Şimdi Ara

HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.207
Cevap
10
Favori
102.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aldığınız ürünü inceledim. G400 modeli sadece linkini koyduğunuz sitede satılıyor(DTS elektronik) site de güvenilir gibi çünkü sattıkları aksesuarların çoğu htc'nin orijinal aksesuarları. Aldığınız ürün de orijinal kutusunda mi geldi onu sormak istiyordum? Bir de şarj ederken fazla ısınma yapıyor mu? Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ege1903 -- 14 Kasım 2013; 13:18:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    bir iş gününü çıkarabiliyorum ama açıkçası çok kullanmadığım için çıkarabiliyor bence. mesaj yok, internet her an bağlı ama az kullanıyorum, yarım saat Candy Crush vs. :) hatırı sayılır bir düşüş var yani. Sizde durum nasıl?
  • klasik öğrenci telefonu gibi kullanıyorum, telefon açıksa internette açıktır asla kapatmam, günün yarısında şarja takmak zorunda kalıyorum

• Hemen hemen herkes azalan şarj süresinden şikayetçi ben dahil. Arabaya bindiğim anda çakmak şarjına takıyorum anca idare ediyor.
    Merak ettiğim One x+ modelinin one x'ten farkı daha yüksek pil kapasitesiydi. Biz bu durumdayken one x kullananlar napıyor acaba?

• ONE X de one x plus da aynı hocam..telefonu masaüstü telefon gibi kullanıyorum ,sürekli şarj da telefon....verdigim paraya acıyorum o yüzden degiştirmiyorum..biraz daha kullanayım da sonra degiştiririm...htc 2013 senesinde hem one x hem one x plus hemde one ile müşterilerini çok üzdü çok... htc 2014 de kime telefon satacak çok merak ediyorum....
  • BİR DAHA HTC ALMAM ,

Gncelleme ile telefonun mevcut özelliklerini ortadan kaldırdılar.

1.Kısaca anlatıyorum:Tel defterinden favori oluşturuyordum ve telefon beklme modundayken teli açtığımda bu favori listesi ekrana geliyordu ve tek hareketle arama yapabiliyordum.Artık yapamıyorum.

2.Locations (navigasyon ) uygulamasının çok kullanışlı bir widgeti vardı artık yok

3.VE şimdi de şunu öğrendim.Telefonlarımız Mirror Link teknolojisini desteklemiyor.SAmsung S2 S3 ve S4 destekliyor.Nedir Mirror link ; telefon görüntüsünü aynen araç multimedya cihazına aktarıp (mirror link özellikli araç teypleri ) telefon uygulamalarını araç teybi ekranından kullanmanızı sağlayan teknoloji.

One x seviyordum ama artık asla almam .sevmem için pek neden kalmadı.Herkese iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorib

BİR DAHA HTC ALMAM ,

Gncelleme ile telefonun mevcut özelliklerini ortadan kaldırdılar.

1.Kısaca anlatıyorum:Tel defterinden favori oluşturuyordum ve telefon beklme modundayken teli açtığımda bu favori listesi ekrana geliyordu ve tek hareketle arama yapabiliyordum.Artık yapamıyorum.

2.Locations (navigasyon ) uygulamasının çok kullanışlı bir widgeti vardı artık yok

3.VE şimdi de şunu öğrendim.Telefonlarımız Mirror Link teknolojisini desteklemiyor.SAmsung S2 S3 ve S4 destekliyor.Nedir Mirror link ; telefon görüntüsünü aynen araç multimedya cihazına aktarıp (mirror link özellikli araç teypleri ) telefon uygulamalarını araç teybi ekranından kullanmanızı sağlayan teknoloji.

One x seviyordum ama artık asla almam .sevmem için pek neden kalmadı.Herkese iyi günler.

