Şimdi Ara

HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.207
Cevap
10
Favori
102.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hamalyoziee

One x+ çok eleştirdim ama az önce elime s3 note 2 ve one x aldım, açık ara one x hepsine fark atar. Görünüm ve ergonomi acisindan. Note 2 büyüklüğünden , s3 şekil ve malzemeden htc de fiyat ve ram ve bataryadan kaybediyor. Kamerası, bataryası ve fiyatı kim yakalarsa bu saatten sonra o piyasayı siler atar. Buna da en yakın cihaz samsung olur. Gerçi htc de pazarlama stratejisini değiştirmiş. Güzel bi rekabet bizi bekliyor. Hala aynı fikirdeyim. Bence bi kaç ay daha sabredip 2013 cihazlara yönelmek lazım. Arada dağlar kdr fArk olacak çünkü.

hocam bi kac ay daha bekleyınce bı ıkı ay daha beklemen gerekecek cunku s4 gelecek.sonra da rakplerden karşı atak gelecek. bekle bekle dur.yukarıda daha detaylı yazmıs arkadaslar.sonu yok gercekten.

• adam gibi bi video incelemesi yok mu bunun :)
  • Süper bir cihaza benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakane

quote:

Orijinalden alıntı: hamalyoziee

One x+ çok eleştirdim ama az önce elime s3 note 2 ve one x aldım, açık ara one x hepsine fark atar. Görünüm ve ergonomi acisindan. Note 2 büyüklüğünden , s3 şekil ve malzemeden htc de fiyat ve ram ve bataryadan kaybediyor. Kamerası, bataryası ve fiyatı kim yakalarsa bu saatten sonra o piyasayı siler atar. Buna da en yakın cihaz samsung olur. Gerçi htc de pazarlama stratejisini değiştirmiş. Güzel bi rekabet bizi bekliyor. Hala aynı fikirdeyim. Bence bi kaç ay daha sabredip 2013 cihazlara yönelmek lazım. Arada dağlar kdr fArk olacak çünkü.

hocam bi kac ay daha bekleyınce bı ıkı ay daha beklemen gerekecek cunku s4 gelecek.sonra da rakplerden karşı atak gelecek. bekle bekle dur.yukarıda daha detaylı yazmıs arkadaslar.sonu yok gercekten.

Bunun tabi sonu yok. Benim söylemek istediğim 2013 model cihazların çok farklı olacağı yonunde. Dönem dönem cihazlar da büyük değişimler olur donanım bakımından, ışte şimdi o dönemdeyiz. Yaklaşık 2-3 yıldır 1 gb ramli 8 megapiksellik cihazlar suruluyo piyasaya. Sadece işlemci performanslarında büyük değişimler goruyoduk. Artık 2gb ramli, çok daha iyi kameralı ve daha iyi batarya süresi sunan cihazlar göreceğiz. Ben htc incredible s kullanicisiyim şahsen yeni bir cihaz alacaksanız çok çok çok daha iyi bir cihaz almak isterim. Yine 8 megapiksel ve 1 gb ramli, benzer şarj süreleri sunacak cihazlar almamaliyim diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ufo

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Bir dahaki tercihim Yine htc olabilir çünkü kaliteli telefonlar üretiyor hakikaten kasa kalitesi donanım kalitesi çok iyi.. Ama ön kamera olmamış mesela galaxy s imin ön kamerası bile daha iyi bu telefondan.. Ama şu an için konuşursak şu piyasada 2000 tl leri one x lere vermek bence gereksiz 1300 tl ye s3 , 1600 e note 2 varken.

Note 2'nin ekranı dediğiniz gibi çok iyi değil (218ppi)

Ama 2gb olması büyük ++ ve başka 2gb tel yokk!

Hocam naptin nasil 2gb ramli telefon yok droid dna var özellikle asus padfone 2 var imzama tıklla telefonun özelliklerine bak sadece note 2 2 gb degil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuKeVa -- 3 Aralık 2012; 0:38:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AudiA4Driver

quote:

quote:

Bir dahaki tercihim Yine htc olabilir çünkü kaliteli telefonlar üretiyor hakikaten kasa kalitesi donanım kalitesi çok iyi.. Ama ön kamera olmamış mesela galaxy s imin ön kamerası bile daha iyi bu telefondan.. Ama şu an için konuşursak şu piyasada 2000 tl leri one x lere vermek bence gereksiz 1300 tl ye s3 , 1600 e note 2 varken.

