Şimdi Ara

HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.207
Cevap
10
Favori
102.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • manyaksx kullanıcısına yanıt
    Kaynak nedir acaba ?
  • bir musibet bin nasihatten iyidir... En güzeli yaşayarak ögrenmekmiş. Htc yide yakından tanımış olduk...
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sylver89

Kaynak nedir acaba ?

• Telefonu alali daha 1 sene olmadi hemde....ki bir de onex+ ile droid dna ayni zamanlarin telefonu onex+ niye guncellenmiyor , sinir bozucu
  • HTC bu güncelleme işini hep böyle yapıyor. Her ana güncelleme ile Sense'i de güncellemeleri gerekiyor (Kendi savunmaları böyle en azından), bu nedenle de telefona bir ya da iki kez güncelleme geliyor ve sonra kalıyor. En iyisi cihazlara root yetkisi verip telefonu özgürleştirmek. Madem bir yıl bile güncelleme desteğini zor veriyor HTC, o zaman 1 yıl sonra root'lu cihazların da garantisini bozmasın. Aslında 4.3'teki OpenGL ES 3.0 desteği cihazlarımıza gelse iyi olurdu; amma ve lakin GPU'larımız donanımsal olarak desteklemiyor.
  • One X kasası bizim telefona uyuyor mu? Deneyen var mı? Harici bi kılıftan bahsetmiyorum ama, kasadan kastım bu:
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/htc-one-x-kasa-kapak-takimi-100724944
  • Orijinalden alıntı: aswerth

One X kasası bizim telefona uyuyor mu? Deneyen var mı? Harici bi kılıftan bahsetmiyorum ama, kasadan kastım bu:
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/htc-one-x-kasa-kapak-takimi-100724944
    [/qubirebir aynı...sadece kamera etrafında kırmızı halka yok...
  • bu htc'ye o kadar giydiriyoruz ama biraz önce sony,samsung başlıklarını okudum yine en iyi android cihaz htc gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaglon

bu htc'ye o kadar giydiriyoruz ama biraz önce sony,samsung başlıklarını okudum yine en iyi android cihaz htc gibi duruyor.

önceki mesajlarda da söylemiştim, tam 1 ay samsung galaxy S3 kullandım. one x+ modelinin yanından bile geçemez. rehberi 5 saniyede açılan telefonla bir kere teklemeyen htc'yi kıyaslamak bence yanlış. bu da aklınızda bulunsun. tabi bunların hepsi benim gözlemim ve fikrim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

quote:

bu htc'ye o kadar giydiriyoruz ama biraz önce sony,samsung başlıklarını okudum yine en iyi android cihaz htc gibi duruyor.

önceki mesajlarda da söylemiştim, tam 1 ay samsung galaxy S3 kullandım. one x+ modelinin yanından bile geçemez. rehberi 5 saniyede açılan telefonla bir kere teklemeyen htc'yi kıyaslamak bence yanlış. bu da aklınızda bulunsun. tabi bunların hepsi benim gözlemim ve fikrim.

samsung sistem olarak htcye fark atmaya kalkışsa bile malzeme kalitesi ve amoled'le(pastel görüntü) sınıfta kalır.

Android cihazlarının geneli problemli bence.Hiç ios kullanmadım ama hala bir ios değil belliki.Bundan sonra ki telefon iphone oluacak büyük bi ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

quote:

Alıntıları Göster
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaglon -- 26 Aralık 2013; 19:27:08 >

• Arkadaşlar HTC'nin Kendi El feneri uygulaması vardı ama artık yok bulamıyorum tekrar nasıl yükleyebilrim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALLiG@ToR

Arkadaşlar HTC'nin Kendi El feneri uygulaması vardı ama artık yok bulamıyorum tekrar nasıl yükleyebilrim.

kendi el feneri uygulaması var..alt menüye gir vardır orada muhakkak... gözden kaçırmışsınızdır belki
  • sırf bu pil sorunu yüzünden almaktan vazgeçtim .
    ne alacağımı şaşırdım. samsungları sevmiyorum htc ler hoş telefon çıkartıyor ama pil sorunu beni mahvediyor. one de durum nasıl acaba
  • Şöyle bir sorunum var,

Arkadaşım ali 555 xxx xx xx diye kayıtlıydı sonra sildim
    yeni numarası ali 533 xxx xx xx diye kaydettim, sim karta zaten sadece sim kullanıyorum,

Sonra mesaj yazma bölümüne geldim ve ali yazınca en üstte eski no 555 xxx xx xx diye görünüyor ve en altta 533 xxx xx xx

Demek istediğim şu ben o numarasını sildim hala neden görünüyor anlamış değilim bilgisi olan var mı ?
  • htc one s alacaklar düşünmeden alabilrsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayfa durdu :)
  • benim açımdan sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.