Saydığın özelliklerin hepsi sense5 ile onexlerde mevcut biraz kurcalamanı tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.favorı oluşturulması değil oluşturulman favorinin kılıf ekranına wıdgetınden bahsedıyorum.katıyen yok.varsa anlat
    2.locatıosn wıdgetınden var yalnız eskıs gıbı değil.eskıdı daha güzeldi sımsıkı ıse yaramaz
    3.mirror link katiyen yok hem htc den hem de teyp uretıcılerınden teyit ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba uygun fiyata 2.el one x+ buldum alsammı diye düşünüyorum.Daha önce one x kullandım sense 5 gelmeden önce satmıştım az çok biliyorum.One x'lerin bazılarında wifi ve sarı leke sorunları oluyordu bu cihazda da bu tarz sorunlar var mı beni ayrıntılı şekilde aydınlatır mısınız?:D
    Ek olarak:hafıza ve amfi dışında one x'e göre neden tercih etmeliyim one x+ ı?
  • Saydığınız özellikler dışında one x+ pil kapasitesi 2100 mAh'dir. One x 1800mAh. Gerçi bu son android ve sense güncellemelerinden sonra iki modelde de şarj süreleri baya etkilendi aktif kullanıcıysanız sabahtan geceye zor idare ediyor.

• Elimde bir One X+ var, Singapur'dan gelme. Cihazın bootloader kilidini kaldırmam lazım ama cihaza imei atıldığı için yapamıyorum. Bunun başka bir yolu ar mı acaba?
  • arkadaşlar birisi bana yardımcı olursa çok sevinirim geçen gün bilgisayarımdan fotoğraf yükledim cep telefonumakontrol etmiştim fotoğraflarda bi sıkıntı yoktu birkaç gün sonra tekrar baktım dagaleride ufak resimler halinde görünüyor fakat açmak istediğimdeüçgen içinde ünlem işareti çıkıyor yani açılmıyor sebebi ne olabilir bu arada menüden fotoğrafları gizle yapmıştımsonra tekrar görünür hale getirdim sanki ondan sonra oldu diğer fotoğraflarımda hiçbir sıkıntı yok gerçi bitanede video atmıştım onda da aynı şekil de açılmıyor

• Orijinalden alıntı: manyaksx

Telefonumu alalı 4 ay oldu ve sonradan farkettiğim bi sorun var telefonda. Ekranı titriyor bazı programlarda çeşitli opacity si düşük sayfalarda vs. Yani şöyle söyleyeyim; mesela bir program da pencere açıldı arka plan hafif siyahlaşır ya işte o alanlarda ekran titriyor.Titremekten kastım böyle hertz yenilemesi olur ya eski monitörlerde falan böyle ışık sürekli gidip gelir hafif o olay işte. Bazen çok oluyor bu bazen hiç olmuyor. Donanımsal mıdır sizce ? Garantiye göndermeli miyim? Ne kadar sürede geri gelir telefon? Şimdiden teşekkürler.

Bu sorunu ben de yasiyordum, bu yuzden telefondan sogumustum, servise verdim bir sey yok dediler surekli olmadigindan ve de surekli kullanmayan birisi fark etmediginden pek umursamiyorlar zaten servisleri de berbatlik abidesi, allah belasini versin htc gibi markanin ne heveslerle almistim, ne bulmustum 1 ayda korkunc zararla elimden cikarmistim telefonu, bir de ustune bu konudakilerden de firca yedimdi. Cok rahatsiz edici bir sey malesef. Yabanci bir forumda en yuksek parlaklikta 1-2 gun acik tutunca oldugunu soylemisti birisi. Bu forumda birisi otomatik ekran parlakligindan demisti, cok anlatmistim degil diye, gene de laftan anlamamisti. One x+ larda cok gorulmese de one x lerde bayagi da gorulmus, belki de one x+ revizyon gecirdiginden ya da daha az sattigindan cok belirgin olmadi.

Sarja takinca daha belirgin oluyordu.

Aynı sorun benim telefonumda da oluyordu. XDA forumda bakarsanız aynı sorun One X'te de var ve kullanıcı sayısı Plus'tan fazla olduğu için HTC'ye şikayet mektubu atmışlardı.

Soruna hamdir adlı kullanıcı ve birkaç kişi root ile yapılabilen çözümler üretmişti. Çoğunluğa göre bu titreme ya da eski monitörlerdeki düşük hertzte çalışıyormuş gibi titreme, Tegra 3 işlemcinin ekran güç kontrolü hatasından kaynaklanıyor. Özellikle status bar, gri zeminler ya da ekran testlerindeki dikey/yatay çizgi testlerinde daha da belirgin oluyor.

