapilacaktir
    Mert: One x bu ay gelicekmi bu güncelleme
    Hasan: Tam olarak belli degil Efendim gelebilir.
    Mert: Bakın 20 Kasım deyip insanları beklettiniz şimdi sallayıp durmayın birader
    Mert: Millet bu cihaza bir evin bir aylık giderini karşılayacak miktarda bir para verdi
    Mert: Samsung Galaxy S2 bile aldı biz bön bön bakıyoruz adamlara
    Mert: Cevap bekliyorum yarım saattir !
    Hasan: Efendim guncelleme su an icin bulunmamaktadir

• quote:

Orijinalden alıntı: relais

quote:

valla arkadaslar telefonumu cok seviyorum gercekten ama bu htc nin soz verıpte sozunu yerıne getırememesınden dolayı telefondan yavas yavas sogutmaya başlıyorlar insanı beklicez baska caremız yok ama arkadasın dedıgı gıbı herkes toplanıp htc nin ingilizce sıtesini e-mail yagmuruna tutarsak bu sorunu bir an once halledeceğimizi dusunuyorum. İngilizcesi iyi olan bir arkadas kalıp bir yazı yazsın herkes onu gondersın organıze olalım beyler gucumuzu gosterelim :)

Telefonunuz arama yapmıyor, sms gönderemiyor, google playdeki uygun olan oyunları oynayamıyor, sosyal ağlara bağlanmıyor, müzik çalmıyorsa hangi marka akıllı telefon kullanırsanız kullanın BOZUKTUR.

Üsttekileri yapıyorsa yani HTCnin vaat ettiği ne varsa telefon bunu (ürün tanıtım broşürlerinde nelerden bahsediyorsa) yapıyorsa sizin derdiniz ne?

Hep söylerim!!

RAM 4GB'ta çıkmıyor,

Yapılanlar sadece Android 4.0'da farkedilen hatalar giderek artan versiyon numaraları ile farkedildikçe düzeltiliyor. Bu düzeltme 5. versiyona kadar gidecek.

Eğer Android'te yepyeni özellikler istiyorsanız Android 5.0'ı beklemeniz gerekecek. Yine üzüldüm sizin için.

bizim amacımız bıze verılen sozlerın yerıne getırılmesı nedır yanı bır sırket soz verıyorsa 19 20 sı dıye ne olursa olsun verecek o guncellemeyı gerekırse tum ıslerını arka plana atacak sırf bu guncelleme ıcın calısacak bır fırma verdıgı sozlerı yerıne getırecek. bızde bılıyoruz işlemci degısmeyecek telefon kamerasın 41 mp olmucak ama dedıgım gıbı en onemlısı verılen sozler yerıne getırılecek cok zor bırsey degıl bu ınsalarda bır beklentı yaratıp sonra olmadı baska bahara demıyecek ;)

• Htc one x yazılım güncellemesini alsa kimse gidip Htc one x+ alırmı , almaz tabiki zaten şubat ayında Htc yeni amiral gemisini tanıtacak bu süreçte Htc one x+ yı nekadar satarsam kardır diyor güpe gündüz yine bir ticari oyun oynadıkları aşikar ortada. yanlış hesap Bağdattan dönerler derler, bakalım sen bağdata kadarda gidebilecekmisin Htc......
  • quote:

Merhaba arkadaşlar 2 dk once htc ıle telefonda gorustum ve htc nın bana aynen soyledıgı htc one x e jelly bean ne zaman gelecegı bellı degıl önceden 19 20 kasım dıye bilgilendirmişlerdi ama dun gece 1 e-mail geldi ve guncellemenin ıleri bir tarihe ertelendiği ve bu tarih ne zaman olacagı belli değil dediler bende dedim o zaman sitenizden 1 acıklama yapın herkes bılgilensın dıye onlarda marka değeri için boyle bir şey yazmalarının mumkun olmayacagını soyledıler kısacası su arkadaslar güncelleme yine yalan oldu. Milleti soguttunuz dedım onlarda guncelleme verıldıkten 2 gun sonra cihazlarda buyuk sorunlar ortaya cıkardıgı ıcın muhendıslerımız uzerınde calısıyor dedıler. Hatta adamlar turkiye ıcın ozel bir sey olmayacagını soylemısler kısacası guncellemeyı yıne en son bız alacaz her zamanki gibi 2. sınıf ınsan muamelesi goruyoruz tum markalarda oldugu gibi

Arkadaşım avrupaya güncelleme verildiği an türkiyede alıyor guncellemeyi yani en son alma gibi bur durum yok o ancak samsungta olur sebebi güncellemeleri ülke ülke dağıttığı icin en son türkiye alır guncellemeyi benim cihaz rootludur ve suan arhd 15 romunu kullaniyorum ve sonderece harika sarz olayı süper yani yazılım su an stabil ama ek bir şeyler yapılıyorsa o yüzden geç vereceklerdir.cihazinizin sürümünü değiştirmek isterseniz root edebilirsiniz.

• arkadaslar htc ile gorusmem:
    iyi gunler htc one x icin jelly bean hala gelmedi ne zamn gelecek acaba?

ulas vural seanstan girmistir..

ulas vural: Merhaba Ege Bey Nasil yardimci olabilirim ?

ulas vural: Efendim guncellemelr onumuzdeki hafta itibari ile dagitilmaya baslanicak

ege cetin: bu konuda emin misiniz yoksa 22 ekim dediginiz gibi olmasin lutfen

Hasan seanstan cikmistir.

ulas vural: Emin degiliz efendim bize sadece bu kadar bilgi verildi dagitilacagida kesin degil.hata olustugu soylenmekte

ege cetin: peki tesukkler bilgi icin

ege cetin: iyi calismalar

hata olustu diyorlar ama insallah haftaya gelir
  • quote:

quote:

Hep söylerim!!

RAM 4GB'ta çıkmıyor,

Boyle kullanicilar oldugu surece daha cok guncelleme bekleriz.

• Xda developers sağolsun HTC'nin kıçıkırık güncellemesine muhtaç kalmıyoruz. Hatta HTC sadece telefonu yapsın, ROM'u biz yükleriz. Beceremiyorlar madem hiç uğraşmasınlar.

Burda HTC'den güncelleme gelecek diye sinir olan arkadaşlar da Custom ROM olayına girsin. Toprakta gezmiş gibi bütün sinirleriniz boşalır
  • quote:

quote:

Hep söylerim!!

RAM 4GB'ta çıkmıyor,

Şöyle ki

Bu bir pazar ve rekabet ortamı, memnuniyetsizlik dile getirildikçe şirket ya politakısını değiştirir ya da müşteriler kullandığı markayı :)

Bu standart donanıma sahip tüm ürünlerde böyledir :)

Size mevcut donanımınız ile mutluluklar dileriz, sevindik sizin için :)

• htc one x+ ile one x in donanımı birkaç optimizasyon dışında aynı.one x+ da hata olmuyor da one x de neden hata oluyor.aynı cpu aynı gpu.ne gibi bir çakışma olabilir ki çözmüş değilim.kendi kendini yakıyorsun htc.bu adamlar batmayı hakediyor.resmen pişmanım one x aldığıma.şu nexus türkiyeye gelsin artık resmen huzur ya.ilk güncelleme senin arayüz ağırlığıda yok.yağ gibi kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih861 -- 20 Kasım 2012; 16:50:11 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.