Şimdi Ara

Htc One X Kamera Çizilme Problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
4.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kullanımla alakalı değil. Htc orayı çizilsin diye bilerek yapmış bence. Başka açıklaması olamaz.
  • Arkadaşlar şundan 1 adet alıyorsunuz ve sıkıntınızı çözüyorsunuz. Henüz elime geçmedi, yakın tanıdığım bir servis geldiğinde değiştirecek. Durumu bildiririm.

http://www.ebay.com/itm/271236934181?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
  • Telefonu her zaman ekran üstüne gelecek şekilde masaya koyuyorum, ekranda zaten koruyucu var ve kamera şimdiye kadar çizilmedi.
    Not: 2012 Eylül'de aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtezacan

Arkadaşlar şundan 1 adet alıyorsunuz ve sıkıntınızı çözüyorsunuz. Henüz elime geçmedi, yakın tanıdığım bir servis geldiğinde değiştirecek. Durumu bildiririm.

http://www.ebay.com/itm/271236934181?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

peki bu parça degişimi için telefonu açıyormuyuz yoksa dışarıdan yapışkanlı felan mı sadece..? ben biraz inceledim parça resimlerini parçanın arkasında çift taraflı bant var gibi ama emin olamadım..eger telefonun içini açmadan degişiyorsa süper valla...

• İşte ondan ben de emin değilim. Benim servis parça gelsin bakarız dedi, işinin ehlidir güvenirim yani ama bence kasa açılacak. Bakalım parça gelince durumu buradan bildiricem. Eylülün ilk haftası elimde olur muhtemelen. Swiss postun Türkiye teslimatlarını ptt mi yapıyor bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İşte ondan ben de emin değilim. Benim servis parça gelsin bakarız dedi, işinin ehlidir güvenirim yani ama bence kasa açılacak. Bakalım parça gelince durumu buradan bildiricem. Eylülün ilk haftası elimde olur muhtemelen. Swiss postun Türkiye teslimatlarını ptt mi yapıyor bilen var mı?

hocam büyük ihtimal dışarıdan degişecek , birçok kasa resmi ve sizin parça resimlerini inceledim büyük ihtimal dışarıdan degişecek...siz yine daha dogru bilgiyi parça elinize ulaşınca paylaşırsınız...
  • Arkadaşlar parça elime ulaştı fakat değiştirecek servisteki tanıdığım izine çıkmış, ptesi günü dönecek. Gelişmeleri burdan bildiricem.

Not: Parçayla beraber tornavida takım seti de geldi ve yine yanında bu HTC lerin kasasını açmaya yarayan plastik parça da var. Sanırım kasa açılacak.

• quote:

Arkadaşlar parça elime ulaştı fakat değiştirecek servisteki tanıdığım izine çıkmış, ptesi günü dönecek. Gelişmeleri burdan bildiricem.

Not: Parçayla beraber tornavida takım seti de geldi ve yine yanında bu HTC lerin kasasını açmaya yarayan plastik parça da var. Sanırım kasa açılacak.

bekliyoruz gelişmeleri...
  • Arka tarafa jelatin takılabilir ama en iyi çözüm bence kılıf.
  • Arkadaşlar parçayı az önce değiştirttim. 10 dk sürmedi çünkü kasa açılmadan değişebilen bir parçaymış.

Telefonu yeni almış gibi hissediyorum, ayna gibi görüntüsü var şu an. Sorun tamamen koruyucu kısımdaymış yani.

Yukarıda parçanın linkini verdim, ücretsiz kargo ve yaklaşık 1 ay içinde elinize ulaşıyor. 8,49 GBP yani yaklaşık 27 liraya geliyor.

Bir de; gg'den şu kılıfın siparişini verdim. Kamera kısmındaki bombili yapı koruyucu camın yüzeylerle direk temasına engel oluyor.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/nillkin-htc-one-x-siyah-sert-kilif-ekf-hediyeli-90795313#product-information

Kılıf tabi tercihinize göre değişir fakat parçanın maliyeti sadece 27 lira, bence değer.

Size eski lens ile son çektiğim fotolardan ve bugün lensi değiştirdikten sonra çektiğim bir-iki resmi paylaşayım, daha net olsun konu.

Önce:

Htc One X Kamera Çizilme Problemi

Sonra:

• quote:

Arkadaşlar parçayı az önce değiştirttim. 10 dk sürmedi çünkü kasa açılmadan değişebilen bir parçaymış.

