Bildirim
Htc One X jelly bean sonrası kalibrasyon sorunu
Sony WH-CH520 Kablosuz Bluetooth Kulaklık - Hızlı Şarj Fonksiyonlu 50 Saate Kadar Pil Ömrü - Kulak Üstü Model - Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BTJD6LCL
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardeşim aynı sorunu bende yaşamıştım telefonu yeniden başlat sorun çözülecektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: schumi0411
Kardeşim aynı sorunu bende yaşamıştım telefonu yeniden başlat sorun çözülecektir
kardeş valla 10 kez yeniden başlattım 4 kez factory reset attım halen devam ediyor anlamadım gitti ekran donmemesi tamam da teeter da topu hareket bıle ettıremıyorum :( -
bugun htc ıle yaptıgım telefon gorusmesınde anakartta problem olabılecegını soyledıler ve telefonu garantıye gondermemi soyledıler bakalım anakart degısecek buyuk ıhtımalle 20 gun beklıcez mecburen -
G-sensörü kalibrasyonu yaptınız mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: tozilec
G-sensörü kalibrasyonu yaptınız mı?
evet yaptım en az 50 kez ama sonuc yıne sıfır -
öyle birsey olursa benim telf.nun YENİ ama garantiside yok ayvayı yerim :D -
inş olmaz kardes benımde 1 anda oldu anlamadım gıttı durduk yere nasıl anakartta parcaya bırsey olur anlam veremedım -
selamlar
bır sorunda benden.bılmıyorum sızler karsılastınız mı? guncelleme yaptıktan sonra telefonun sesı hıc duyulmaz oldu.telefon normal ses sevıyesınde cok rahat duyulur bıcımde calıyor aramayı kabul ettıgımde ses cok kısık gelıyor onceden bangır bangır ses gelırken dıs mekanda zor duyar oldum ve ılgınc yanı aynı sorun kardesımdede oldu.bu konu hakkında bılgısı olan varmı acaba?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon garantiye nasıl gönderilir
- wifi kaydedildi sorunu
- telefonun ilk açılış tarihini öğrenme
- dokunmatik ekran kendi kendine basıyor ve çözümü
- ön kamera açılmıyor
- redmi 13c ne zaman çıktı
- google pixel 8 pro fiyat
- samsung a55 fiyat
- bu uygulama android"in eski bir sürümü için üretildiğinden cihazınızda kullanılamaz
- kia sportage en dolu paketi hangisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X