Telefonumu kontrol etmeleri için Teleservice'e göndermiştim, sağolsunlar (!) bana danışmadan kırıp dökmüşler telefonu (o ayrı bir hikaye) ve anakartı değiştirmişler. Sorun çözülmedi tabi.

4.2.2 güncellemesi de pek fayda etmedi. Arada yine yapıyor. Üstüne üstlük 65 C'yi gördüm telefonda, müthiş ısınıyor ve ilginçtir kendini hiç kapatmıyor bu sıcaklığa rağmen (sözde koruması var).

Ne mi yaptım? Kendilerine güzel bir "Ayıplı mal davası" açtım

• Orijinalden alıntı: BadBay

Orijinalden alıntı: manyaksx

Telefonumu alalı 4 ay oldu ve sonradan farkettiğim bi sorun var telefonda. Ekranı titriyor bazı programlarda çeşitli opacity si düşük sayfalarda vs. Yani şöyle söyleyeyim; mesela bir program da pencere açıldı arka plan hafif siyahlaşır ya işte o alanlarda ekran titriyor.Titremekten kastım böyle hertz yenilemesi olur ya eski monitörlerde falan böyle ışık sürekli gidip gelir hafif o olay işte. Bazen çok oluyor bu bazen hiç olmuyor. Donanımsal mıdır sizce ? Garantiye göndermeli miyim? Ne kadar sürede geri gelir telefon? Şimdiden teşekkürler.

Bu sorunu ben de yasiyordum, bu yuzden telefondan sogumustum, servise verdim bir sey yok dediler surekli olmadigindan ve de surekli kullanmayan birisi fark etmediginden pek umursamiyorlar zaten servisleri de berbatlik abidesi, allah belasini versin htc gibi markanin ne heveslerle almistim, ne bulmustum 1 ayda korkunc zararla elimden cikarmistim telefonu, bir de ustune bu konudakilerden de firca yedimdi. Cok rahatsiz edici bir sey malesef. Yabanci bir forumda en yuksek parlaklikta 1-2 gun acik tutunca oldugunu soylemisti birisi. Bu forumda birisi otomatik ekran parlakligindan demisti, cok anlatmistim degil diye, gene de laftan anlamamisti. One x+ larda cok gorulmese de one x lerde bayagi da gorulmus, belki de one x+ revizyon gecirdiginden ya da daha az sattigindan cok belirgin olmadi.

Aynı sorun benim telefonumda da oluyordu. XDA forumda bakarsanız aynı sorun One X'te de var ve kullanıcı sayısı Plus'tan fazla olduğu için HTC'ye şikayet mektubu atmışlardı.

Soruna hamdir adlı kullanıcı ve birkaç kişi root ile yapılabilen çözümler üretmişti. Çoğunluğa göre bu titreme ya da eski monitörlerdeki düşük hertzte çalışıyormuş gibi titreme, Tegra 3 işlemcinin ekran güç kontrolü hatasından kaynaklanıyor. Özellikle status bar, gri zeminler ya da ekran testlerindeki dikey/yatay çizgi testlerinde daha da belirgin oluyor.

Telefonumu kontrol etmeleri için Teleservice'e göndermiştim, sağolsunlar (!) bana danışmadan kırıp dökmüşler telefonu (o ayrı bir hikaye) ve anakartı değiştirmişler. Sorun çözülmedi tabi.

4.2.2 güncellemesi de pek fayda etmedi. Arada yine yapıyor. Üstüne üstlük 65 C'yi gördüm telefonda, müthiş ısınıyor ve ilginçtir kendini hiç kapatmıyor bu sıcaklığa rağmen (sözde koruması var).

--- alintilar bozulmus benim mesajim buradan basliyor--- Dava umarim istedigin gibi sonuclanir. Benim telefona cok ihtiyacim oldugundan ve ciddi anlamda moralim bozuldugu icin

(Gerekse bu konudakilerden hakarete varan yorumlar, aptal yerine koymalar, gerekse teleservicenin telefona bakmadan gerisingeri yollamalari (adamlar geri yollarken kapatmaya bile zahmet etmemis))

Zararina elimden cikardim.

