Şimdi Ara

HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.207
Cevap
10
Favori
102.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu fotoğrafta ışığın açısı yüzünden beyaz çıkmış hocam. değişmedi ekranım. allaha şükür daha servis yüzü görmedi cihazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün otobüste birinde gördüm bu telefonu gerçekten taş gibi telefon çok asaletli duruyordu çok begendim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce almalı mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Replikans

Sizce almalı mıyım?

derken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

Orijinalden alıntı: Replikans

Sizce almalı mıyım?

derken...

Bu telefondan almayı düşünüyorum da
  • Merhaba arkadaşlar,

One X ile ilgili bir sorum olacak. Plus değil, düz One X. Geçen senenin başlarında One X alma planım vardı. Ama Nisan ayı gibi askerlik çıkınca gittim, geldiğimde de piyasada One güncel modeldi ve onu aldım. Şu an One kullanıyorum.

Gördüğüm kadarıyla One X'in ikinci el fiyatları baya düşmüş. Şimdi bir tane temiz bir One X alıp rootlayarak ikinci telefon yapmak istiyorum. Cyanogen kullanacağım.

Sizce nasıl olur? İkinci el alırken nelere dikkat etmek gerekir, kronik sorunları var mıdır? Batarya ömrü nasıldır? Ve Tegra olmasından ötürü yoğun kullanımda veya rootlarken problem yaşar mıyım?

Alayım mı vaz mı geçeyim?

Fikir verirseniz sevinirim
  • ben olsam one x de almam one x plus da almam..hatta hatta one da almam...ama tabii tercih meselesi.. htc nin en büyük eksi si bataryası...saatlerce dolmak bilmiyor batarya..orjinal sarj aleti ile ortalama 2.5 saat de şarj oluyor fakat şarjın bitmesi o kadar hızlı oluyorki anlatamam...ben sadece bu yüzden degiştirecegim telefonu...çok büyük bir sorun bu sarj olayı...bunu göz önüne alın bence,görmezden gelmeyin...
  • One'ın bataryasıyla problemim yok, bütün günü çıkarıyor ve yatarken şarja bırakıyorum. One X'i ikinci telefon yapacağım zaten, çok sorun değil şarj süresi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed -

One'ın bataryasıyla problemim yok, bütün günü çıkarıyor ve yatarken şarja bırakıyorum. One X'i ikinci telefon yapacağım zaten, çok sorun değil şarj süresi.

eger şarj sorun degil diyorsanız mükemmel bir telefon... ben sadece sarj sıkıntısı yaşıyorum yoksa çok çok memnunum..zaten siz htc one bataryasından sıkıntı çekmiyorum diyorsanız beklentileriniz çok yüksek degil,sizi htc one x plus da üzmeyecektir...
  • temiz ,garantili ve faturalı bir ürün bulunca kaçırmayın..sahibinden de 900,1100 tl arası temiz telefonlar var one x plus..yurtdışı pasaport kayıtlılar da 750,900 tl arası
  • Güncelleme gelmiyor muhabbeti nedir? Çok büyük bir sorun mudur bu? Ben hiç anlamam akıllı telefonlardan yardımlarınızı bekliyorum.
  • @system electronıc beklenti derken neyi kastediyorsunuz anlamıyorum açıkçası. symbian nokialar gibi 5 gün giden telefon mu? sizin yüksek olan beklentiniz ne? One'ın bataryası sabah 09:00 gece 23:00 arası bir kullanımı rahat çıkarıyor ve şarja taktığımda %15 ve üzeri bataryam kalmış oluyor. bunu yapabilen akıllı telefon sayısı pek fazla değil sanırım.

ayrıca düz One X alacağım. birkaç kez belirttim.
  • Ed - kullanıcısına yanıt
    Al kullan..iyi cihazdir..
    Ben one'dan bile daha çok severim one x'i

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed -

@system electronıc beklenti derken neyi kastediyorsunuz anlamıyorum açıkçası. symbian nokialar gibi 5 gün giden telefon mu? sizin yüksek olan beklentiniz ne? One'ın bataryası sabah 09:00 gece 23:00 arası bir kullanımı rahat çıkarıyor ve şarja taktığımda %15 ve üzeri bataryam kalmış oluyor. bunu yapabilen akıllı telefon sayısı pek fazla değil sanırım.

ayrıca düz One X alacağım. birkaç kez belirttim.

hocam htc one x plus son büyük güncellemeyi almadan önce benim batarya sorunum neredeyse yoktu..fakat güncelleme sonrası batarya sıkıntıya sokuyor insanı ...kullanıma baglı olarak günü yaaa çook çook zor çıkarıyor yada çıkarmıyor... kaldı ki en son ne zaman telefon da oyun oynadım onu bile hatırlamam...beklenti olayına gelince, benim kullanım şeklim ve tarzıma baglı olarak dedigim gibi akşamı zor görüyor batarya..eger siz çok oyun oynar,çok nete girerseniz size sıkıntı çıkarır tegra çok ısınıyor birde...ben sadece yanlış bir karar vermenizi istemedigim için dostça uyarımı yaptım..bilirsiniz genelde insanlar kullandıgı cihazların sadece iyi taraflarını yazarlar ,söylerler..bende batarya hariç çok çok memnunum telefonumdan..şuna bana z2 de versen,yeni one da versen aynı şeyi yapacagım ve bana hiçbiri fazlasını vermeyecek...işlemci hızıymış,ram miş, full hd felan benim için çok önemli degil... çatır çatır internete giriyorum,sosyal medya kullanıyorum,birkaç özel uygulama,whatsapp,tango vs.. vs... canavar gibi görüyor işimi...tamam şarj az gitsin onu da anladık ama barii biraz hızlı şarj ol bee mubarek :)

• eğer one x de şarjı problem ederseniz alacağınız telefondan 100 liralık bütçe ayırıp harici bataryalara yönelebilirsiniz.

• Elime bir one x plus geçti acaba şu andaki en son güncelleme nedir ve iyi midir . Tavsiyelerinizi bekliyorum
  • ARKADAŞLAR ONE X PLUS İÇİN KİTKAT GÜNCELLEMESİ OLABİLİR DİYORLARDI YAPILACAKMI BİLGİNİZ VARMI.

GEÇENLERDE TELEFON REHBERİ İÇİN KÜÇÜK BİR GÜNCELLEME ALDIK .

BU HALA DAHA CİHAZLA İLGİLENDİKLERİ ANLAMINA GELİRMİ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: special_laz

ARKADAŞLAR ONE X PLUS İÇİN KİTKAT GÜNCELLEMESİ OLABİLİR DİYORLARDI YAPILACAKMI BİLGİNİZ VARMI.

GEÇENLERDE TELEFON REHBERİ İÇİN KÜÇÜK BİR GÜNCELLEME ALDIK .

BU HALA DAHA CİHAZLA İLGİLENDİKLERİ ANLAMINA GELİRMİ..

hocam bence hiiiç ümitlenmeyin...htc one x ve one x plus bitmiştir artık...şimdi yeni one m8 in üzerine bir model daha çıksın m7 bitmiş olacak ...
  • special_laz S kullanıcısına yanıt
    Yok yahu ne kit kat'ı..
    Bu cihazlar biteli çooookkk oldu...

• Şu cihaz bugüne kadar kullandığım klasmanının en kötü cihazı idi..Hala kullananlara sabırlar dilerim..Bu cihaz yüzünde bir daha HTC almam..
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.