Hocam naptin nasil 2gb ramli telefon yok droid dna var özellikle asus padfone 2 var imzama tıklla telefonun özelliklerine bak sadece note 2 2 gb degil...

mevcut var olanlardan, bulunabilir olanlardan, alınabilir olanlardan bahsettim.

DNA bulsam alacağım. Link vs verir misin nerede var görelim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AudiA4Driver

quote:

quote:

mevcut var olanlardan, bulunabilir olanlardan, alınabilir olanlardan bahsettim.

DNA bulsam alacağım. Link vs verir misin nerede var görelim

Asus için diyorsan imzama tıkla ana sayfaya yonlendiriliyorsun orada iligli ozellikler ve videolar var :)

• http://shiftdelete.net/htc-one-x-avea-ile-satisa-sunuluyor-41468.html

HTC One X+, Avea ile Satışa Sunuluyor
    HTC'nin yeni Android tabanlı amiral gemisi One X+, Avea ile Türkiye'de satışa sunuluyor. İşte yeni cihazın özellikleri ve Türkiye fiyatı haberimizde.
    03/12/2012 10:21
    Ülkemizde uzun zamandır beklenen HTC'nin yenilenen One X modeli One X+, Avea ile satışa sunuluyor. One X'teki en büyük sıkıntılardan biri olan düşük pil gücünü 2100 mAh seviyesine çeken One X+, 64 GB dahili depolaması ve 1.7 GHz hızında çalışan Nvidia Tegra 3 işlemcisiyle dikkat çekiyor.
    HTC'nin mevcut ürün gamında 5 inçlik HTC DLX'in ardından en iddialı Android tabanlı akıllı telefonu olan One X+, 2.55v çıkış gücüne sahip dahili amfi, Beats Audio desteği, geniş açılı 2.1 Megapiksel çözünürlüğünde ön kamera, 8 Megapiksel BSI sensörlü ana kamera, 1 GB RAM, Android 4.1 Jelly Bean ve Sense 4+ arayüzü gibi özelliklerle güncellenen One X+, Avea ile beraber Beats Audio'nun urBeats kulaklıkları One X+ alanlara ücretsiz olarak hediye ediliyor.

Avea, HTC One X+’ı, 4 ayrı teklifle müşterileriyle buluşturuyor. Avea’nın müşterilerini özgürleştiren S.E.Ç. Cihaz Kampanyası kapsamında müşteriler HTC One X+’a isterlerse ilk 3 ay 100 MB internet kullanımının hediye edileceği Tarifeye Ek Ödeme paketi ile ayda 62 TL’den başlayan fiyatlarla, isterlerse 250 MB, 1GB veya 4GB internet paketli tekliflerden biriyle ya da 1000 dk.+1000SMS+2 GB’lik Her Şey Dahil Paket ile sahip olabilecekler.

HTC One X+’ı peşin fiyatıyla satın almayı tercih eden Avealılar ise akıllı telefona KDV dahil 1999 TL’ye sahip olurken, ilk 3 ay 250 MB internet kullanımı Avea tarafından hediye edilecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: melihdemirag

http://shiftdelete.net/htc-one-x-avea-ile-satisa-sunuluyor-41468.html

HTC'nin yeni Android tabanlı amiral gemisi One X+, Avea ile Türkiye'de satışa sunuluyor. İşte yeni cihazın özellikleri ve Türkiye fiyatı haberimizde.
    Ülkemizde uzun zamandır beklenen HTC'nin yenilenen One X modeli One X+, Avea ile satışa sunuluyor. One X'teki en büyük sıkıntılardan biri olan düşük pil gücünü 2100 mAh seviyesine çeken One X+, 64 GB dahili depolaması ve 1.7 GHz hızında çalışan Nvidia Tegra 3 işlemcisiyle dikkat çekiyor.
    HTC'nin mevcut ürün gamında 5 inçlik HTC DLX'in ardından en iddialı Android tabanlı akıllı telefonu olan One X+, 2.55v çıkış gücüne sahip dahili amfi, Beats Audio desteği, geniş açılı 2.1 Megapiksel çözünürlüğünde ön kamera, 8 Megapiksel BSI sensörlü ana kamera, 1 GB RAM, Android 4.1 Jelly Bean ve Sense 4+ arayüzü gibi özelliklerle güncellenen One X+, Avea ile beraber Beats Audio'nun urBeats kulaklıkları One X+ alanlara ücretsiz olarak hediye ediliyor.

