Şimdi Ara

HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.207
Cevap
10
Favori
102.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncellemeden sonra sarj süresi cidden uzamış bu arada ben blinkfeedi kurmadım cidden sarj normal kullanımda çok iyi gidiyor eskisine göre
  • güncellemeden yaklaşık 2 hafta sonra telefonum şarj olmamaya başladı. servise verdim 2 hafta oldu bu hafta gelmesini umuyorum,kapak değişimi de istedim umarım tekrar bir problem yaşamam.
  • Güncellemeden sonra factory reset kullanın arkadaşlar. Şarz süresini falan daha sonra test edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottorehagel -- 17 Eylül 2013; 0:47:45 >
  • htc one konusu satılık ilanları ile dolmuş...kimse memnun degil,herkes camera ve güncellemeden şikayetçi...htc ninde bunu çözecegi yok anlaşılan...güncellemeden bende hiç memnun degilim...gitti mis gibi cihaz...aslanlar gibi kullanıyordum 4.1.1. ile çokta memnundum...
  • Arakdaşlar buğün ve one x + aldım kendime acaba kısa yollarını bilen var mı mesela ne kadar ram kullanıo ona nasıl bakacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: saban_197

Arakdaşlar buğün ve one x + aldım kendime acaba kısa yollarını bilen var mı mesela ne kadar ram kullanıo ona nasıl bakacaz

ayarlar - uygulamalar- çalışan programlar
  • Dostlar kamera acildigi gibi fotograf cekmiyor yani cektikten sonra sanki boyle netligi gidiyor gibi yahu kamerada iken daha net gosteriyor ama ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu güncellemeden sonra Facebook fotograf bildirimi falan gelmiyor, bazen sayfa falan bildirimide gelmiyor,
    Facebooktan çıkış yaptım kaldırdım tlf kapattım tekrar açtım, tekrar facebook güncelledim ama ilk girdiğimde htc sense için arka plan eşitlemek için uyarı geliyordu,
    Şimdi geliyor tam kabul edicem kayboluyor kafayı yicem nasıl yapabilirim ?

Ayrıca whatsapp mesaj sesi sizde nasıl bende normal arama nasıl geliyorsa öyle çalıyor sinir oldum,
    whatsapp mesaj bildirim sesinin adı neydi yazabilirmisiniz ?
  • Arkadaşlar 3 saniyelik foto çekme özelliği programla felan beklenemez mi neden vermedi htc bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: CanberkPolat

Dostlar kamera acildigi gibi fotograf cekmiyor yani cektikten sonra sanki boyle netligi gidiyor gibi yahu kamerada iken daha net gosteriyor ama ?

Bir varsayılan ayarlara döndür belki ayarlarını kurcalamışsındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyaksx

Arkadaşlar bu güncellemeden sonra Facebook fotograf bildirimi falan gelmiyor, bazen sayfa falan bildirimide gelmiyor,
    Facebooktan çıkış yaptım kaldırdım tlf kapattım tekrar açtım, tekrar facebook güncelledim ama ilk girdiğimde htc sense için arka plan eşitlemek için uyarı geliyordu,
    Şimdi geliyor tam kabul edicem kayboluyor kafayı yicem nasıl yapabilirim ?

Ayrıca whatsapp mesaj sesi sizde nasıl bende normal arama nasıl geliyorsa öyle çalıyor sinir oldum,
    whatsapp mesaj bildirim sesinin adı neydi yazabilirmisiniz ?

Faceyı kaldır tekrar kur sonra hesaplarıma git ordan senkronizasyonu ayarla. Whats up içinde ayarlar bildirime gel ordan istediğini ayarla.

• 4.2.2 Jelly bean kullanıyorum
    Sense 5 ile birlikte.
    Telefon one x+
    Sense 4 deki lockscreen daha hoşuma gidiyor bunun teması falan yokmu.
    Bir çok şey denedim bir türlü istediğim gibi olmadı.
  • maalesef güncelleme sonrası şarj süresinden memnun değilim, tavsiyeye uyup factory reset yapacağım ama hiç bi dosyamı veya ayarımı kaybetmemek için yedekleme konusunda rehberlik edebilecek forumdaşlar arıyorum :)
  • Htc one verilip bu cihaz alinir mi beyler şu an..
    One dan çok memnun degilim..bu cihazda beni hafiza ve kasa yapisi olarak çok cezbediyor..
    One dan sonra eksiklik hissedermiyim ram 'in 1.gb olmasinda dolayi mesela..
    Yardimci olursaniz cok sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Htc one verilip bu cihaz alinir mi beyler şu an..
    One dan çok memnun degilim..bu cihazda beni hafiza ve kasa yapisi olarak çok cezbediyor..
    One dan sonra eksiklik hissedermiyim ram 'in 1.gb olmasinda dolayi mesela..
    Yardimci olursaniz cok sevinirim..

Son güncelleme ile kamera haricinde çok fark yok hissetmezsin kardeşim. Biri geçen senenin amiral gemisi biri bu senenin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

maalesef güncelleme sonrası şarj süresinden memnun değilim, tavsiyeye uyup factory reset yapacağım ama hiç bi dosyamı veya ayarımı kaybetmemek için yedekleme konusunda rehberlik edebilecek forumdaşlar arıyorum :)

Kardeş htc den kullanıcı adı alıp bilgilerini oraya kopyalayabilirsin. ya da advanced system care indirip buluta da yedekleyebilirsin oda olmadı google hesabına da yedekleyebilirsin.
  • ottorehagel kullanıcısına yanıt
    Oncelikle cevabin icin sagol kardesim...
    Yani diyorsun ki al kullan..1.sene benim icin priblem olmaz yani...
    Sana güveniyorum al kullan sorun yaratmaz dersen eminsen yani:) hemen alacagim..

• quote:

Oncelikle cevabin icin sagol kardesim...
    Yani diyorsun ki al kullan..1.sene benim icin priblem olmaz yani...
    Sana güveniyorum al kullan sorun yaratmaz dersen eminsen yani:) hemen alacagim..

1 gb ram z sorun yaratmıyor. Zateb 600 mb falan kullanıyor ONE X + . Beats ikisindede mevcut zaten. İşlemci olarak da one x + gayet tatminkar. Geriye bir tek kamera kalıyor dediğim gibi. Kamerası gece çekimlerinde bariz bir şekilde önde one. Bir de son olarak one x + da kamera dışarı dogru çıkıntılı o nedenle kamerada çizilme meydana gelebiliyor. Bütün bunları göz önünde tutarak kararını ver.
  • ottorehagel kullanıcısına yanıt
    Tegra 3.sorunlu mu peki hocam..çok güç tuketiyor,uyumsuz ve performans yok falan deniyor..sen kullanan olarak ne dersin..
    Cok soru sordum kusuruma bakma..

• quote:

Tegra 3.sorunlu mu peki hocam..çok güç tuketiyor,uyumsuz ve performans yok falan deniyor..sen kullanan olarak ne dersin..
    Cok soru sordum kusuruma bakma..

Sorunlu değil aslında şuan telefonda most wanted yüklü mesela oyun oynarken takılma donma sorunları yok fakat gameloft oyunlarında ki problem devam ediyor. Güç konusuna gelince ikisindede aynı pil var. Ben çok rahat birgünü çıkarıyorum normal kullanımda. Ama seni bilemem. ONE x + biraz daha fazla ısınıyor bu arada onu bilmende fayda var. Elindeki one kaça vereceksin bu arada fiyatı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottorehagel -- 26 Eylül 2013; 23:05:09 >
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.