Telefonu yeni almış gibi hissediyorum, ayna gibi görüntüsü var şu an. Sorun tamamen koruyucu kısımdaymış yani.

Yukarıda parçanın linkini verdim, ücretsiz kargo ve yaklaşık 1 ay içinde elinize ulaşıyor. 8,49 GBP yani yaklaşık 27 liraya geliyor.

Bir de; gg'den şu kılıfın siparişini verdim. Kamera kısmındaki bombili yapı koruyucu camın yüzeylerle direk temasına engel oluyor.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/nillkin-htc-one-x-siyah-sert-kilif-ekf-hediyeli-90795313#product-information

Kılıf tabi tercihinize göre değişir fakat parçanın maliyeti sadece 27 lira, bence değer.

Size eski lens ile son çektiğim fotolardan ve bugün lensi değiştirdikten sonra çektiğim bir-iki resmi paylaşayım, daha net olsun konu.

Önce:

Sonra:

hadi hayırlı olsun...peki bu parça vidalı gibi birşeymı yoksa tırnaklımı..? eski parça sizdemi..?

• quote:

Arkadaşlar parçayı az önce değiştirttim. 10 dk sürmedi çünkü kasa açılmadan değişebilen bir parçaymış.

Önce:

Sonra:

nasıl değiştirdiğini anlatabilirmisin. kasayı açmadan. yanında değiştirme talimatları geliyormu.
    hatta resim çekme imkanın var ise süper olur.

• @system electronıc

Ne tırnak ne vida direk yapıştırma. Hayır eski parçayı attım.

@sbsb

Talimat yok, gerek de yok. Ben değiştirmedim, telefon tamircisi bir tanıdığıma yaptırdım fakat yaparken izledim, flashın yanından doğru sivri bi aletle eski parçayı yerinden kaldırdı, yenisini yapıştırdı bu kadar.
  • quote:

@system electronıc

Ne tırnak ne vida direk yapıştırma. Hayır eski parçayı attım.

@sbsb

Talimat yok, gerek de yok. Ben değiştirmedim, telefon tamircisi bir tanıdığıma yaptırdım fakat yaparken izledim, flashın yanından doğru sivri bi aletle eski parçayı yerinden kaldırdı, yenisini yapıştırdı bu kadar.

teşekkürler cevap için...keşke eskiyi atmasaydınız..bii şekilde işe yarayabilirdi
  • Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama gerçekten insan telefondan soğuyor bu çizilme konusunda. Cif kullanarak kamera camını sildim. İyi oldu fakat ilk baştaki gibi oldumu bilemeyeceğim.
  • Arkadaslar herkese iyi akşamlar
    Bende samsung s7500 var kamerası yaklaşık 5 ay önce çizilmişti fotoğraf çekemiyordum flu çıkıyordu biraz önce aklıma bir fikir geldi
    uyguladım yaklaşık yarım saat sürdü sonuç süper ilk günki gibi.

Telefonun arka kapağını açtım kameranın etrafını bantladım kameranın önüne oto ince çizik giderici sürdüm beyaz krem gibi bir şey
    daha sonra masanın üzerine sert bir bez koydum bir elimle bezi gergin tuttum (kot kumaşı veya gabardin olabilir )daha sonra kamerayı dairesel hareketlerle
    beze çok bastırmadan sürttüm çizik giderici kaybolunca tekrar tekrar sürdüm bu işlemi yaklaşık yarım saat yaptım çizikler gitti kamera camı yepyeni oldu.
    Şimdi bol bol resim çekiyorum.

Herkese mutluluklar dilerim.

• Upp !!

Benim camda kılıfı çıkardıktan sonra çizildi, bu arada ebaydan htc orjinal cam filmi almıştım ama 2 kez denedim ama tam oturmadı köşelerden kalktı :/
  • Arkadaşlar benimde one x + ın kamera camı çizildi mecbur çıkardım ama şimdi bulamıyorum yeniden bulabileceğim bir yer var mı?
  • Bir iki damla cif temiz bez ile silin ovalayin

• quote:

Orijinalden alıntı: by_tépéé

Bir iki damla cif temiz bez ile silin ovalayin

cifle olurmu peki bozmayalım kamerayı, birde bu yukarıdaki parçayı nereden buluruz acaba...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.