Şimdi Ara

HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.207
Cevap
10
Favori
102.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

Orijinalden alıntı: duyguçiçek

quote:

quote:

Yakında yeni telefon alacağım. Ama bu telefon duracak çok güzel bir dayanıklılık testi uygulayacam

Bu ne iğrenç bir telefondur arkadaş öldürdü beni

one xplus mı igrenç...?

hemde nasıl

yapmayın allahaşkına...Neresi igrenç çok merak ettim dogrusu...

boşverin ben kulannıyorum memmun degilim siz mutluysaniz sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaglon

Telefonumda sarj temassızlığı var sanırım arada sarj ediyor arada etmiyor kafasına göre takılıyor.Bu da benim canıma tak etti ve bugün telefonun iadesi için tüketici haklarına gittim.İlk önce "hakem heyeti"ne gittim.Orada bana telefonun fiyatının (yani değerinin) 1.277.00TL den fazla olduğunu bunun için "tüketici mahkemesine" gitmemi söylediler.

Bende Adliye Sarayında bulunan tüketici mahmekemesine gittim.Dilekçe ve gerekli basit belgeleri topladım kadına ilettim bana "140tl vermen gerek" dedi şaşırdım.Ne alaka dedim daha önce böyle değildi dedim kadın da "o hakem heyeti burası mahkeme" dedi.Peki süreç nasıl işliyor dedim" parayı yatır ardından elektronik uzmanları inceleyecek senin hatan mı yoksa cihaz mı arızalı karar verecek bunun da maliyeti 200 tl eğer mahkemeyi kaybedersen onu da ödersin avukat parasını da ödersin mahkeme de en erken 6 ay da sonuçlanır"dedi.Kağıtları aldım çıktım.

Şunu net anladım ki android telefonları kaçak(yurt dışı) almak daha mantıklı çünkü arızalanınca serviste 1 ay bekliyorsun(gerekli donanım ülkemizde olmadığı için üretildiği ülkeye gidiyor telefonlar).1200tl den fazla verince de herhangi bir hak savunamıyorsun savunsan bile astarı yüzünden pahalı.

Neden İphone pahalı olduğunu daha iyi anlıyorum.İphone tüm kargo işlemlerini uçakla yapıyor o yüzden iphone telefonlar serviste en fazla 1 hafta ya bekler ya beklemez.Diğer telefonlar ise gemi ulaşımı sağlıyor.

durum böyle arkadaşlar.

Iphone 5 telefonum serviste 1.5 ay degisim cihazi icin bekledi. Hangi firma olursa olsun elinde parca varsa serviste hemen yapilir. Eger yoksa malesef 1ay civari suruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yakında yeni telefon alacağım. Ama bu telefon duracak çok güzel bir dayanıklılık testi uygulayacam

one xplus mı igrenç...?

hemde nasıl

Forumun yeni trölü sen misin duygu : ))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: webdh

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

one xplus mı igrenç...?

hemde nasıl

Forumun yeni trölü sen misin duygu : ))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Telefonumda sarj temassızlığı var sanırım arada sarj ediyor arada etmiyor kafasına göre takılıyor.Bu da benim canıma tak etti ve bugün telefonun iadesi için tüketici haklarına gittim.İlk önce "hakem heyeti"ne gittim.Orada bana telefonun fiyatının (yani değerinin) 1.277.00TL den fazla olduğunu bunun için "tüketici mahkemesine" gitmemi söylediler.

Bende Adliye Sarayında bulunan tüketici mahmekemesine gittim.Dilekçe ve gerekli basit belgeleri topladım kadına ilettim bana "140tl vermen gerek" dedi şaşırdım.Ne alaka dedim daha önce böyle değildi dedim kadın da "o hakem heyeti burası mahkeme" dedi.Peki süreç nasıl işliyor dedim" parayı yatır ardından elektronik uzmanları inceleyecek senin hatan mı yoksa cihaz mı arızalı karar verecek bunun da maliyeti 200 tl eğer mahkemeyi kaybedersen onu da ödersin avukat parasını da ödersin mahkeme de en erken 6 ay da sonuçlanır"dedi.Kağıtları aldım çıktım.

Şunu net anladım ki android telefonları kaçak(yurt dışı) almak daha mantıklı çünkü arızalanınca serviste 1 ay bekliyorsun(gerekli donanım ülkemizde olmadığı için üretildiği ülkeye gidiyor telefonlar).1200tl den fazla verince de herhangi bir hak savunamıyorsun savunsan bile astarı yüzünden pahalı.

