Şimdi Ara

HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.207
Cevap
10
Favori
102.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gayet stabil bi sistem olduğundan ben pek root etme taraftarı değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran dokunmatigi geçen sene bozulmuştu ve ses açma tuşu.. telefonun ekranı.kasası ,pili degiştirip sıfır gibi vermişlerdi...çok çok memnun kalmıştım...şimdi yine aynı arızaların tekrarı oldu..yine dokunmatik ekranın belli yerleri çalışmıyor ve ses açma tuşu yine bozuldu.. şimdi yine servise verecegim telefonu...zaten garantisinin bitmesine 2 ay kaldı..bu da son servis yolculugu olur heralde...gittigi yere kadar gitsin ,allah izin verirse yılbaşından sonra degiştiririm heralde...
  • yine degişmiş kasa,ekran ve batarya :) ... henüz kurulum yapmadım,fırsat bulamadım...

• bende burada kendi kendime paylaşım yapıyorum :) :) :)
  • yeni telefon gibi hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tommyvercetti07

yeni telefon gibi hayırlı olsun

evet sıfırlandı... bir sene daha götürür artık :)
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Nasıl olduda tamamen yenilediler? Benim şarj biraz az gitmeye başladı onuda yenilerler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: birbayt

Nasıl olduda tamamen yenilediler? Benim şarj biraz az gitmeye başladı onuda yenilerler mi?

bu ikinci degişmesi hemde..
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Benim one x+ iPhone 6 alınca boşa çıktı. Garantisi bitmeden bir bakımdan geçsin istiyorum. Son 1 aydır sizinki gibi ses tuşları zor basıyor konuşurken mikrofon parazitleniyor hoparlörlerden kısık ses geliyor. Bunun dışındada wifi/3g açıkken kısa sürede şarj bitmesi oluyor. Bu şikayetlerle servise versem bütün sorunları çözerler mi sizce?
  • quote:

Benim one x+ iPhone 6 alınca boşa çıktı. Garantisi bitmeden bir bakımdan geçsin istiyorum. Son 1 aydır sizinki gibi ses tuşları zor basıyor konuşurken mikrofon parazitleniyor hoparlörlerden kısık ses geliyor. Bunun dışındada wifi/3g açıkken kısa sürede şarj bitmesi oluyor. Bu şikayetlerle servise versem bütün sorunları çözerler mi sizce?

beni her iki arızasında da ekranın bazı bölgelerinde dokunmatik arızasıda vardı...ses tuşları çalışmıyordu şikayetimi aynen böyle yazdırdım...her iki seferde de bana komple degişmiş telefon olarak geri döndü... şuan garantisinin bitmesine 2 ay kaldı...artık bundan sonra çıkacak arızada muhtemelen telefonu degiştirmek zorunda kalacagım... iphone 6 nasıl htc one x+ dan sonra..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

beni her iki arızasında da ekranın bazı bölgelerinde dokunmatik arızasıda vardı...ses tuşları çalışmıyordu şikayetimi aynen böyle yazdırdım...her iki seferde de bana komple degişmiş telefon olarak geri döndü... şuan garantisinin bitmesine 2 ay kaldı...artık bundan sonra çıkacak arızada muhtemelen telefonu degiştirmek zorunda kalacagım... iphone 6 nasıl htc one x+ dan sonra..?

Dokunmatik arızası yok ama belki bir umut benimkinide yenilerler. Htc'den sonra iPhone 6 olağanüstü bir fark yaratmadı diyebilirim. Birde siyah (space gray) aldım kasa bizim htc one x+'ı andırıyor. Farklarını sayacak olursak iPhone 6 daha ince ve eninin daha dar olması sebebiyle tek ele çok iyi oturuyor. Şarjı Htc One X+ eskiliği ve iPhone'ın yeniliğinden dolayı wifi/3g açık normal kullanımda 2-3 gün yani daha iyi gidiyor. Tabii aşırı kullanımda ancak 1 günü çıkarır. Bunun dışında kamera bariz bir farkla üstün. Android - IOS farkıda yok değil.; Android'de bir çok eklentiyi marketten indirirken hemen hemen aradığım her şeyin IOS'la gelmiş olması güzel bir şey... Parmak izi okuyucusu hoş bir özellik diğer telefonda pin girmemek için şifre koymazdım bunda parmak iziyle girişi kullanıyorum. Belki güvenlik açısından iyi bir özellik ama App Store'a girip uygulama indirirken hep şifre sormasınaysa alışamadım.

