Şimdi Ara

HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.207
Cevap
10
Favori
102.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan One X kullanıyorum telefonumdan gayet memnunum.. 1900 Tl ye Türkcellden almıştım 2 ay falan oldu herhalde. Ben aldıktan sonraki hafta Teknosada telefon 1850 ye düştü.. Daha sonra ki bir kaç hafta içinde fiyatı dahada düşmeye başladı teknosa ve diğer marketlerde

Sonrasında ise Note 2 çıktı ve fiyatına inanamadım 1600-1700 gibi rakamlardan kapış kapış satılmaya başladı

Note 2 çıktıktan sonra keşke bekleseymişim dedim ama note 2 yi elime aldığımda da biraz fazla büyük geldi ve ekranı one x kadar kaliteli değildi.

Tabi bunun yanında One x den daha performanslı,daha uygun fiyatlı,daha yeni üretim ve güncellemesi sürekli gelen bir telefon almış olacaktım.

Ama şuan sorsanız 2000 tl ye One x + mı yoksa 1600-1700 e Note 2 mi , Note 2 derim bu kadar açık ve net konuşayım hatta S3 mü onex+ mı deseniz s3 ün 1300 tl lere kadar düştüğünden aradaki 700 tl fark a değermi diye bir düşünmek gerekir.

Bir dahaki tercihim Yine htc olabilir çünkü kaliteli telefonlar üretiyor hakikaten kasa kalitesi donanım kalitesi çok iyi.. Ama ön kamera olmamış mesela galaxy s imin ön kamerası bile daha iyi bu telefondan.. Ama şu an için konuşursak şu piyasada 2000 tl leri one x lere vermek bence gereksiz 1300 tl ye s3 , 1600 e note 2 varken.

Ben Note 3 ü bekleyebilirim diye düşünüyorum veya s4 çıkınca ona geçebilirim tabi büyük fark olursa arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 29 Kasım 2012; 16:34:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Bir dahaki tercihim Yine htc olabilir çünkü kaliteli telefonlar üretiyor hakikaten kasa kalitesi donanım kalitesi çok iyi.. Ama ön kamera olmamış mesela galaxy s imin ön kamerası bile daha iyi bu telefondan.. Ama şu an için konuşursak şu piyasada 2000 tl leri one x lere vermek bence gereksiz 1300 tl ye s3 , 1600 e note 2 varken.

Note 2'nin ekranı dediğiniz gibi çok iyi değil (218ppi)

Ama 2gb olması büyük ++ ve başka 2gb tel yokk!
  • quote:

Orijinalden alıntı: special_laz

Chat Transcript
    Temsilcimiz sizinle temasa gecene kadar lutfen bekleyiniz…
    HasanBaglandiniz.
    ahmet alemdar: merhaba hasan bey
    Hasan: Merhaba Ahmet Bey nasil yardimci olabilrim?
    ahmet alemdar: daha öncede sizinle irtibata geçmiştim one x plus modelinin türkyede turkcell tarafında kasım ayı içinde satışa çıkacağını belirtmiştiniz
    ahmet alemdar: turkcelle de yaptığımız görüşmelerde kesin bir bilgi hala verlmiyor. beklemekten sıkıldık
    ahmet alemdar: ne zaman piyasaya sürülecek
    Hasan: Ahmet Bey cok ozur dileriz ama One X+ cihazinin satisa cikmasi ertelenmis durmda.
    Hasan: Malesef.
    ahmet alemdar: ne kadar daha bekleyeceğiz 1 ay 2 ay
    Hasan: Ahmet Bey malesef simdilik bir zamanlama yok.
    ahmet alemdar: peki teşekkür ederiz

Şu konuşmadan sonra One X+ vazgeçtim arkadaş.Ne bu böyle şu gün çıkcak bu ayın sonunda gelcek üfürüyolar herşeyi.