Neden İphone pahalı olduğunu daha iyi anlıyorum.İphone tüm kargo işlemlerini uçakla yapıyor o yüzden iphone telefonlar serviste en fazla 1 hafta ya bekler ya beklemez.Diğer telefonlar ise gemi ulaşımı sağlıyor.

durum böyle arkadaşlar.

Iphone 5 telefonum serviste 1.5 ay degisim cihazi icin bekledi. Hangi firma olursa olsun elinde parca varsa serviste hemen yapilir. Eger yoksa malesef 1ay civari suruyor.

benim cihaz da parça değişimi olmadı hatta tamir bile yapılmadı :)senin ki istisna olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

durum böyle arkadaşlar.

benim cihaz da parça değişimi olmadı hatta tamir bile yapılmadı :)senin ki istisna olabilir.

Benle birlikte forumdan 15 kişi filan beklemiştik. Hatta konusu bile var. Her zaman olmuyor 1 haftada değişim. Hatta birisinin 2 ay olmak üzereydi ve tüketici mahkemesine gidecekti.

• Benim arkadaki cam çizikler baya arttı çözüm öneriniz var mı ?

Ayrıca 2-3 ay sonra istanbula gideceğim acaba servis sadece kamera camını değiştiriyorlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyaksx

Benim arkadaki cam çizikler baya arttı çözüm öneriniz var mı ?

Ayrıca 2-3 ay sonra istanbula gideceğim acaba servis sadece kamera camını değiştiriyorlar mı ?

hocam kamera camını temizlemeyi denediniz mi..? çünkü sonuç mükemmel oluyor..Ama denediniz sonuç alamadıysanız, kamera camını degiştirmek istiyorsanız o iş çok çok basit ... sadece kamera camı ve etrafındaki yuvarlak halka takım halinde satılıyor..burda yoksa da ebay da dolu...Bunun degişimi de çok basit,telefonun içini açmaya bile gerek yok...
  • herkese merhabalar yaklaşık 13-14 ay önce avea dan almış olduğum ve bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadığım one x plus telefonum bu günlerde kulaklık sıkıntısı yaşatmaya başladı. daha önce de olmuştu o zaman kulaklık deliklerinin pislikle tıkandığını farketmiştim toplü iğne yardımıyla delikleri açtıktan sonra kulaklık sesi düzelmişti. şu an gene aynı işlemi uyguladım ama çok az bir düzeme oldu. bunun gibi sorun yaşayn ve daha sağlıklı bir çözüm bulan arkadaşlarımız varsa bilgilendirirseler sevinirim.
    (bahsetmiş olduğum çıhazın kendi üzerindeki ahize çıkışı harici kulaklık değil)
    karşımdakini duymak için telefonu kulağıma bastırır oldum. ayrıca her zaman harici kulaklık kullanamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi special_laz -- 4 Mart 2014; 16:42:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: special_laz

herkese merhabalar yaklaşık 13-14 ay önce avea dan almış olduğum ve bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadığım one x plus telefonum bu günlerde kulaklık sıkıntısı yaşatmaya başladı. daha önce de olmuştu o zaman kulaklık deliklerinin pislikle tıkandığını farketmiştim toplü iğne yardımıyla delikleri açtıktan sonra kulaklık sesi düzelmişti. şu an gene aynı işlemi uyguladım ama çok az bir düzeme oldu. bunun gibi sorun yaşayn ve daha sağlıklı bir çözüm bulan arkadaşlarımız varsa bilgilendirirseler sevinirim.
    karşımdakini duymak için telefonu kulağıma bastırır oldum. ayrıca her zaman harici kulaklık kullanamıyorum.

ben de aynı sorunu yaşadım, telefonu kulağıma yapıştırsam bile karşıdan gelen sesi çok zor duyuyordum, hiç iğneyle temizlemeyle uğraşmadan servise verdim bi hafta sonra ilk hali gibi geri aldım şu an sorunsuz kullanmaya devam ediyorum.

• quote:

herkese merhabalar yaklaşık 13-14 ay önce avea dan almış olduğum ve bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadığım one x plus telefonum bu günlerde kulaklık sıkıntısı yaşatmaya başladı. daha önce de olmuştu o zaman kulaklık deliklerinin pislikle tıkandığını farketmiştim toplü iğne yardımıyla delikleri açtıktan sonra kulaklık sesi düzelmişti. şu an gene aynı işlemi uyguladım ama çok az bir düzeme oldu. bunun gibi sorun yaşayn ve daha sağlıklı bir çözüm bulan arkadaşlarımız varsa bilgilendirirseler sevinirim.