Ekran sorunu ayni sizin tarif ettiginiz gibi ve gayet de belirgin bir sorundu.

Ekran sorunu bir yana telefon da genel olarak hatali bir telefon.

Ben bu telefona 1999 lira vermisim, az buz para degil ve bu parayi 1 sene once verdim, bu parayi verdigimde de yeni cikmis bir telefondu bu ove ove bitirilemiyordu falan, telefon bir kac ayda tarih oldu ne destek var, ne baska bir sey. Multitask bile duzgun islemiyordu, sadece kamerasi ortalama ustuydu o kadar.

Hayatimda yaptigim en kotu ve hatali alisverislerinden biridir bu telefonu almak.

Htc sonra cikardigi telefonlarda da bir dikis tutturamadi besbelli ki telefon cikiyor piyasaya herkes ove ove bitiremiyor sonra insanlar almaya basliyor telefonlari PAT herkesin telefonu elde kaliyor tonla hatalar. (Bknz htc one)

Akli olan HTC den uzak dursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 29 Kasım 2013; 17:42:02 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• siz telefondan şikayetçisiniz ama batarya dışında bi sorunu yok ya da ben telefon kullanmasını bilmiyorum

• tommyvercetti07 kullanıcısına yanıt
    Bencede..katiliyorum...

• Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Orijinalden alıntı: BadBay

Orijinalden alıntı: manyaksx

--- alintilar bozulmus benim mesajim buradan basliyor--- Dava umarim istedigin gibi sonuclanir. Benim telefona cok ihtiyacim oldugundan ve ciddi anlamda moralim bozuldugu icin

(Gerekse bu konudakilerden hakarete varan yorumlar, aptal yerine koymalar, gerekse teleservicenin telefona bakmadan gerisingeri yollamalari (adamlar geri yollarken kapatmaya bile zahmet etmemis))

Zararina elimden cikardim.

Ekran sorunu ayni sizin tarif ettiginiz gibi ve gayet de belirgin bir sorundu.

Ekran sorunu bir yana telefon da genel olarak hatali bir telefon.

Ben bu telefona 1999 lira vermisim, az buz para degil ve bu parayi 1 sene once verdim, bu parayi verdigimde de yeni cikmis bir telefondu bu ove ove bitirilemiyordu falan, telefon bir kac ayda tarih oldu ne destek var, ne baska bir sey. Multitask bile duzgun islemiyordu, sadece kamerasi ortalama ustuydu o kadar.

Hayatimda yaptigim en kotu ve hatali alisverislerinden biridir bu telefonu almak.

Htc sonra cikardigi telefonlarda da bir dikis tutturamadi besbelli ki telefon cikiyor piyasaya herkes ove ove bitiremiyor sonra insanlar almaya basliyor telefonlari PAT herkesin telefonu elde kaliyor tonla hatalar. (Bknz htc one)

Akli olan HTC den uzak dursun.

hocam zaten telefon ilk çıktıgında bir gaz bir gaz ....yok en iyi android cihaz,yok en güçlü android cihaz , kusursuz işletim sistemi,kusursuz arayüz vs...vs... çok degil 2 ay sonra tegra lı telefon alınırmı,tegra lı telefonlar çöp vs.. vs... sonra bir bakmışsın htc one x plus diye bir telefon modeli yok...aldım telefonu 1 sene oldu daha bir kişinin elinde aynı telefondan görmedim...güncelleme destegide bitti... zaten diger sorunlar malum... htc one da aynı pozisyona düştü,onlar daha beter hemde... yine benim telefon fotograf çekebiliyor..htc one onuda yapamıyor...neymiş alüminyum kasaymış,en stabil arayüzmüş vs...vs... daha telefonun kasası düzgün degilki ... ama benim yaptıgım bu gereksiz ve yanlış alışverişin bedelini ödeyecegim...kendimi cezalandırdım,telefonun garantisi bitene kadar başka telefon almayacagım,ölücülere malımı yok pahasına satacagıma tepe tepe kullanmayı tercih ettim...ne kılıf ne ekran koruyucu...rahat rahat kullanıyorum... iyice canına okuyacagım sonra allah büyük...ama bir daha android cihaz almam çok zor gözüküyor...yine de büyük konuşmayayım da... beni bu telefonda en çok üzen şu güncellemeden sonra resmen telefon masa üstü telefon oldu...akşama kadar şarj da telefon... uzun lafın kısası htc nin daha çooook çalışması lazım çok... ama şöylede bir gerçek var...şimdi htc one dan agzı yananlar gider 2 ay sonra m8 için sıra beklerler m8 bekleyenler kulubu diye sayfa açarlar vs.. vs...kısır döngü işte... birde bir ürün yeni çıktıgında lütfen o ürünün forumdaki kullanıcı sayfasına giripde tavsiye üzerine hemen ürünün üzerine atlamayın...burada kimse yogurdum ekşi demiyor.. helede yeni almışsa telefonu o telefondan daha iyisi olmuyor..kusurları,ayıpları görmezden geliniyor,diger kullanıcılardan veya tavsiye isteyenlerden saklanıyor,hatta kendilerinden bile saklıyor kullanıcılar...

