Şimdi Ara

HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.207
Cevap
10
Favori
102.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atakane

Arkadaşlar nihayet bende aldım.sorularınızı cevaplayabilirim. Bu arada ben beyaz aşığı biri olarak kesinlikle siyah diyorum gerçektende elinize alınca anlıyorsunuz.kırmızı çok yakışmış iyiki beyazı beklememısım.

Hayirli olsyn hocam ilk goruslerini, arti ve eksi yonlerini alabilirsek seviniriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • one x ten beyaz ıcımde upte kaldı tam one x alıyodum plus yolda dedıler bende dedım ne gerek var plus alalım kankam one x aldı harıka telefon fakat tek sorunu şarj şu batarya harıcı olsa alırım ıkı batarya ohh mıs gıbı kullanırım fakat cıkmıyo onun ıcın ne kadar mah yukse olursa o kadar ıyı olur artık su telefon cıksın da sıyah beyaz degerlendırme yapıcam artık sıyah ı elıme alınca belkı beyaz sevdam dan vaz gecerım fakat soyle bırsey doguyo ıcıme yıl bıtmek uzere sanırım bu saatten sonra getırmezler 2013 te yenı modeller tanıtılcak bakalım ne olcak ..... keşke one x alsaydım beyaz salak kafam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einti -- 2 Aralık 2012; 11:58:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Explore The Universe

quote:

Arkadaşlar nihayet bende aldım.sorularınızı cevaplayabilirim. Bu arada ben beyaz aşığı biri olarak kesinlikle siyah diyorum gerçektende elinize alınca anlıyorsunuz.kırmızı çok yakışmış iyiki beyazı beklememısım.

Hayirli olsyn hocam ilk goruslerini, arti ve eksi yonlerini alabilirsek seviniriz

Teşekkür ederim hocam.
    hocam telefon muazzam.maşallah diyelim.dış hoparlör sesi beklediğimden az çıktı gibi ama çok rahatsz etmiyor.şarj için bir şey demek doğru olmaz dün bir bugun iki.parlaklık one x ten düşük ama gündüz kullanımda rahatsız etmiyor.konuşma mikrofon vs çok iyi.

esim ve videokalitesine de ayrı bir paragra açmak istedim.bence gayet yeterli önceden izlediğimiz videolarla alakası yok diyebilirim makro çekim de çok iyi videoları bilgisayara atma şansım olmadı ama telde iyi gözüküyo. aklıma gelenler bunlar sizinde gelen bir şey olursa sorun. bu arada yemişim beyazını siyahı çok şekil.beyazla yan yana tuttum gerçektende sana kırmızı çok yakışıyor

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim hocam.
    hocam telefon muazzam.maşallah diyelim.dış hoparlör sesi beklediğimden az çıktı gibi ama çok rahatsz etmiyor.şarj için bir şey demek doğru olmaz dün bir bugun iki.parlaklık one x ten düşük ama gündüz kullanımda rahatsız etmiyor.konuşma mikrofon vs çok iyi.

esim ve videokalitesine de ayrı bir paragra açmak istedim.bence gayet yeterli önceden izlediğimiz videolarla alakası yok diyebilirim makro çekim de çok iyi videoları bilgisayara atma şansım olmadı ama telde iyi gözüküyo. aklıma gelenler bunlar sizinde gelen bir şey olursa sorun. bu arada yemişim beyazını siyahı çok şekil.beyazla yan yana tuttum gerçektende sana kırmızı çok yakışıyor

Haha :D atakan :P hayırlı olsun kardeşim :D inşallah bana verdiği sorunları sanada vermez one x plus

• Hayirli olsun arkadaslar. Beats audio bu cihazdada donanim olarak yok 8x te var diye bir konu gecti. Nedir bunun dogrusu?

• quote:

Orijinalden alıntı: trcix01

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim hocam.

Haha :D atakan :P hayırlı olsun kardeşim :D inşallah bana verdiği sorunları sanada vermez one x plus

Sağol kardeşim.detayları konusuruz senınle.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkside.tr

Hayirli olsun arkadaslar. Beats audio bu cihazdada donanim olarak yok 8x te var diye bir konu gecti. Nedir bunun dogrusu?

dun bende sordum ayni soruyu ama bir arkadas var diyo bu konu icinde ama var olduğunu gosteren bir bilgiye ulaşamadım galiba beats donanım olarak yok

• arkadaşlar istediğiniz siteden araştırabilirsiniz, donanım olarak beats ses sadece w8 yeni çıkan modelinde var, diğerlerinde sadece yazılımsal olarak destekliyor.... yani kulaklık aldığınızda o muhteşem sesi duyarsınız.. tabi beats yazılımsal olanı bile telefonda sesi güzel verecektir
  • Hocam dediğin doğru gibi de bende şöyle bi bilgi var:one x ile one x+ arasında da ses konusunda fark var diye biliyorum.
  • BEYLER ONE X PLUS DA MINI BEATS AUDIO DESTEGI TABIKI VAR HATTA MINI ANFI BULUNMAKTA DETAYLI INCELERSENIZ GORUCEKSINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einti -- 2 Aralık 2012; 13:57:05 >
  • x ile x+ arasında uçuk fark yok zaten, bir kaç gr daha ağır, iyileştirilmiş ghz işlemci, batarya güçlendirildi, menu tuşları kırmızı oldu, birde sense arayüzünü x ten biraz daha farklı hale getirdiler diye biliyorum....

x teki batarya sorunu çözüldü, eskisi kadar hızla enerji kaybetmiyor artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: debir

arkadaşlar istediğiniz siteden araştırabilirsiniz, donanım olarak beats ses sadece w8 yeni çıkan modelinde var, diğerlerinde sadece yazılımsal olarak destekliyor.... yani kulaklık aldığınızda o muhteşem sesi duyarsınız.. tabi beats yazılımsal olanı bile telefonda sesi güzel verecektir

Hocam yanlışbiliyorsunuz WP8x te 2 tane beats kulaklık amfisi var + ta 1 tane. One X te yazilimsaldi olay. Sonuc olarak + ta donanimsal olarak var. Hm X i hem + ı olan arkadaslar kulakliktaki farki goreceklerdir.

