Şimdi Ara

HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.207
Cevap
10
Favori
102.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: debir

sorun sim kart ile alakalı ise sorun yapmam, araştırdığım kadarıyla yurttdışında çok rastladım bu soruna netlerde, telefonda problem olmadıktan sonra ben sorun etmiyorum... servise götürmek hiç istemiyorum.

sorun sim kart ile ilgili degil... hattınız ney..? türkcell,avea,vodafon...?
  • valla ben halaa güncellemedim telefonumu,şuan çok sorunsuz kullanıyorum ve memnunum...aslında güncellemek istiyorum fakat korkuyorum can sıkıcı sorunlar çıkar ve ugraşmak zorunda kalırım diye.. biraz daha bekleyeyim bakayım...zaten telefonu alalıda 9 ay oldu daha sıkılmadım telefondan,menüsünden vs... bu sense 5 ayrı bir tecrübe olacak,sanki telefonu degiştirmiş gibi....bii 9 ay da bu götürür...sonrasına artık bakarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

valla ben halaa güncellemedim telefonumu,şuan çok sorunsuz kullanıyorum ve memnunum...aslında güncellemek istiyorum fakat korkuyorum can sıkıcı sorunlar çıkar ve ugraşmak zorunda kalırım diye.. biraz daha bekleyeyim bakayım...zaten telefonu alalıda 9 ay oldu daha sıkılmadım telefondan,menüsünden vs... bu sense 5 ayrı bir tecrübe olacak,sanki telefonu degiştirmiş gibi....bii 9 ay da bu götürür...sonrasına artık bakarız

Tek pişmanlığım hava durumu widgeti gerisi sense 4 den daha iyi durumda. Telefonun havasını değiştiriyor. Ramı daha az kullanıyor. Daha çok kullanışlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

quote:

valla ben halaa güncellemedim telefonumu,şuan çok sorunsuz kullanıyorum ve memnunum...aslında güncellemek istiyorum fakat korkuyorum can sıkıcı sorunlar çıkar ve ugraşmak zorunda kalırım diye.. biraz daha bekleyeyim bakayım...zaten telefonu alalıda 9 ay oldu daha sıkılmadım telefondan,menüsünden vs... bu sense 5 ayrı bir tecrübe olacak,sanki telefonu degiştirmiş gibi....bii 9 ay da bu götürür...sonrasına artık bakarız

Tek pişmanlığım hava durumu widgeti gerisi sense 4 den daha iyi durumda. Telefonun havasını değiştiriyor. Ramı daha az kullanıyor. Daha çok kullanışlı.

ben çok sabredemeyecegim sanırım,boş bir vaktimde güncelleyeyim o zaman...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: debir

sorun sim kart ile alakalı ise sorun yapmam, araştırdığım kadarıyla yurttdışında çok rastladım bu soruna netlerde, telefonda problem olmadıktan sonra ben sorun etmiyorum... servise götürmek hiç istemiyorum.

sorun sim kart ile ilgili degil... hattınız ney..? türkcell,avea,vodafon...?

hattım Turkcell

bu arada yeni sürümü bugün kullanmaya başladım, metro ekranı özledim şimdiden, onun haricinde gayet memnunum

• arkadaşlar farkedilir şekilde pil ömrü kısaldı bende güncellemeyi silmenin bir yolu varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: badievo

arkadaşlar farkedilir şekilde pil ömrü kısaldı bende güncellemeyi silmenin bir yolu varmı

Hocam yükledikten sonra fabrika ayarlarına çek telefonu. Bende azaldı diye düşünüyordum ama gayet iyi çok bir farkı yok. İlla silicem diyorsan android hakkında çok bilgin yoksa işin zor . Root olaylarına girmen lazım.
  • şarjında herhangi bir değişme yok hatta iyileşme gözlemliyorum ben.

htc zoe özelliği mükemmel olmuş çok eğlenceli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaglon

şarjında herhangi bir değişme yok hatta iyileşme gözlemliyorum ben.