Hocam eski bir diş fırcanız varsa deliklerin üstüne doğru sürün ordaki beyaz noktaların gittiğini göreceksiniz, çok toz girmiş ondan etkiliyor,

@system electronıc;

Hocam nasıl temizleyebilirim öneriniz nedir ?

Olmazsa bahsettiğiniz ürün bu mu acaba ?

http://www.ebay.com/itm/OEM-Black-Camera-Lens-Bezel-Cover-Frame-Replacement-Free-Fix-Tool-For-HTC-One-X-/360837376401?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item5403956991

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyaksx -- 7 Mart 2014; 3:17:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: manyaksx

quote:

Hocam eski bir diş fırcanız varsa deliklerin üstüne doğru sürün ordaki beyaz noktaların gittiğini göreceksiniz, çok toz girmiş ondan etkiliyor,

@system electronıc;

Hocam nasıl temizleyebilirim öneriniz nedir ?

Olmazsa bahsettiğiniz ürün bu mu acaba ?

http://www.ebay.com/itm/OEM-Black-Camera-Lens-Bezel-Cover-Frame-Replacement-Free-Fix-Tool-For-HTC-One-X-/360837376401?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item5403956991

parça aynen o... temizligi ise cif veya diş macunu nu kulak temizleme pamugu ile kullanarak yapabilirsiniz..nedenmiş ve olumlu sonuç alınmıştır...

• bizim sayfa durdu yine :) ... yeni one da çıktı bizim sayfa pert :) :)
  • Yok mu sorunu olan :)
  • Telefon bir ara şarj olmuyordu..Çözümü şu , tam USB şarj girişinin olduğu bölgeye , telefonun arkasından birkaç darbe vurarak hayata döndürdüm..Muhtemel temassızlık sorunu yaşayanlara duyurulur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vur, üfle, içini aç bak. olmadı at çöpe gitsin

• demekki sorunlu telefon almak en mantıklısı...hiç yoktan birsürü arkadaş ediniyorsun kendine,sürekli aralıksız takip ettigin sayfa oluyor :) ... Yokki kardeşim pembeleşen kameramız,kasa açıklıgımız,iki saat de açılan rehberimiz,kilitlenen telefonumuz :):) bizde sorun tek ve sabit ...BATARYA ... şaka bir yana bizim one x plus a ben bir isim taktım hayalet telefon... Telefon var ama kimseye gözükmüyor,varlıgı ile yoklugu belli degil... 1,5 senedir kullanıyorum arkadaş bir kişinin elinde bile görmedim telefonu...valla buradaki kullanan arkadaşlar olmasa diyecegim ki sadece ben almışım bu telefonu...Birde şu batarya sorunu olmasa valla mükemmel olacak da gına geldi artık ,telefon sürekli sarj da .... ama ne olursa olsun en az 2 seneyi bitirmeden telefon almak yok..en az 2 sene
  • tommyvercetti07 kullanıcısına yanıt
    O döngüye girdim zaten sonunda da m8 ya da Z2 almayı planlıyorum..z2 alırsam eğer sırf one x+ da cektiklerim yüzünden alacagim

• şöyle bişey kullanıyorum hocam şarj için

https://www.dropbox.com/s/ipxzn9t2xu7mmcg/htc.jpg

edit: sağlık meslek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tommyvercetti07 -- 28 Mart 2014; 13:18:59 >
  • tommyvercetti07 kullanıcısına yanıt
    Senin de ekran değişmiş heralde hocam alttaki kapasitif tuşlar beyaz..Ben de değiştirmek zorunda kaldım , fakat düzgün takamadılar ve içi toz doldu ekranın kenarlarından..Çünkü açıklıklar var ekran ın tam yapışma noktalarında telefona .. Tam yapıştıramamışlar ya da ellerinde düzgün alet edevat yok.. bir şekilde geziyorum bu telefonla fakat ne gariptirki ekran düşmüyorda .. Bulunduğum ülke ve çalışma koşulları sonucu uğraşamadım da..Düzgün ekranlı olanını görünce içim cız ediyor..Bulunduğum yerde htc one + ı olup ekranı bozulanlar hep böyle geziyor.. Yazık ..
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.