Şimdi Ara

HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.207
Cevap
10
Favori
102.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1500 e amcaogluna verecegim..
    Bende oyle cok kullanan birisi degilim..biraz net biraz chat biraz muzik..herkes gibi yani..bana da bir gün yeter sorun olmaz herhalde..
    Valla oyle diyorsan dostum ben veririm benim cihazi onex plus alirim..

Dedigin gibi problem sadece gameloft oyunlarindaysa mühim degil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    tegra 3 ün zamanı çoktan doldu çok hızlı güncelliğini yitirdi. oyunla ilgileniyorsan hiç bulaşma hünkar. tegra 3 nvidia nın büyük bir kazığı oldu.işlemci olarak güç tüketimi ve ısınma dışında pek sorunu yok hız olarak. ama gpu su kötü. ayrıca one dan memnun değilsen one x+ dan hiç memnun kalmazsın.tek iyi yanı kamera olur sanırım one a göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 26 Eylül 2013; 23:33:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Bende oyle cok kullanan birisi degilim..biraz net biraz chat biraz muzik..herkes gibi yani..bana da bir gün yeter sorun olmaz herhalde..

Kendini yakacan. One x+ alacaktim isinma ve kasma var dediler birde 1gb ram hic uygun degil hemen vazgec derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

tegra 3 ün zamanı çoktan doldu çok hızlı güncelliğini yetirdi. oyunla ilgileniyorsan hiç bulaşma hünkar. tegra 3 nvidia nın büyük bir kazığı oldu.işlemci olarak güç tüketimi ve ısınma dışında pek sorunu yok hız olarak. ama gpu su kötü. ayrıca one dan memnun değilsen one x+ dan hiç memnun kalmazsın.tek iyi yanı kamera olur sanırım one a göre.

Katiliyorum.

• denizci535 kullanıcısına yanıt
    Anladım kardeşim...çok teşekkur ederim..çok sagol..

• quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

quote:

Kendini yakacan. One x+ alacaktim isinma ve kasma var dediler birde 1gb ram hic uygun degil hemen vazgec derim.

Ya arkadaşlar çok merak ediyorum. Var mı şuan ısınma ve kasma problemi olmayan android telefon. One den One X geçmek en fazla bir insanı kamera yönünden etkiler başka da hiçbir sıkıntısı olmaz. Çok güçlü oyunlar oynamayacaksan ben whats up bakarım arada bir nete girerim bir iki de oyun atarım maillerime bakarım diyorsan one x ile one arasında ahım şahım bir fark yok. Ama oyun bol bol oynarım, fotoda iyi çeksin dersen o zaman one bir adım daha öndedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

quote:

tegra 3 ün zamanı çoktan doldu çok hızlı güncelliğini yetirdi. oyunla ilgileniyorsan hiç bulaşma hünkar. tegra 3 nvidia nın büyük bir kazığı oldu.işlemci olarak güç tüketimi ve ısınma dışında pek sorunu yok hız olarak. ama gpu su kötü. ayrıca one dan memnun değilsen one x+ dan hiç memnun kalmazsın.tek iyi yanı kamera olur sanırım one a göre.

Katiliyorum.

Ayrıca one in kamerası one x den daha iyi mi demek istedin sen şu mesajda? ( TEK İYİ YANI KAMERA OLUR ONE A GÖRE )
  • quote:

1 gb ramı kafaya takma. 2 GB one nin ramına bak ne kadarını kullanıyor.
  • ottorehagel kullanıcısına yanıt
    one ı türkiye ye geldiği ilk günden beri kullanıyorum kamerası rezalet yani one x+ nın kamerası daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

quote:

1 gb ramı kafaya takma. 2 GB one nin ramına bak ne kadarını kullanıyor.

1gb rami kafaya takacak takmali bence. Android in 1gb ramlileri zamanla sisiyor... Bu kanitlandi...
    Eski bir gpu ya para verilmemeli
    Ustelik one x+ da kamera caminda buharlasma oluyor diyenler vs var.
    Kisaca kamerada lumialar cok iyidir.
    Arti one gunduz cekimleri zaten guzel. Sorun geceleyin.

Bence arkadas one x+ almamali.

15 dakika angry birds oynadiktan sonra ısınmayan xperia serisi telefon gösterin bana. biri biraz daha fazla biri biraz daha az ısınıyordur eyvallah ama ısınmayan telefon aramayın artık.

• Bende one x plus telefonumu satmayı düşünüyorum artık

• Unutmadan yanında sıfır jiletininde beats kulaklık ve sifir Htc media link hd ile satacağım...istanbul içi cardfinans a taksit de yapabilirim...

• quote:

one ı türkiye ye geldiği ilk günden beri kullanıyorum kamerası rezalet yani one x+ nın kamerası daha iyidir.

Şu mesajdan sonra bana birşey söylemek düşmez. Forumdaki arkadaşlara havale ediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

15 dakika angry birds oynadiktan sonra ısınmayan xperia serisi telefon gösterin bana. biri biraz daha fazla biri biraz daha az ısınıyordur eyvallah ama ısınmayan telefon aramayın artık.

Ben farklı birşey mi söyledim :)
    Niye one in kamerasini begenen mi varmis tam bir rezalet?

• psyshock P kullanıcısına yanıt
    Aynen...en kotü yani kamerası..düzelmedi,düzelecek gibi de değil...

• şu an bana birisi getirse hediye one verse kutusunu açmadan satarım. o kadar memnunum telefonumdan

• quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

Ben farklı birşey mi söyledim :)

Yok zaten mesajın amacı seni desteklemekti :)

• Telefonumu alalı 4 ay oldu ve sonradan farkettiğim bi sorun var telefonda. Ekranı titriyor bazı programlarda çeşitli opacity si düşük sayfalarda vs. Yani şöyle söyleyeyim; mesela bir program da pencere açıldı arka plan hafif siyahlaşır ya işte o alanlarda ekran titriyor.Titremekten kastım böyle hertz yenilemesi olur ya eski monitörlerde falan böyle ışık sürekli gidip gelir hafif o olay işte. Bazen çok oluyor bu bazen hiç olmuyor. Donanımsal mıdır sizce ? Garantiye göndermeli miyim? Ne kadar sürede geri gelir telefon? Şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.