• quote:

quote:

quote:

Dokunmatik arızası yok ama belki bir umut benimkinide yenilerler. Htc'den sonra iPhone 6 olağanüstü bir fark yaratmadı diyebilirim. Birde siyah (space gray) aldım kasa bizim htc one x+'ı andırıyor. Farklarını sayacak olursak iPhone 6 daha ince ve eninin daha dar olması sebebiyle tek ele çok iyi oturuyor. Şarjı Htc One X+ eskiliği ve iPhone'ın yeniliğinden dolayı wifi/3g açık normal kullanımda 2-3 gün yani daha iyi gidiyor. Tabii aşırı kullanımda ancak 1 günü çıkarır. Bunun dışında kamera bariz bir farkla üstün. Android - IOS farkıda yok değil.; Android'de bir çok eklentiyi marketten indirirken hemen hemen aradığım her şeyin IOS'la gelmiş olması güzel bir şey... Parmak izi okuyucusu hoş bir özellik diğer telefonda pin girmemek için şifre koymazdım bunda parmak iziyle girişi kullanıyorum. Belki güvenlik açısından iyi bir özellik ama App Store'a girip uygulama indirirken hep şifre sormasınaysa alışamadım.

bence garantisi bitmeden yolla telefonu servise...şansını dene...bu arada hayırlı olsun yeni telefonun...bende şu telefonun sadece pilinden şikayetçiyim...çok çabuk bitiyor..bakalım yeni batarya ile durum ne olacak....henüz kullanmaya başlamadım htc yi ... artık tekrar bozulana kadar devam htc ile..

• Arkadaşlar one x+ tlf umda kullanmak için mhl kablo arıyorum.Gittiğim teknoloji marketlerde bulamadım.İnt.te var ama bunların micro usb si farklı olabiliyormuş.Samsung S3 e uyan buna uymuyor,pin sayıları vs farklımıymış filan.Bizimki kaç pin usb acaba.Birde bu tlf a uyan mhl kabloyu deneyerek alabileceğim bir yer biliyormusunuz beşiktaş civarında..
  • quote:

bende burada kendi kendime paylaşım yapıyorum :) :) :)

Valla artık kimse buraya uğramaz oldu
    Ben hala memnunum ama güncelleme artık vermeyecekler,
    + Batarya performansı gittikçe düşüyor hissediyorum,

İphone 6 bekliyordum oda teknik özellikleri hüsrana uğrattı
  • ATAM3 A kullanıcısına yanıt
    ben geçen sene vatan bilgisayar'dan almıştım, hatta oradaki tv'lerden birinde deneme şansım da olmuştu. hala satılıyor mu bilmiyorum. görüntüyü çok net ve sorunsuz yansıtıyor hdmi girişi olan televizyonlara. ama ısınma ve hızlı şarj yeme problemi var tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyaksx

quote:

güncellemeden vazgeçeli çok oldu. zaten gelen 4.2.2 güncellemesinden sonraki şarj performasını gördükten sonra yeni güncelleme gelmesinden de vazgeçtim :)

aktif kullanılan ve interneti sürekli açık olan piyasadaki bütün telefonlarda şarj problemi var zaten. telefon eskidikçe batarya performansının düşmesi bütün telefonlar için normal. şarj aletiyle yaşamayı bi şekilde öğrendik ama bu htc one x+'ın bi eksiği değil benim için.

200'den fazla uygulama yüklü cihazda, hafızanın yarısına yakın dolu (25gb), aynı anda birden çok uygulama açıksa da bazen tepki süreleri artıyor, nadiren takılmalar oluşuyor, ama maksimum 2-2.5 saniyelik beklemeler. bu tabi zamanla oluşan olumsuzluklar.
    telefonumun ilk 1 senesinden çok memnundum. 2015 ocak'ta taksidi bitiyor yani 2.senesi doluyor. genel olarak baktığımda hiç pişmanlık duymadım diyebilirim bu telefonu almakla. herkesin elinde olmayan bir telefon kullanmaktan ötürü mutluyum. bana sorsanız piyasada milyonlarca samsung var, herkesin elinde s3 s4 gına geldi :) iphone deseniz ayrı bi mevzu, pahalı telefon kullanıyorum sanıyorlar bilmiyorlarki biz telefonumuzu iphone parasına aldık

veda konuşması gibi oldu :) neyse uzun zamandır bu başlığa yazmıyorduk biraz uzatma hakkımız olsun, siz neler düşünüyorsunuz almakla hata yaptım diyenler var mı?