• arkadaşlar her ne kadar gönlüm one x+ tan yana olsa da htcnin ilgisizliği,ikinci el durumu,tr'deki aksesuar sıkıntısı ve pil ömrü nedeniyle azgecmıs bulunuyorum,yarın hayırlısıyla note 2 alacagım,ama bu konunun sureklı takipcisi olucam.adımın listeden silinmesini istiyorum iyi forumlar..
  • Daha önce de bahsetmiştim, bu telefonun 1 gb ram li olması ileride güncellemelerde sıkıntı oluşturabilir diye endişelenmekteyim. (jelly beande 512mb ram aşağısındaki modellerin güncelleme alamayacak olması, ileride key lime pie da kim garanti edebilir bu telefonun alabileceğini) Diğer bir mevzu fiyatı, rakiplerinden ki bir kısmı söylenti de olsa nexus 4 un 1400-1500 bandında, lg optımus g nın 1700, note 2 nın 1700-1800tl arasında olması insanda ister istemez olumsuz düşünceler uyandırıyor. Ama şunu da belirtmeliyim bu telefonun tasarımına ve senseye hastayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVCI_01

quote:

Orijinalden alıntı: ayvin2022

quote:

Orijinalden alıntı: couldi

quote:

Orijinalden alıntı: Silence45

quote:

Orijinalden alıntı: euzun72

quote:

Valla açıkcası Tr'ye kargo ile telefon sokulmuyor kesinlikle diye biliyorum.Gelse bile vermiyorlar kargoyu geri gönderiyorlar gümrükten.Bu yüzden çok tereddütlüyüm ben.Yoksa zaten ebaydanda farklı yerlerden de yurtdışından bir çok alışveriş yapıyorum ancak telefon girmediği için almadım.Ama şuan şansımı deniyebilirim şahsen madem böyle bir durum var :) Fiyatta çok güzel.

100Tl yatırarak vergiyi yatırmış oluyoruz. Ayrıca pasaport kaydı da yaptırılıyor. Yani kaçak mal durumu yok. Bu sebeple gümrüklerin davranışı değişmiş olabilir.

Bana da zaten bir tek bu yönden mantıklı geliyor açıkcası. Bu şekilde yapabiliyorsak ben almayı planlıyorum hemen.Pasaportun son günlerine doğru hemen elime geçmiş olur :) Yukarda da denildiği gibi nereye kadar teknoloji takip edilecek :)

http://www.gumrukticaret.gov.tr/icerik/82/179/posta-hizli-kargo-esyasi-muafiyeti.html

burdan okuduğum kadar cep telefonu getirmek mümkün değil ancak şöyle bir durum da var. maddelerde cep telefonu getirmek mümkün değil dense de hemen aşağısında yurtdışında unutulan cep telefonu posta/kargo yoluyla getirilebilir deniyor. bunun için de telefonun imei'si kontrol ediliyor ve kayıtlıysa sahibine teslim edilmesine izin verilir diyor. sanırım arkadaş telefon gelmeden vergisini yatırdı ve hatta kaydını yaptırdı (her ne kadar ilk etapta geçici kayıt olsa da) yoksa o telefonun gümrükten geçmesi tamamen şans olur ve 70 milyonda bir arkadaşa denk gelmiş olurdu. şimdi aklıma bir de şu soru geliyor. gelen telefon paketli ve muhtemelen jelatinli. gümrükteki kişiler bunu görmesine rağmen kayıtlı olduğunu gördükleri için mi izin verdi? valla iş biraz karışık ve oldukça riskli.

telefon bana geldiğinde farklı bir paket içinde geldi üzerinde benim isim soyisim adresim ve gönderen firmanın adresi ve paketin ağırlığı yazıyo yani paket üzerinde içinde nee olduğuyla ilgili kesinlikle bir bilgi yoktu ve paket bana ulaştığında kesinlikle açılmamış veya açılmaya zorlanmamıştı...
    ben yurt dışından farklı ürünlerde aldım hiç böle bi sorunla karşılaşmadım.ama ilk defa cep telefonu aldığım doğru...

Clove ile yaptığım yazışmada adamlara telefonun gümrükte takılması halinde bana ne gibi çözüm yolları sundukları yönündeydi. gelen cevapta ise; Çözümün Türk gümrük yetkililerine bağlı olduğunu ve bu durumda herhangi bir yardımda bulunamadıklarını belirtmişler.

Ayvin gerçekten çok şanslıymış eline cihaz gümrüğe takılmadan ulaşmış. Şimdi kalkıp bende şansımı denesem eminim gümrükte kalır, bu iş biraz risk ve şans işi.