zoe özelligi gelmemişti ...?
  • ottorehagel kullanıcısına yanıt
    önceden senkronizasyon açık 24 saat kullanıyordum şimdi 13 14 saat, bir de şu yüzdelikli gösterge gözümün önünde pıt pıt düşüyor :) arka planda eskisinden farklı bi programda çalışmıyor yada ben göremiyorum fabrika ayarlarına dönmekte pek işime gelmiyor 20gbyt veri var açıkçası nasıl yedeklenir ve tekrar yüklenir onuda tam bilmiyorum. Servise gitsem çok tuzluya patlarmı acaba?
  • 1.Şarj suresi bariz sekılde azaldı.Guncelleme öncesi hersey acık ama az kullanım ıle ıkı gun giden şarj su anda akşamı gormuyor
    2.Kılıt ekranına koyduğum favori arama widgeti gitti en cok bu özelliğini seviyordum.
    3.Locations navigasyon widgeti harıkaydı , o da gitti.

Bu güncelleme bence cok kotu olmuş.Bunu kaldırmanın sense 4 e donmenın bır yolu yok mu acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorib

1.Şarj suresi bariz sekılde azaldı.Guncelleme öncesi hersey acık ama az kullanım ıle ıkı gun giden şarj su anda akşamı gormuyor
    2.Kılıt ekranına koyduğum favori arama widgeti gitti en cok bu özelliğini seviyordum.
    3.Locations navigasyon widgeti harıkaydı , o da gitti.

Bu güncelleme bence cok kotu olmuş.Bunu kaldırmanın sense 4 e donmenın bır yolu yok mu acaba..

root.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jaglon

şarjında herhangi bir değişme yok hatta iyileşme gözlemliyorum ben.

zoe özelligi gelmemişti ...?

valla kamera da ki değil galeride resimleri/videoları kendi 30sn'lik slaytlara/kliplere çeviriyor onu diyorum ordada zoe yazıyor.
  • Bu güncelleme hala düşmedi bana?
    Birde 2 sorum var.
    Bu müzik playerda bende soundhound entegre gelmedi neden olabilir?
    Bu müzik playerda zaman ayarı yapabilirmiyiz yani müzik dinlerken diyelim 30 dakika sonra kendi durdursun şeklinde.
    Birde Blackberry de şu saatte telefon açılsın ve kapansın gibi bir ayar yapılabiliyordu bunda öyle bir imkan varmı?
  • arkadaşlar bu güncelleme sırasında telefon aramalara açık oluyor mu..? yani ben güncelleme yaparken telefon felan gelirse sonuç ne oluyor...?
  • Soundhound var hala benim playerda iyice bi kurcala istersen.

Bu arada internette baya bi kaynak karistirdim. Android 4.3 için one serisine güncelleme gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Tek sorun yine zamanla ilgili olabilir ve geç gelebilir. Zira hala 4.3 almamış htc one kullanicilari var. Bize siranin gelmesi en erken sene sonunu bulur gibime geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar bu güncelleme sırasında telefon aramalara açık oluyor mu..? yani ben güncelleme yaparken telefon felan gelirse sonuç ne oluyor...?

400 mb'lık güncelleme dosyasını indirirken kullanima devam edebiliyorsun(arama,msjlaşma vs.) Ama güncelleme dosyasini indirip actiktan sonra guncelleme islemini baslatmis oluyorsun istesen de telefonu hic bir sekilde kullanamazsin. Seni arayanlar buyuk ihtimal 'ulasilamiyor' mesaji alir yani :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurcaladım zaten fakat bulamadım ve diğer soruların cevaplarını biliyormusunuz.
  • güncellemeyi sorunsuz ve memnuniyetle kullanıyoruz bu da neden güncellemeleri geç aldığımızı açıklıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

Kurcaladım zaten fakat bulamadım ve diğer soruların cevaplarını biliyormusunuz.

maalesef bahsettiğiniz diğer özelliklere hiç rastlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.