Şimdi Ara

HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir - 19 Masaüstü
5 sn
3.207
Cevap
10
Favori
102.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: manyaksx

Satmaya karar verdim ama kime satacam ki bu saatten sonra

ben bankada sıra beklerden banka karşısında birkaç telefoncu vardı dedim gideyim bir fikir alayım...telefon fiyatı sordum takas da ne alırsınız dedim benim telefona , en fazla veren 600 tl fiyat verdi... dedim ben bu telefonu 600 tl ye verecegime koyarım bir köşeye,akmaz,kokmaz ... belki birinin ihtiyacı olur,yeni telefonların lg ,htc m8,sony z2 vs...vs... hepsinin en az 2 tane kronik sorunu var..servis yolu allahın emri, olurya yeni telefon alırsam buda yedek kalır işte...telefonu servise yollayınca ele güne muhtaç kalmazssın...fakat zaten kendi kendime sözüm var 2 sene bitmeden telefon degiştirmek yok..en az 2 sene..neredeyse 20 ay oldu zaten..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lanceloth

Arkadaşlar bu telefonun 2. el telefon piyasasında kaça satabilirim??
    bilgi verirseniz sevinirim
    saygılar..

elden kendin satarsan 700,900 tl arası... telefonculara satarsan veya takaslarsan 450,600 arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissente

Arkadaşlar bir sorum olacak; cihaz sıfır ve google play e yeni bir gmail hesabı ekledim fakat google play de hiç bir uygulama çıkmıyor. 1 yada 2 uygulama var. Mesela instagram yükleyeceğim fakat google play de bulamıyorum. web browser dan uygulamayı yükle diyorum bu sefer de cihazınız bu sürüme uyumlu değil mesajı ile karşılaşıyorum. Ama temel problem cihaz sıfır gmail hesabım sıfır olmasına rağmen google play de hiç bir trend uygulama ( kitaplar falan çıkıyor sadece 1-2 tane de oyun ) çıkmıyor. Bir yerde eksik mi yapıyorum çözemedim gitti.

cihazın marka,model,ve kullandıgınız sürümü yazarsanız daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentster

selam arkadaşlar yurtdışından geldi kullanılmış cihazım sistemden kontrol ettim 4.2.2 yüklü şu an normal sürüm bu mu acaba yoksa cihaz root lu mu. acaba nasıl anlayabilirim.

su an dedıgın gıbı 4.2.2 surum yuklu root olup olmadıgını anlamak ıcın menuye bak supersu adlı uygulama yuklu ıse root erısımı vardır cıhazın
    bıde bu sayfa pek aktıf degıl one x kullanıcılar klubu alıskanlıgı var hala forumdaslarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

Arkadaşlar bir sorum olacak; cihaz sıfır ve google play e yeni bir gmail hesabı ekledim fakat google play de hiç bir uygulama çıkmıyor. 1 yada 2 uygulama var. Mesela instagram yükleyeceğim fakat google play de bulamıyorum. web browser dan uygulamayı yükle diyorum bu sefer de cihazınız bu sürüme uyumlu değil mesajı ile karşılaşıyorum. Ama temel problem cihaz sıfır gmail hesabım sıfır olmasına rağmen google play de hiç bir trend uygulama ( kitaplar falan çıkıyor sadece 1-2 tane de oyun ) çıkmıyor. Bir yerde eksik mi yapıyorum çözemedim gitti.

Selamlar cihazım konu başlığı açılmış olan cihaz yani HTC One X+. Üzerinde de şu an en son hangi sürümü kullanıyorlarsa o sürüm var. Android 4.4.2 ve sense 5.0 sanırım.

Teşekkürler

• birbayt B kullanıcısına yanıt
    Benim telefonu alalı 20 ay geçmiş.
    Bugüne kadar eksiklik olarak hissettiğim iki nokta oldu.
    - Zamanla dış hoparlör sesinin azalması (tozdan dolayı olabilir)
    - Arka kamera camı çıkıntılı olduğundan dolayı çizildi ve kamera görüntüsünde ciddi bozulma oldu. O kısımdaki parçayı yurtdışından alıp değiştirince sorun çözüldü ama tekrarlayabilir.

Bunların dışında her şey güzel gidiyor. Şarj sorunum yok sayılır. Wifi 3g gibi özellikleri sürekli kullanınca ancak günü kurtarıyor.
    Kasa hala sağlam ve diğer telefonların yanında gayet iyi duruyor. İşlemci ve Ram yönünde bir sıkıntı görünmüyor... donma takılma vs. yok.

