Şimdi Ara

Htc One X jelly bean sonrası kalibrasyon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar ben jelly beani yukledıkten sonra ekran saga veya sola donmuyor ayrıca guncelleme ile birlikte gelen teeter adlı oyundada topu hareket etmıyorum kısaca sensorum arızalandı ne yapmamı oneririsiniz donanımsal bir sorun mu oluştu acaba ?

• Kardeşim aynı sorunu bende yaşamıştım telefonu yeniden başlat sorun çözülecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumi0411

Kardeşim aynı sorunu bende yaşamıştım telefonu yeniden başlat sorun çözülecektir

kardeş valla 10 kez yeniden başlattım 4 kez factory reset attım halen devam ediyor anlamadım gitti ekran donmemesi tamam da teeter da topu hareket bıle ettıremıyorum :(
  • bugun htc ıle yaptıgım telefon gorusmesınde anakartta problem olabılecegını soyledıler ve telefonu garantıye gondermemi soyledıler bakalım anakart degısecek buyuk ıhtımalle 20 gun beklıcez mecburen
  • G-sensörü kalibrasyonu yaptınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tozilec

G-sensörü kalibrasyonu yaptınız mı?

evet yaptım en az 50 kez ama sonuc yıne sıfır
  • öyle birsey olursa benim telf.nun YENİ ama garantiside yok ayvayı yerim :D
  • inş olmaz kardes benımde 1 anda oldu anlamadım gıttı durduk yere nasıl anakartta parcaya bırsey olur anlam veremedım
  • selamlar

bır sorunda benden.bılmıyorum sızler karsılastınız mı? guncelleme yaptıktan sonra telefonun sesı hıc duyulmaz oldu.telefon normal ses sevıyesınde cok rahat duyulur bıcımde calıyor aramayı kabul ettıgımde ses cok kısık gelıyor onceden bangır bangır ses gelırken dıs mekanda zor duyar oldum ve ılgınc yanı aynı sorun kardesımdede oldu.bu konu hakkında bılgısı olan varmı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.