Şimdi Ara

HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.207
Cevap
10
Favori
102.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Batarya çabuk bitiyor diyen arkadaşlar batarya yüzde gözünüzün önünde olduğu için de öyle düşünüyor olabilirsiniz. Telefon aşırı yüklenmede 12 saati rahat çıkarır.
  • bora_akar kullanıcısına yanıt
    Kapasitif tuşların ışığını daha parlak yapabiliyo muyuz? CM10'da yapabiliyodum ama Sense ROM'ları için bişey bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bora_akar

quote:

Orijinalden alıntı: özgün134

Zoe ozelligi geldimi guncelleme ile

Zoe özelliği var hocam çok keyifli :) süreyi yukseltebiliyor muyuz bilemedim.

Zoe var mı? Emin misiniz?
    İlk çıktığından beri kullanıyorum Sense5'i, ben bulamadım o zımbırtıyı. Yok diye biliyodum ama.

Düzenleme: Pardon, kafam karıştı, Zoe diyince aklıma nedense HTC One'daki kamera özellikleri geldi. Zoe var var.
    Düzenleme 2: Zoe kamerayla da ilgiliymiş, ve bendeki kamera uygulamasında zoe fotoğrafları çekmek için herhangi bi ikon yok. Kafam karıştı gece gece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aswerth -- 29 Ağustos 2013; 1:45:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aswerth

quote:

quote:

İlk çıktığından beri kullanıyorum Sense5'i, ben bulamadım o zımbırtıyı. Yok diye biliyodum ama.

Var hocam biraz karıştırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Süreyi uzatamadım sanırım süre sabit.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zoe fotoğrafları çekebiliyo musunuz?
    1:35'den sonrasını izleyin:
    http://youtu.be/0mu9imlyj5o?t=1m35s

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Zoe fotoğrafları çekebiliyo musunuz?
    1:35'den sonrasını izleyin:
    http://youtu.be/0mu9imlyj5o?t=1m35s

Ben böyle birşey bulamadım. Sadece efektler ve 30 saniyelik galeri uygulaması var. One de bambaşka birşey haline gelmiş kamera.

• quote:

Kapasitif tuşların ışığını daha parlak yapabiliyo muyuz? CM10'da yapabiliyodum ama Sense ROM'ları için bişey bulamadım.

Hayır. Yapılmıyor
  • ayın 12 sinde kvk ya kamera problemi için verdiğim cihazı dün yapıldı mesajı ile almaya gittim ve bugun aldığımda cihaza dokunmamışlar bile sadece format atıp göndermişler ki 12 sinden 29 una kadar format için beklemiş 5 dakikalık olay için. kartalda teknik servise gittim bağırdım çağırdım ve oradaki eleman hemen alıyorum tamire dedi kamera camının değişeceğini söyledi parça istemişler arka kapak komple değişecek bunlar işin kızdığım tarafı arza kısmına kamera netlemiyor kamerada sorun var yazdırdım tamir kısmına yazılım güncellendi deyip göndermeleri ayırca kvk nın kartal tamir yerinde resmen elektrik elektronik meslek liseli cocuklar çalışıyor gibi bi hissiyat oluştu çalışanları görünce aman dikkatli olun ki kvk ya verdiğime pişmanım keşke mobiltele teleserviceye verseydim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanberkPolat

ayın 12 sinde kvk ya kamera problemi için verdiğim cihazı dün yapıldı mesajı ile almaya gittim ve bugun aldığımda cihaza dokunmamışlar bile sadece format atıp göndermişler ki 12 sinden 29 una kadar format için beklemiş 5 dakikalık olay için. kartalda teknik servise gittim bağırdım çağırdım ve oradaki eleman hemen alıyorum tamire dedi kamera camının değişeceğini söyledi parça istemişler arka kapak komple değişecek bunlar işin kızdığım tarafı arza kısmına kamera netlemiyor kamerada sorun var yazdırdım tamir kısmına yazılım güncellendi deyip göndermeleri ayırca kvk nın kartal tamir yerinde resmen elektrik elektronik meslek liseli cocuklar çalışıyor gibi bi hissiyat oluştu çalışanları görünce aman dikkatli olun ki kvk ya verdiğime pişmanım keşke mobiltele teleserviceye verseydim.

hocam bunların hepsi aynı inanın... türkiye de garantili telefon almayacaksın...gideceksin 300,500 tl ucuza garantisiz telefon alacaksın en temizi...allah bunların eline düşürmesin...

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Gerçekten öyle yine bekliyoruz yine bekliyoruz. daha sense 5 i bile göremedik.
  • Güncelleme alımları bitti forumu boş bıraktınız böyle olmaz ki :D

• Arkadaşlar biliyorsunuz yeni guncelleme ile gorev yoneticisi kalktı. Istedigimiz zaman arkada calisan programlari kapatamiyoruz artik. Arkadasin onerisiyle "easy task killer" programini indirdim. Surekli arka planda calisan ve belirlediginiz sure araligina gore otomatik olarak arka planda calisan programlari kapatan guzel bir uygulama. Isterseniz oto.ya ayarlamayip sizde gorev yoneticisi gibi kullanip kendiniz istediginiz programi kapatabilirsiniz.
    Buyuk ihtimalle eski ve cok kisi tarafindan kullanilan bir program ama ben yine de tavsiye edeyim, kullanan arkadaslar da program hakkinda tavsiye ve onerilerini paylaşsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

Arkadaşlar biliyorsunuz yeni guncelleme ile gorev yoneticisi kalktı. Istedigimiz zaman arkada calisan programlari kapatamiyoruz artik. Arkadasin onerisiyle "easy task killer" programini indirdim. Surekli arka planda calisan ve belirlediginiz sure araligina gore otomatik olarak arka planda calisan programlari kapatan guzel bir uygulama. Isterseniz oto.ya ayarlamayip sizde gorev yoneticisi gibi kullanip kendiniz istediginiz programi kapatabilirsiniz.
    Buyuk ihtimalle eski ve cok kisi tarafindan kullanilan bir program ama ben yine de tavsiye edeyim, kullanan arkadaslar da program hakkinda tavsiye ve onerilerini paylaşsın.