Ama artık HTC ve Anroid kullanmaktan sıkıldım Samsung, Nokia, Lg'de düşünmüyorum. iPhone 6 çıktığında biraz inceleyip hoşuma giderse alabilirim. Ama o zamana kadar HTC One X+ ile yola devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birbayt

Benim telefonu alalı 20 ay geçmiş.
    Bugüne kadar eksiklik olarak hissettiğim iki nokta oldu.
    - Zamanla dış hoparlör sesinin azalması (tozdan dolayı olabilir)
    - Arka kamera camı çıkıntılı olduğundan dolayı çizildi ve kamera görüntüsünde ciddi bozulma oldu. O kısımdaki parçayı yurtdışından alıp değiştirince sorun çözüldü ama tekrarlayabilir.

Bunların dışında her şey güzel gidiyor. Şarj sorunum yok sayılır. Wifi 3g gibi özellikleri sürekli kullanınca ancak günü kurtarıyor.
    Kasa hala sağlam ve diğer telefonların yanında gayet iyi duruyor. İşlemci ve Ram yönünde bir sıkıntı görünmüyor... donma takılma vs. yok.

Ama artık HTC ve Anroid kullanmaktan sıkıldım Samsung, Nokia, Lg'de düşünmüyorum. iPhone 6 çıktığında biraz inceleyip hoşuma giderse alabilirim. Ama o zamana kadar HTC One X+ ile yola devam.

hoparlör ses azalma sorunu tozdan dolayı dediginiz gibi... hem ön tarafı hem arka tarafı düzgün şekilde temizledikden sonra hiçbir sorun kalmıyor...bu temizligi 2,3 ayda bir yapmak lazım..kamera camı da aynı şekilde 3,4 ayda bir oto pasta sı ve pamuk ile 2 dakika da ilkgünki haline geliyor... ben telefonun şarj ından ve sarj olma süresinden şikayetçiyim...takılma,donma,kasada çizilme,yıpranma vs..vs.. hiçbir sorunum yok.. benim de 20 ay olmuş telefonu alalı... benim htc ilk android telefonum,arada arkadaşların iphone 5 ini alıp kurcalıyorum ve bana çok sıkıcı geliyor...acayip alıştım ve ısındım androide...artık iphone alırmıyım bunu zaman gösterir..şimdilik htc one x plus ile yola devam...

• selam arkadaşlar, şu toz sorunundan bende muzdaribim. kasayı açıp içini temizlemek istiyorum ancak kasayı zorlasamda açamıyorum. antalyada yardımcı olacak var mıdır bana, yada video çekip atabilecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tommyvercetti07

selam arkadaşlar, şu toz sorunundan bende muzdaribim. kasayı açıp içini temizlemek istiyorum ancak kasayı zorlasamda açamıyorum. antalyada yardımcı olacak var mıdır bana, yada video çekip atabilecek?

kasayı açmak çok çok basit..youtube da birsürü video var bununla ilgili,eminim rahatlıkla yapabilirsiniz..beceri,yetenek vs... istemiyor...elin ayagın tutuyorsa sorun yok ,o derece yanii
  • telefondan müzik açmaya utanıyorum nerdeyse kulağa dayayınca sesi duyabiliyorsunuz. telefonla konuşurken de karşı tarafın sesi çok az geliyor. ben de toz diye tahmin ediyordum, kasayı açmadan önce kuvvetli bi süpürgeyle çekmeyi düşünüyorum, olmazsa ben de açıcam cihazı.
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    teşekkürler akşam denerim

• quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

telefondan müzik açmaya utanıyorum nerdeyse kulağa dayayınca sesi duyabiliyorsunuz. telefonla konuşurken de karşı tarafın sesi çok az geliyor. ben de toz diye tahmin ediyordum, kasayı açmadan önce kuvvetli bi süpürgeyle çekmeyi düşünüyorum, olmazsa ben de açıcam cihazı.

ilk önce eski bir diş fırçası ile delikleri iyice temizle sonra süpürge ile tozları çek,telefonun ilk günki gibi olacak...
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    dediğiniz gibi değilde, önce ıslak mendille sildim hoparlörlerin üstünü ardından diş fırçası ile fırçaladım. üstündeki tozlar gidince bildirim ledinin parlaklığı bile arttı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

Selamlar cihazım konu başlığı açılmış olan cihaz yani HTC One X+. Üzerinde de şu an en son hangi sürümü kullanıyorlarsa o sürüm var. Android 4.4.2 ve sense 5.0 sanırım.

Teşekkürler

Arkadaşlar benim sorunuma bir çözüm yolu varmı acaba. Tekrar teşekkürler.

• sissente kullanıcısına yanıt
    play store'un sürümünü kontrol edin. son sürümünü internetten .apk uzantılı dosya şeklinde bulup yüklemeyi deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

play store'un sürümünü kontrol edin. son sürümünü internetten .apk uzantılı dosya şeklinde bulup yüklemeyi deneyin.