kimseyi kırmak,üzmek,sinirlendirmek için yazmadım bunları..tamamen şahsi görüşüm,şahsi düşüncelerim...

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    peki soruyorum size batarya dışında şurası sorunlu dediğiniz bi tarafı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: tommyvercetti07

peki soruyorum size batarya dışında şurası sorunlu dediğiniz bi tarafı var mı?

tabii sıkıntılarımı anlatmaya çalışayım.. batarya dışında ki sorunlar demişsiniz fakat bu batarya sorunu o kadar büyük bir sorun ki... ve telefondan htc tarafından tüm destegin çekilmiş olması da bu büyük sorunun kalıcı,çözümü olmayan bir sorun haline geldiginin resmidir...telefonu resmen masa üstü telefon gibi kullanıyorum,düşünün oyun oynamayı seven bir kişide degilim... düşünsenize surada forumdaş olarak sohbet ediyoruz ikimizde tarafsız olarak yazalım içimizden geçenleri...eşime 3 sene önce iphone 4 almıştım ve telefonunu halaa kullanıyor ve en güncel ios sürümü ile... ben bu telefonu 2012 aralık da 2000 tl ye aldım daha senesi dolmadı telefondan htc destegini çekti...iphone 4 e etrafımdaki dostlarım 600,700 tl veriyorlar (bir ara onu degiştireyim dedim sonra vazgeçtik) 3 senelik telefona...garanti felan da bitti haliyle..ben daha senesi dolmamış telefonu degiştireyim dedim biraz araştırdım en fazla veren 800,900 tl veriyor...aslında sık telefon degiştiren biri degilimdir fakat bu pil sıkıntısı gerçekten çok kötü... 11 ay öncesinin amiral gemisi şimdi okyanusda batmış bir gemi...batıkdan bile eser yok...sanki htc one x + diye bir telefon yok... gelelim ekran titreme olayına bu bende de son 2 aydır başgösterdi,ama ben bunu çok önemsemiyorum... benim kızdıgım konu htc firmasınadır...htc one da pembe kamera sorunu var zahmet edip de bırakın çözümü bir açıklama bile yapmıyorlar,kabullenmiyorlar hatalarını yok sayıyorlar..böyle vurdumduymaz bir firmanın ürünlerini nasıl olurda savunursunuz anlamış degilim...zaten servisler berbat vaziyette...

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    batarya sorunu her cihazda var. bugün hangi akıllı telefon yoğun kullanımda 1 günü çıkarıyor. ikinci eli demişsiniz, telefonu alırken bilmeniz lazım zaten ikinci eli olmadığını. ki bi telefona 2000 lira veren insanın bence ikinci elini düşünmemmesi gerekir. sonuçta o kadar verdikten sonra 1 yılda satmanın anlamı yok. ben telefonu alalı nerdeyse 1 yıl olucak. en az 1 yıl daha kullanırım, ondan sonrada 600 liraya satacağıma kardeşime kuzenime veririm.ayrıca ekran titreme sorunu diye bişeyde yok cihazımda. teknoloji birazda şans işidir.sadece ikinci eli iyi diye 2000 lira verip Widget lar ekranına girince kasıp donan bi telefon alacağıma bu telefonu aldığım için memnunum.

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.