Şimdi Ara

HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.207
Cevap
10
Favori
102.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: debir

quote:

Orijinalden alıntı: bora_akar

quote:

güncellemeden sonra kamerasında bozukluk olan var mı arkadaşlar

Nasil bir bozukluk hocam. ?

bugün farkettim, kamerayla çektiğim fotoğrafların hepsinde bulanıklık var, eskisi gibi net değil..

Evet hocam bende bugün ikinci el aldım güncelleme yapılmamış ama resimler bulanıklık ve beyazlama var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ekran koruyucu olarak mat mi kullanıyorsun

• Hocam kendi sorunumu çözdüm arka kamera cami cizildigi için odaklama yapamıyor çözümü ise öncelikle cami camsil ile sildim pamuklu çubuk yardımı ile sonra çok az diş macunu ile takrar siliyorsun ciziklerin azaldığını göreceksin. Şimdi çok net çekmeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_akar -- 26 Ağustos 2013; 0:59:25 >
  • cevaplar için teşekkürler, bugün bende deneyeceğim... ekran koruyucu mat ama daha önceki çektiklerimde problem olmadı hiç... camsile devam
  • evet arkadaşlar bende güncelledim telefonumu... ama henüz ne kurcalayabildim ne alışabildim...ilk kısa incelememde gözüme takılan negatif unsurlar şunlar...ana ekranda önceden son sayfaya gelsemde diger sayfaya geçebiliyordum yani döngü bitmiyordu güncellemeden sonra en başa dönmek için home tusuna basmak gerekiyor bu çok kötü olmuş...birde resim galerimde 800 tane foto var...önceden galeriye girdigimde resimler anında karsımda olurdu şimdi ise galeri sayfasını mesela en üste hızlı hızlı kaydırdıgımda resimleri hemen göremiyorsunuz 1. 1,5 saniye sonra yüklüyor... pil kullanımı hakkındaki yorumumu daha sonra yapacagım... şimdilik aklıma gelen bunlar biraz kurcalayayım daha net olacak herşey...
  • Cid 102 nihayet :D

• arkadaşlar birde müzik çalarda ekrana kısayol ekledim..önceden alt kısımdaki oklara basınca sırayla tüm şarkıları degiştirebiliyorum şimdi yapamıyorum bir ayarı varmı bunun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bora_akar

quote:

güncellemeden sonra kamerasında bozukluk olan var mı arkadaşlar

Nasil bir bozukluk hocam. ?

bugün farkettim, kamerayla çektiğim fotoğrafların hepsinde bulanıklık var, eskisi gibi net değil..

Kuru bezi al eline cifi de al kamera camını guzelce sil. Bende diş macunu falan işe yaramadı hatta daha kötü oldu. Cif kullandım düzeldi. Çizik bırakmıyor.
  • pil olayı vahim arkadaşlar...şarj aletlerini yanımızda gezdirmemiz gerek....
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

pil olayı vahim arkadaşlar...şarj aletlerini yanımızda gezdirmemiz gerek....

Aynı düşünce de değilim pil yirmi dört saat gidiyor bende oyun ve wifi kullanıyorum yoğunlukla hatta oyun bataryanin yüzde otuzunu falan harcamış oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

quote:

pil olayı vahim arkadaşlar...şarj aletlerini yanımızda gezdirmemiz gerek....