Üstad yükledim fakat değişen bir şey olmadı. Hala play store u açtığımda hala uygulama olarak sadece facebook görüyorum. O da telefonla yüklü geliyor zaten. instagram, shazam, foursquare v.s arattığımda bu uygulamalar yerine alakasız uygulamalar çıkıyor. Netten bulup cihaza yüklemeye çaalıştığımda ise cihazınız bu sürümle uygun değil mesajı ile karşılaşıyorum.

Tekrar teşekkürler
  • sissente kullanıcısına yanıt
    Play Store'u uygulamalardan Zorla Durdur ile kapatmayı deneyin ya da önbelleğini temizleyip hesabı yeniden kurabilirsiniz. Şöyle bir sorun oluşur hesabı silerken, eğer telefonu kurarken kullandığınız hesapsa kaldıramazsınız, Factory Reset yapmanızı ister. Ek bir Play Store hesabı açıp ondan indirmeyi deneyin. Çok saçma olabilir belki ama bu hesabınızı eski bir telefonda kullandığınızı falan sanıyor olabilir Google Play (mesela Gingerbread).

Telefon root erişimine sahip mi yoksa stok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadBay

Play Store'u uygulamalardan Zorla Durdur ile kapatmayı deneyin ya da önbelleğini temizleyip hesabı yeniden kurabilirsiniz. Şöyle bir sorun oluşur hesabı silerken, eğer telefonu kurarken kullandığınız hesapsa kaldıramazsınız, Factory Reset yapmanızı ister. Ek bir Play Store hesabı açıp ondan indirmeyi deneyin. Çok saçma olabilir belki ama bu hesabınızı eski bir telefonda kullandığınızı falan sanıyor olabilir Google Play (mesela Gingerbread).

Telefon root erişimine sahip mi yoksa stok mu?

Hepsini denedim. Yeni gmail hesabı aldım. Fakat buna rağmen face güncellemesi dahil cihazınız bu sürümle uyumlu değil mesajı alıyorum. Cihazı root etmedim.
  • Arkadaşlar şu anda kullanmak olduğum one x+ telefonum 2. one x+'ım. geçen sene de one x+ kullanmış ve onu root etmiştim. şu anki cihazımda root yetkisi yok, bootloader kilitli durumda ve ve Android 4.2.2 sürümü ve HTC Sense 5.0 yüklü. Cihazımı genel telefon özellikleri ve internet (web browser, whatsapp, sosyal içerikler vb.) dışında kullanmıyorum. Oyun vs. oynamam. Şarjım yoğun kullanımda 1 günü ancak çıkarıyor. Ancak ben genelde şebeke olarak GSM de tutuyorum, internete gireceğim vakit 3G yi aktif ediyorum ve akşam 19:00 ile sabah 08:00 arası mobil veriyi kapatıp wifi yi açıyorum. Telefon görüşmesi ve bir iki mesajlaşmanın dışında, arada twittera girip arada da whatsapptan yazışıyorum. Bu şekli ile bana 2 gün gidiyor.

Cihazımı kullanım şeklime göre rott etmemin veya custom rom yüklememin bana faydası olur mu? Daha doğrusu yükleyeceğim custom romun stock roma göre ne gibi bir artısı olur? Sadeliğinden ve sık güncellenmesinden ötürü CyanogenMod rom hoşuma gidiyor. Cihazımızın bundan sonra stock güncelleme almayacağını düşünürsek böyle bir yola girmeli miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: notyetktu

Arkadaşlar şu anda kullanmak olduğum one x+ telefonum 2. one x+'ım. geçen sene de one x+ kullanmış ve onu root etmiştim. şu anki cihazımda root yetkisi yok, bootloader kilitli durumda ve ve Android 4.2.2 sürümü ve HTC Sense 5.0 yüklü. Cihazımı genel telefon özellikleri ve internet (web browser, whatsapp, sosyal içerikler vb.) dışında kullanmıyorum. Oyun vs. oynamam. Şarjım yoğun kullanımda 1 günü ancak çıkarıyor. Ancak ben genelde şebeke olarak GSM de tutuyorum, internete gireceğim vakit 3G yi aktif ediyorum ve akşam 19:00 ile sabah 08:00 arası mobil veriyi kapatıp wifi yi açıyorum. Telefon görüşmesi ve bir iki mesajlaşmanın dışında, arada twittera girip arada da whatsapptan yazışıyorum. Bu şekli ile bana 2 gün gidiyor.

Cihazımı kullanım şeklime göre rott etmemin veya custom rom yüklememin bana faydası olur mu? Daha doğrusu yükleyeceğim custom romun stock roma göre ne gibi bir artısı olur? Sadeliğinden ve sık güncellenmesinden ötürü CyanogenMod rom hoşuma gidiyor. Cihazımızın bundan sonra stock güncelleme almayacağını düşünürsek böyle bir yola girmeli miyim?

bu sayfa bitti artık..sorunuzu htc one x kullanıcılar kulübü ne yazarsanız kısa zamanda yanıt alırsınız...

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.