• bu arada one x+ olanlar quadrant skorlarını yazabılır mı?ınternette 7500 civarında skor almasına ragmen benım alet 6000 aldı. antutu da sıkıntı yok hatta daha yuksek aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

beyazı da mutlaka gelecektir, ülkemize gelmedi diye üzülmeyin, geçenlerde italyadan getirteyim dedim oranın teknoloji mağazasında da yokmuş, gelmedi daha demişler

gelmeme sebebi büyük ihtimal jb güncellemesinin daha stabil hale getirmeye çalışıyorlar ondandır diyorum... telefonda siyah güzel duruyor

Siyahı gayet güzel bence, İngiltere'deki çok yakın arkadaşım fotoğraf yollamış;

Valla beyazdan daha çok beğendim sanki, One X'i beyaz olarak kullandım ama plus versiyonunu siyaha çok iyi yakıştırmışlar. Hele ki orjinal kılıfı çok güzel tasarlamışlar.

Hocam bu kılıf nedir böyle yav ?

Süper bir şeymiş nereden bulabiliriz bunu ?

Edit ;

Netde bakarken buldumhttp://www.htcaccessorystore.com/uk/p_htc_item.aspx?i=237325&phone=237905

Acaba Onex + ile one x in tüm kılıfları aynımı ? uyarmı yani one x e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 2 Aralık 2012; 14:36:10 >

• quote:

quote:

arkadaşlar istediğiniz siteden araştırabilirsiniz, donanım olarak beats ses sadece w8 yeni çıkan modelinde var, diğerlerinde sadece yazılımsal olarak destekliyor.... yani kulaklık aldığınızda o muhteşem sesi duyarsınız.. tabi beats yazılımsal olanı bile telefonda sesi güzel verecektir

Hocam yanlışbiliyorsunuz WP8x te 2 tane beats kulaklık amfisi var + ta 1 tane. One X te yazilimsaldi olay. Sonuc olarak + ta donanimsal olarak var. Hm X i hem + ı olan arkadaslar kulakliktaki farki goreceklerdir.

senin dediğin olur inş. bizlerde çıkınca nasipleniriz o sesten...
  • ebatları aynı arkadaşım one x ile plus modelinin, kendi sitesine baktım yazıyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

beyazı da mutlaka gelecektir, ülkemize gelmedi diye üzülmeyin, geçenlerde italyadan getirteyim dedim oranın teknoloji mağazasında da yokmuş, gelmedi daha demişler

gelmeme sebebi büyük ihtimal jb güncellemesinin daha stabil hale getirmeye çalışıyorlar ondandır diyorum... telefonda siyah güzel duruyor

Siyahı gayet güzel bence, İngiltere'deki çok yakın arkadaşım fotoğraf yollamış;

Valla beyazdan daha çok beğendim sanki, One X'i beyaz olarak kullandım ama plus versiyonunu siyaha çok iyi yakıştırmışlar. Hele ki orjinal kılıfı çok güzel tasarlamışlar.

Hocam bu kılıf nedir böyle yav ?

Süper bir şeymiş nereden bulabiliriz bunu ?

Edit ;

Netde bakarken buldumhttp://www.htcaccessorystore.com/uk/p_htc_item.aspx?i=237325&phone=237905

Acaba Onex + ile one x in tüm kılıfları aynımı ? uyarmı yani one x e

One X+ ile One X ebatları aynı diye biliyorum. Ebay'de kılıf baktığım zaman artık iki isim için aynı anda yazıyorlar. Diğer One X'e de olur sanırım hocam.

• arkadaşlar yurt dışından htc one x+ getirip üstüne bide pasaport kaydını kendim yapıp satsam kaça gider türkiyede
    pasaport kaydı da içinde olunca 1600 a falan gider mi piyasası nedir,,alan olur mu
    birden fazla getirebilirim pasaport sorun diil bütün ailede var...kaydını yaparım hepsinin kapanma sorunu almaz
    ama bu zahmete katlandığıma değcek mi diye merak ediyorum o yüzden bi sorim dedim
  • YADA YOK YAA GARANTILI EN GUZELI ELEKTRONIK ESYADA GARANTI ONEMLI BIRDE KASKO YAPTIRMAYI DUSUNUYORUM SIMDI ARIZALANIR FALAN UGRAS DURR SAGOL YINEDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einti -- 2 Aralık 2012; 18:14:34 >
  • One x+ çok eleştirdim ama az önce elime s3 note 2 ve one x aldım, açık ara one x hepsine fark atar. Görünüm ve ergonomi acisindan. Note 2 büyüklüğünden , s3 şekil ve malzemeden htc de fiyat ve ram ve bataryadan kaybediyor. Kamerası, bataryası ve fiyatı kim yakalarsa bu saatten sonra o piyasayı siler atar. Buna da en yakın cihaz samsung olur. Gerçi htc de pazarlama stratejisini değiştirmiş. Güzel bi rekabet bizi bekliyor. Hala aynı fikirdeyim. Bence bi kaç ay daha sabredip 2013 cihazlara yönelmek lazım. Arada dağlar kdr fArk olacak çünkü.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.