Aynı düşünce de değilim pil yirmi dört saat gidiyor bende oyun ve wifi kullanıyorum yoğunlukla hatta oyun bataryanin yüzde otuzunu falan harcamış oluyor

valla ilginç... benim güncellemeden önce çok iyiydi batarya süresi,şimdi yerlerde...
  • quote:

evet arkadaşlar bende güncelledim telefonumu... ama henüz ne kurcalayabildim ne alışabildim...ilk kısa incelememde gözüme takılan negatif unsurlar şunlar...ana ekranda önceden son sayfaya gelsemde diger sayfaya geçebiliyordum yani döngü bitmiyordu güncellemeden sonra en başa dönmek için home tusuna basmak gerekiyor bu çok kötü olmuş...birde resim galerimde 800 tane foto var...önceden galeriye girdigimde resimler anında karsımda olurdu şimdi ise galeri sayfasını mesela en üste hızlı hızlı kaydırdıgımda resimleri hemen göremiyorsunuz 1. 1,5 saniye sonra yüklüyor... pil kullanımı hakkındaki yorumumu daha sonra yapacagım... şimdilik aklıma gelen bunlar biraz kurcalayayım daha net olacak herşey...

giriş ekranlarındaki döngü problemini ben de anlamadım. olan bi özelliği niye kaldırırsın ki? android'in 2'yle başlayan sürümlerindeki gibi olmuş panel dönüşleri. ayrıca tepkime sürelerindeki yavaşlık da dikkat çekiyor. sanki güncellemenin bir ufak patch'e de ihtiyacı varmış gibime geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

quote:

evet arkadaşlar bende güncelledim telefonumu... ama henüz ne kurcalayabildim ne alışabildim...ilk kısa incelememde gözüme takılan negatif unsurlar şunlar...ana ekranda önceden son sayfaya gelsemde diger sayfaya geçebiliyordum yani döngü bitmiyordu güncellemeden sonra en başa dönmek için home tusuna basmak gerekiyor bu çok kötü olmuş...birde resim galerimde 800 tane foto var...önceden galeriye girdigimde resimler anında karsımda olurdu şimdi ise galeri sayfasını mesela en üste hızlı hızlı kaydırdıgımda resimleri hemen göremiyorsunuz 1. 1,5 saniye sonra yüklüyor... pil kullanımı hakkındaki yorumumu daha sonra yapacagım... şimdilik aklıma gelen bunlar biraz kurcalayayım daha net olacak herşey...

giriş ekranlarındaki döngü problemini ben de anlamadım. olan bi özelliği niye kaldırırsın ki? android'in 2'yle başlayan sürümlerindeki gibi olmuş panel dönüşleri. ayrıca tepkime sürelerindeki yavaşlık da dikkat çekiyor. sanki güncellemenin bir ufak patch'e de ihtiyacı varmış gibime geldi.

valla işin özü ben hiç begenmedim güncellemeyi...fakat zamanla alışırmıyım bilemem ama şuan için hiç hoşuma gitmedi....şimdi bu htc one da birebir böylemi..? yoksa daha mı farklı..? eger böyleyse oda açmaz beni... o kadar çok da alışmıştım ki sense 4 e ... çok çok memnundum...htc gol attı galiba bize :)

• bende güncellemeyi bugün aldım, kilit açma stili menüler özellikle de mesajlaşma menüsü çok hoşuma gitti. ve ayrıca kulaklıkla ses çıkışının kalitesi artmış bana göre. beats solo hdyle tam uyumlu olmuş. Son olarak şarjı da yarım saattir müzik dinliyorum mesajlaşıyorum Chrome ile forumda dolaşıyorum henüz %5 azaldı

• Yeni güncelleme ile telefon harika ötesi olmuş zaten çok şık bir telefon bence en iyi dizayna sahip telefon daha da karizmatik olmuş

• Pil berbat oldu...telefonla konuşurken bı sekılde uçak moduna gectı kac defa tel kapandı...hec memnun değilim..yaw bunun kaldırıp sense 4 e geçmek mumkun değil mi
  • Bi şey farkettim kapasitif tusların ışığı yanmiyor siz de de oglemi?

• sensörlerin üstünü elimle kapatıp denedim hocam, yanıyo.

• Evet o şekilde bende de yanıyor ama yanması gerektiği yerde yanmiyor karanlık bir yere geçtim

• tuvalete geçtim hocam öyle de yanıyo :D

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.