Kardeşim bakın android telefonlarad böyle programlara gerek yok. Android sistemi zaten kendi kendini optimize eden bir sistem kullanılmayan programlar kendiliğinden etkisiz hale geliyor bir süre sonra. Bu programlar bataryanın çabuk bitmesinden başka ve sistemi kararsızlaştırmaktan başka bir işe yaramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

quote:

Arkadaşlar biliyorsunuz yeni guncelleme ile gorev yoneticisi kalktı. Istedigimiz zaman arkada calisan programlari kapatamiyoruz artik. Arkadasin onerisiyle "easy task killer" programini indirdim. Surekli arka planda calisan ve belirlediginiz sure araligina gore otomatik olarak arka planda calisan programlari kapatan guzel bir uygulama. Isterseniz oto.ya ayarlamayip sizde gorev yoneticisi gibi kullanip kendiniz istediginiz programi kapatabilirsiniz.

Kardeşim bakın android telefonlarad böyle programlara gerek yok. Android sistemi zaten kendi kendini optimize eden bir sistem kullanılmayan programlar kendiliğinden etkisiz hale geliyor bir süre sonra. Bu programlar bataryanın çabuk bitmesinden başka ve sistemi kararsızlaştırmaktan başka bir işe yaramaz.

dediğiniz doğru olabilir ama eğer şu açıdan bakacak olursak; misal o sırada kullanmadığım "haritalar" programı arka planda çalışıyor gözüküyor, dediğiniz gibi bir süre sonra android sistemi onu kendiliğinden etkisiz hale getiriyor, ama belki bu 5 dakika sürüyor belki de 1 saat sürüyor. Bahsettiğim programda 5 dakikalık ayar yapınca 5 dakikada bir arka plandaki programları etkisiz hale getiriyor. "task killer" programının sürekli çalışıyor halde olması şarj süresini bir nebze etkileyebilir tamam ama sizce performansı az bile olsa olumlu yönde etkilemez mi? Fikir olarak soruyorum ?

• Arkadaşlar bataryası süresi aşırı olarak düşmüş arkadaşlar yedek alıp factory reset atsınlar. Sürede uzama olacaktır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

quote:

dediğiniz doğru olabilir ama eğer şu açıdan bakacak olursak; misal o sırada kullanmadığım "haritalar" programı arka planda çalışıyor gözüküyor, dediğiniz gibi bir süre sonra android sistemi onu kendiliğinden etkisiz hale getiriyor, ama belki bu 5 dakika sürüyor belki de 1 saat sürüyor. Bahsettiğim programda 5 dakikalık ayar yapınca 5 dakikada bir arka plandaki programları etkisiz hale getiriyor. "task killer" programının sürekli çalışıyor halde olması şarj süresini bir nebze etkileyebilir tamam ama sizce performansı az bile olsa olumlu yönde etkilemez mi? Fikir olarak soruyorum ?

Hocam kullandığın program kapatıyorsa android onu tekrar açmak zorunda kalıyor. Otomatik kapanmadan bir süre sonra o program kendiliğinden tekrar açılır. Eskiden bende kullanıyordum. Sonra deneyip bıraktım kullanmayı faydası yok ve sistemi yoruyor. O anlık telefon rahatlatıyor sadece. Ayrıca one x gibi bir telefonda bunu yapmanıza gerek yok. 1 GB ram akıllı telefon için fazlasıyla yeterlidir.

• Yeni sense 5 arayuzu cok guzel olmus, hatirlayan hatirlar ben memnun kalmamistim one x+ dan hem donanimsal sorunlar yuzunden, hem de sense arayuzu yuzunden. Yeni sense arayuzu cok guzel olmus dedigim gibi, en buyuk sikayetlerimden biri olan son uygulamalar listesinde koca ekranda bir uygulamanin onizlemesi bulunmasi sorunu cozulmus, ram kullanimi dusmus, benim nexus 4 ile ayni seviyeye 600 civarina inmis ki benim telefon saf android. Keske rami biraz daha yuksek olsaymis.

Tabi zevkler ve renkler tartisilir, ben sense 5 i sadeligi ve akiciligindan dolayi sevdim, koyu renkli temalari da sevmiyorum, tam bana gore olmus sense, rom gelistiricileri biraz daha fazla olsa, htc biraz daha ilgilense telefonlari ile htc one dusunebilirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 1 Eylül 2013; 11:25:59 >
  • daha önce bahsedildi mi bilmiyorum ama müzik ekranında sağ üstteki düğmeye basınca müzik için arkaplan ekranı falan geliyo.

• Eski sürümde mesajlarda ve maillerde okunmamış olanlar koyu okunanlar ince gözüküyordu. Şimdi hepsi koyu gözüküyor bu pek hoşuma gitmedi. Bunu değiştirme ayarı varmı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.