Şimdi Ara

HTC One X Kılıf Secimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • One X ıcın deri cekmeli kılıf bakıyorum... ama bır turlu TR de guzel ve ozel bır modele denk gelemedım...

İnternetten bır kac model buldum ama TR de nasıl temın edebılecegım konusu bır muamma... Sanırım Ebay yolları gozukuyor...

Gelelım modellere...

1- Noreve Tradition C Leather Pouch for HTC One X

HTC One X Kılıf Secimi

2- HTC PO S650 Slip Pouch for HTC One X

HTC One X Kılıf Secimi

3- Leather Case for HTC One X S720e/HTC One XL 4G - Vertical Pouch Type Belt Clip Included (Black)

HTC One X Kılıf Secimi

4- Oooops Classic Leather Pouch for HTC One X / XL | Dr-jelly

HTC One X Kılıf Secimi

Noreve nın kılıfına ozellıkle kıtlendım dıyebılırım... :)

Bunların dısında Zagg Wrapsol ve İPS gibi telefon koruyucu şeffaf jelatinler de var...
    Bunlardan da uygulamayı dusunuyorum... Tavsıye edermısınız ve uygulaması pratıkmıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-oni-N -- 30 Temmuz 2012; 17:13:51 >

• Ilki güzel , ben nerde bulabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EBay , Noreve nin kendi sitesi HTCPedia gibi adreslerden satın alıp TR ye getirebilirsin....
    Bende TR de bulamadım... 2 gundur arastırıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-oni-N

One X ıcın deri cekmeli kılıf bakıyorum... ama bır turlu TR de guzel ve ozel bır modele denk gelemedım...

İnternetten bır kac model buldum ama TR de nasıl temın edebılecegım konusu bır muamma... Sanırım Ebay yolları gozukuyor...

Gelelım modellere...

1- Noreve Tradition C Leather Pouch for HTC One X

HTC One X Kılıf Secimi

2- HTC PO S650 Slip Pouch for HTC One X

HTC One X Kılıf Secimi

3- Leather Case for HTC One X S720e/HTC One XL 4G - Vertical Pouch Type Belt Clip Included (Black)

HTC One X Kılıf Secimi

4- Oooops Classic Leather Pouch for HTC One X / XL | Dr-jelly

HTC One X Kılıf Secimi

Bunların dısında Zagg Wrapsol ve İPS gibi telefon koruyucu şeffaf jelatinler de var...
    Bunlardan da uygulamayı dusunuyorum... Tavsıye edermısınız ve uygulaması pratıkmıdır ?

ben kayseride kayseripark aveadan çok güzel silikon bir kılıf aldım griffin marka bence internet riskine girmeye gerek yok sert kılıflardan birtanesi yüzünden ekranımda oturmama sorunu oluştu

• quote:

One X ıcın deri cekmeli kılıf bakıyorum... ama bır turlu TR de guzel ve ozel bır modele denk gelemedım...

G

çekmeli kılıf dışarı cıkmış vaziyette kamera ya zarar verebilir diye düşünüyrum ve hoco marka deri klıf tavsiye ederim
  • Hoco Markasını ıncelemeye aldım... temın edılebılırlıgıne de bakacagım tabii...

Gecen bir TIM de Ttec kılıf a denk geldım 50 tl ıstedıler cekmelı kılıf ıcın :D gulup cıktım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone x
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hoco Markasını ıncelemeye aldım... temın edılebılırlıgıne de bakacagım tabii...

Gecen bir TIM de Ttec kılıf a denk geldım 50 tl ıstedıler cekmelı kılıf ıcın :D gulup cıktım :D

http://www.ebay.com/itm/HOCO-Genuine-Leather-Flip-For-HTC-ONE-X-Brown-Case-Cover-Back-Pouch-4G-New-Slim-/150840712626?pt=PDA_Accessories&hash=item231ece9db2#ht_1723wt_1048

• Sanırım TR de alınabılecek en mantıklı tercıh Spigen olacak... Noreve yı TR de satan yer bulana kadar ;)
  • çekmeliler kamera camına zarar verir
  • Bodyguardz ekran koruyucularının Htc one x içinde tüm gövde ürünleri mevcut ve 2 adet ön 2 adet arka ve 2 adet yan film koruyucular çıkmaktadır paket içeriğinde.

HTC One X Kılıf Secimi
  • TR şartları ıcerısınde elde edılebılırlıg en yuksek ve kalıtelı olacagını dusundugum ;

Spigen Crumena

HTC One X Kılıf Secimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarierdem

Bodyguardz ekran koruyucularının Htc one x içinde tüm gövde ürünleri mevcut ve 2 adet ön 2 adet arka ve 2 adet yan film koruyucular çıkmaktadır paket içeriğinde.

HTC One X Kılıf Secimi

fiyat için bir şey söyleyebiliyormusunuz
  • one x'in ekranı çizilmez ekran diye almadım koruyucu bant, çirkin duruyordu ekranı kaplamadığı için. şu an telefonumun ekranının ortasında tam boy çizik var. nasıl oldu bilmiyorum ama tahminim iş yerinde teli masa üstünde bırakıp lavaboya falan gidiyorum, ekran testi izlettirmiştim millete telefon hakkında. kesin dengesizin biri çizilirmi diye denemeye çalıştı. makas çiziğine benziyor resmen telefondan soğudum. kesinlikle koruyucu bant kullanın telefonunuza.
  • arkadaşlar bende htc one x için kamerayıda koruyan şeffaf silikon kılıf arıyorum kullanan ya da tavsiyesi olan arkadaş var mı acaba ?
  • dostum ilk sıradaki daha hoş duruyor
  • Clear Coat un One X ıcın olanını aldım.. uygulaması en kolay dıyorlardı... Yalanmış :D geri iade ettim :D

1. olanı gercekten cok guzel fiyatı Ebay da bıle 55$
    2. olanını eledım...
    3. sıradakı arkadası Ebay da 20$ a temin edebiliyorsunuz.
  • Ebay dan sipariş verecegım...

Spigen mı Pdair mi kararsızım... varmı yorumu olan...
  • SGP Crumena Bugun geldi... Ilgi icin herkese teskkurler...

Konu Kapatılabılır :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.