Şimdi Ara

HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.207
Cevap
10
Favori
102.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nicomedias

Eski sürümde mesajlarda ve maillerde okunmamış olanlar koyu okunanlar ince gözüküyordu. Şimdi hepsi koyu gözüküyor bu pek hoşuma gitmedi. Bunu değiştirme ayarı varmı acaba?

Okunmamış olanlar altında turkuaz çizgi var şuanda da.
  • Herkese selam ,

Yandaki ses açma kapama düğmelerinde sıkıntı yaşayan var mı?Çok zorlayarak sert sert basmam lazım kullanabilmek için.Sizde de öyle mi acaba?Servise vermeyi düşünüyorum ama cok uzun sürer mi diye de veresim yok bir yandan da...Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorib

Herkese selam ,

Yandaki ses açma kapama düğmelerinde sıkıntı yaşayan var mı?Çok zorlayarak sert sert basmam lazım kullanabilmek için.Sizde de öyle mi acaba?Servise vermeyi düşünüyorum ama cok uzun sürer mi diye de veresim yok bir yandan da...Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ..

Bir kişide daha duymuştum bu sorunu fakat nadir görünen bir problem. Servis sorununu çözecektir fakat zaman alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

quote:

Herkese selam ,

Bir kişide daha duymuştum bu sorunu fakat nadir görünen bir problem. Servis sorununu çözecektir fakat zaman alır.

aynen...sorun nadir degil sık karşılaşılan bir sorundur... bende yaşamıştım aynı sıkıntıyı...çözümü şöyle buldum, iphone 4 deki home tuşu arızasını kolonya yöntemi ile düzeltiyorlardı bende bunu ses açma tuşuna uyguladım ve sonuş mükemmel...denenebilir...

• bu 4.2.2 ile oluşan sıkıntılar için bir düzeltme güncellemesi yayınlarlarmı acaba...? yada 4.3 güncellemesini verirlermi one x + a
  • sizde ne gibi sıkıntılar var hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Nedir ki bu kolonya yöntemi...Paylaşırsan bi deneyelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

bu 4.2.2 ile oluşan sıkıntılar için bir düzeltme güncellemesi yayınlarlarmı acaba...? yada 4.3 güncellemesini verirlermi one x + a

Gelmez hocam.
  • quote:

quote:

bu 4.2.2 ile oluşan sıkıntılar için bir düzeltme güncellemesi yayınlarlarmı acaba...? yada 4.3 güncellemesini verirlermi one x + a

Gelmez hocam.

neye dayanarak gelmez diyorsunuz? biraz kaynak araştırması yapınca one serisine 4.3 geleceği söyleniyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tommyvercetti07

sizde ne gibi sıkıntılar var hocam

4.1 kullanırken sarj süresinden çok çok memnundum şimdi sarj olayı canımı sıkıyor...menü geçişleri hoş olmamış ve sonsuz sayfa döngüsü kalkmış bu çok çok kötü olmuş...
  • quote:

Nedir ki bu kolonya yöntemi...Paylaşırsan bi deneyelim..

ufak bir pamuk parçasına kolonya dökün ve çalışmayan tuş etrafına 2,3 damla kolonyayı pamugu sıkarak damlatın...kolonya tuş takımının arasındaki boşlukdan içeri girsin... ufak ufak tuşa basıp bırakın...iki dakika sonra göreceksiniz tuş gayet düzgün çalışıyor..
  • quote:

quote:

Gelmez hocam.

umarım bir düzeltme güncellemesi verirler...inanın imkanım olsa,becerebilsem 4.1.1 e geri dönerim..bakalım bu işten anlayan birini bulabilirsen dönecegim 4.1.1 e... yoksa böyle idare edecegim bir müddet daha sonrasında zaten yeni bir telefon alırım..ama şuda bir gerçek ben sevdim htc one x plus ı ...yeni çıkacak telefonları bir görelim de...acelem yok daha yeni telefonum çünkü...
  • Bilmeyenler için, Sense 5 güncellemesi ile gelen yenilikler bu videoda. Türkçe altyazı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

quote:

quote:

Gelmez hocam.

neye dayanarak gelmez diyorsunuz? biraz kaynak araştırması yapınca one serisine 4.3 geleceği söyleniyor?

4.3 güncellemesi düzeltme güncellemesi değildir arkadaşın dediği tarz yama gibi birşey.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Gelmez hocam.

4.3 güncellemesi düzeltme güncellemesi değildir arkadaşın dediği tarz yama gibi birşey.

evet yanlış anlaşılma olmasın yama tarzı bişey olmaz o konuda katılıyorum. ama 4.3 gelir yeni yazılım olarak.

• merhaba arkadaşlar elimde şu tarz bir ürün var .
    htc one x one x + için harici şarjlı batarya silikon kılıf ilgilenen arkadaşlar iletişime geçebilirler

lithium polyymer kılıf bataryası kullanmakta olup. silikon kılıfın üzerinde bataryanın yüzde kaç kaldığını gösteren ledli göstergeler mevcuttur
    batarya 1500 mah dir.
    detaylı ilan linki budur.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-htc-one-x-one-x-plus-sarjli-silikon-kilif-powerskin-136996988/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pursik -- 10 Eylül 2013; 17:16:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gelmez hocam.

evet yanlış anlaşılma olmasın yama tarzı bişey olmaz o konuda katılıyorum. ama 4.3 gelir yeni yazılım olarak.

Ben onunda geleceğini sanmıyorum aslında. Donanım olarak kaldırır her türlü ama ticari amaçlardan dolayı zor.

• ONE ın metalik mavisi on numara olmuş. Htc çok iyi işler çıkarıyor bu sene.
  • Eğer ki gelirse 2013 sonu 2014 başı Türkiye için dağıtımına başlarlar 4.3 ün.
  • bii yerde okumuştum büyük ihtimal 4.3 güncellemesi one x ve one x plus a verilmeyecek...artık one x ve one x plus için bir güncelleme olmayacagı yazıyordu...
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.