• quote:

quote:

aynen..şu pil sıkıntısı olmasa bana kimse başka telefon aldırtamaz..benimde tüm işimi görüyor telefon,memnunum..yanlız benim korkum telefonu alalı yaklaşık 2 sene oldu ve telefonun ekranı 2 kere bozuldu,dokunmatik bazı yerleri algılamıyordu...ilki aldıktan 9 ay sonra felan oldu verdim servise telefonun kasasını ,ekranını komple sıfırlayıp verdiler çok memnun kaldım sonrasında bii 8 ay sonra yine aynı arıza yine servise verdim bu sefer pil de degişti kasa,ekran vs... sıfırlandı yine telefon...şimdi kaldı 1,5 ay garanti...bundan sonra arızalanırsa yine ,yapacak birşey yok degiştirecegim telefonu...ama şuan gittigi yere kadar gitsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

quote:

quote:

güncellemeden vazgeçeli çok oldu. zaten gelen 4.2.2 güncellemesinden sonraki şarj performasını gördükten sonra yeni güncelleme gelmesinden de vazgeçtim :)

aktif kullanılan ve interneti sürekli açık olan piyasadaki bütün telefonlarda şarj problemi var zaten. telefon eskidikçe batarya performansının düşmesi bütün telefonlar için normal. şarj aletiyle yaşamayı bi şekilde öğrendik ama bu htc one x+'ın bi eksiği değil benim için.

200'den fazla uygulama yüklü cihazda, hafızanın yarısına yakın dolu (25gb), aynı anda birden çok uygulama açıksa da bazen tepki süreleri artıyor, nadiren takılmalar oluşuyor, ama maksimum 2-2.5 saniyelik beklemeler. bu tabi zamanla oluşan olumsuzluklar.
    telefonumun ilk 1 senesinden çok memnundum. 2015 ocak'ta taksidi bitiyor yani 2.senesi doluyor. genel olarak baktığımda hiç pişmanlık duymadım diyebilirim bu telefonu almakla. herkesin elinde olmayan bir telefon kullanmaktan ötürü mutluyum. bana sorsanız piyasada milyonlarca samsung var, herkesin elinde s3 s4 gına geldi :) iphone deseniz ayrı bi mevzu, pahalı telefon kullanıyorum sanıyorlar bilmiyorlarki biz telefonumuzu iphone parasına aldık

veda konuşması gibi oldu :) neyse uzun zamandır bu başlığa yazmıyorduk biraz uzatma hakkımız olsun, siz neler düşünüyorsunuz almakla hata yaptım diyenler var mı?

bende hiç pişmanlık duymadım..hatta çok seviyorum telefonumu... işte birtek şu batarya sorunu üzüyor beni... hocam takılma ,kasma her iki senesini doldurmuş çogu cihazda oluyor zaten ama bunda çok çok az zaten...hatta bende çok uygulama da yok o yüzden yag gibi valla...yeni telefon alacaktım fiyatlar uçmuş, gerçi buna da zamanında 2000 tl para vermiştim...o zaman iphone 5 ile neredeyse aynı paraydı...hee bunun yanında beats kulaklık vardı ben onu kullanmadan 200 tl ye satmıştım...yanii 1800 tl ye gelmiş telefon...şimdi alınabilecek telefonlar 2000,2500 tl fiyat aralıgında...bende vazgeçtim telefon almakdan,birde teleservis yine baştan aşşagı sıfırlayınca telefonu caydım degiştirmek istemedim gittim o paraya 3d lcd tv aldım :) ....

• Kesinlikle bende sonuna kadar memnunum tlf dan.Tam 2 yıl oldu alalı.1 kere servise gitti ondada komple değiştirip verdiler.Onun haricinde beni hiç utandırmadı kerata :)
    Akşam yatarken şarj'a takar sabah 8:30 da çıkarırım.Günü bitmeden şarja takığım çok nadirdir.Fazla oyun oynamam.mesaj,konuşma ve biraz int. 1 iş gün ü çıkarıyor.Geçenlerde Iphone6,htc one M8 ve galaxy s5 inceleme fırsatım oldu ve 1 yıl daha kullanmaya karar verdim one x+ ı...Değiştirmeye değecek yenilikler yada çok büyük teknolojik farklar göremedim.Belki ben yanılıyorum ama benim düşüncem bu yönde.Her yönden ihtiyaçları karşılıyor
  • Aynen hocam katılıyorum ama Android sıkıldım bu sefer ios alacağım kesinlikle,
    Bende gittim telefonları inceledim galiba 1 yıl daha kullanacağız bu cihazı sonra belki yeni iphone göre alıp almama konusunda kararsızım.

Bu arada galeride çektiğimiz fotograflardan slayt gösterisi yapıyoruz ama bunu kaydetmeyi bulamadım bilen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyaksx -- 15 Ekim 2014; 21:09:38 >
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.