Avea, HTC One X+’ı, 4 ayrı teklifle müşterileriyle buluşturuyor. Avea’nın müşterilerini özgürleştiren S.E.Ç. Cihaz Kampanyası kapsamında müşteriler HTC One X+’a isterlerse ilk 3 ay 100 MB internet kullanımının hediye edileceği Tarifeye Ek Ödeme paketi ile ayda 62 TL’den başlayan fiyatlarla, isterlerse 250 MB, 1GB veya 4GB internet paketli tekliflerden biriyle ya da 1000 dk.+1000SMS+2 GB’lik Her Şey Dahil Paket ile sahip olabilecekler.

HTC One X+’ı peşin fiyatıyla satın almayı tercih eden Avealılar ise akıllı telefona KDV dahil 1999 TL’ye sahip olurken, ilk 3 ay 250 MB internet kullanımı Avea tarafından hediye edilecek.

Avea mı ?????

Oooooo YOOoo olamaz bu ya türkcelli adama yapılamaz bu.. neyse bu demektir ki yakında bir süre sonra mazalarda da görebiliriz..

Şükür bu günleri de gördük ya...

• bende yeni gördüm, satışa sunulmuş, turkcel olsaydı iyi olacaktı benim için... fiyat konusunda şaşırmadım... bugün gidip bir bayiiye bakayım gelmiş mi....
  • Yuh 2.000 TL mi yazıyor ben mi yanlış görüyorum? 3 tane Nexus 4 alınıyor o paraya Amerika'da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay arkadas darlandım artık. zaten 2000 civarı gelmesini bekliyorduk ama birden 2000 i duyunca insan tereddut ediyor daha ucuza onca alternatif varken. bi akıl verin beyler...
  • darkside.tr akıldan çok paraya ihtiyaç var bunu almak için

not 2 arasında gidip gelmiştim bir ama, not2 in ekranı büyük geldi bana, o yüzden ben bu modeli almayı düşünüyorum hala.... ama az daha bekleyeceğim, en azından siteler videolu incelemelerini yapsın, ondan sonra kesin kararı veririz... gönlüm hala onex+ ama
  • uzun süre bu telefonu bekleyip başka telefonlara göz atmadım ve bundan 3 gün önce yeter diyip Samsung NOTE II aldım ve şu an inanılmaz rahatım..samsung gercekten mükemmel bir iş cıkarmış.gidip 2.000 liraya bu telefonu alınacagına ( özellik oalrakta note 2'den düşük) gidipte bi note 2 arastırmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihdemirag

http://shiftdelete.net/htc-one-x-avea-ile-satisa-sunuluyor-41468.html

şukur kavusturana :) fiyat beklenildiği gibi htc ayarında satılmasın diye çıkmış sizce de bu cihaz 2000 eder mi ?

Galaxy S3 1600 tl
    Galaxy Note II 1700 tl

• samsung alternatifler arasında değil benim için. benim için öncelik kamera ve müzik. uygulama anlamında da en populer uygulamaları kullanıyorum. oyun ise hiç oynamam. tum bunları dusununce benim için diğer alternatif 8x. elbette bir one x değil ama aradaki farka değermi bilemiyorum.
  • O kadar bekledik turkcell satışa sunacak diye ama avea piyasaya sürdü, oda satılmasını istemiyor anlaşılan.... 2000 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat = büyük hayal kırıklığı.... bu fiyat ile işi çok zor... HTC satılmasın diye elinden geleni yapıyor yine...

• arkadaşlar ürünü çin`den akrabama getirte bilirim ama kendisine iphone 5 aldığı için pasaportuna kaydettiremiyor ve türkiyede hem ırak hem türkiye vatandaşı bir arkadaşım var onun pasaportuna kaydettirebilir miyim ve bir yerde okuduğuma göre ürünü kaydettireceğimiz pasaport 1 ay içinde yurtdışına gidip gelmesi gerekiyormuş bu doğrumu lütfen yardım.
  • yurtdışından geldikten 30 gün içinde işletmen gerekiyor.... vergi dairesine yatırdıktan sonra e devlet şifrenle internetten yapabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.