Clove dan gelen cevap maili:

Thank you for the email,

Unfortunately we are unable to provide a solution for guaranteeing that an order will arrive with you safety in Turkey. This is due to the Turkish customs and duties regulations which it appears you are aware of from your email. We have to correctly identify parcels when dispatching them and this means that the Turkish customs are likely to identify the item and seize it.

We are sorry that we can not be of more help.

Regards
    Sales Team
    Clove Technology

hocam acıkcası ben bu linkteki "http://www.gumrukticaret.gov.tr/icerik/82/179/posta-hizli-kargo-esyasi-muafiyeti.html" yazıları ilk defa görüyorum ve bende o kargonun bana nasıl ulaştığına hayret etmeye başladım şuan.
    ben bu sayfayı okuyupta siparişi verdim "http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=40" ama gariptirki daha önceden dikkatimi çekmeyen şimdi dikkatimi çeken bir yazı var burda...

(Posta ile gelen ya da internet üzerinden satın alınan cihazımı kayıt altına aldırabilir miyim ?
    "Yurt dışından bireysel ithalat yolu ile getirilen cihazlar Gümrük Müsteşarlığı Gümrükler Genel Müdürlüğü’nün düzenlemeleri doğrultusunda kayıt altına alınmakta olup; posta ile gelen ya da internet üzerinden satın alınan cihazlar kayıt altına alınmamaktadır.")

aynı sayfada ki bu ifadeler çok çelişkili açıkcası

Yurt dışından getirilen cihazın IMEI kayıt işlemi nasıl yapılır?
    Kayıt yaptırılma zorunluluğu bulunan cihazlar nelerdir?
    İçinde SIM kartı bulunan ve yurt dışından toplu ithalat harici bir yöntemle getirtilen tüm cihazlar bu kapsama girmektedir

valla benim hepten kafam karıştı şuan
    ben o anda farkındaydım, bi kumar oynadım :(
    şansımın yüksek olduğuna inanıyodum (fakat tam emin değildim :( )
    ama şuan kazandığım için mutluyum :)
    ben o gümrük sayfasındaki yazıları okumuş olsaydım belkide bu kumara giremezdim :(
    bilemiyorum artık bu kumardaki eli görmek veya pas demek size kalmış :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AVCI_01

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: couldi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: euzun72

quote:

Valla açıkcası Tr'ye kargo ile telefon sokulmuyor kesinlikle diye biliyorum.Gelse bile vermiyorlar kargoyu geri gönderiyorlar gümrükten.Bu yüzden çok tereddütlüyüm ben.Yoksa zaten ebaydanda farklı yerlerden de yurtdışından bir çok alışveriş yapıyorum ancak telefon girmediği için almadım.Ama şuan şansımı deniyebilirim şahsen madem böyle bir durum var :) Fiyatta çok güzel.

100Tl yatırarak vergiyi yatırmış oluyoruz. Ayrıca pasaport kaydı da yaptırılıyor. Yani kaçak mal durumu yok. Bu sebeple gümrüklerin davranışı değişmiş olabilir.

Bana da zaten bir tek bu yönden mantıklı geliyor açıkcası. Bu şekilde yapabiliyorsak ben almayı planlıyorum hemen.Pasaportun son günlerine doğru hemen elime geçmiş olur :) Yukarda da denildiği gibi nereye kadar teknoloji takip edilecek :)

http://www.gumrukticaret.gov.tr/icerik/82/179/posta-hizli-kargo-esyasi-muafiyeti.html

burdan okuduğum kadar cep telefonu getirmek mümkün değil ancak şöyle bir durum da var. maddelerde cep telefonu getirmek mümkün değil dense de hemen aşağısında yurtdışında unutulan cep telefonu posta/kargo yoluyla getirilebilir deniyor. bunun için de telefonun imei'si kontrol ediliyor ve kayıtlıysa sahibine teslim edilmesine izin verilir diyor. sanırım arkadaş telefon gelmeden vergisini yatırdı ve hatta kaydını yaptırdı (her ne kadar ilk etapta geçici kayıt olsa da) yoksa o telefonun gümrükten geçmesi tamamen şans olur ve 70 milyonda bir arkadaşa denk gelmiş olurdu. şimdi aklıma bir de şu soru geliyor. gelen telefon paketli ve muhtemelen jelatinli. gümrükteki kişiler bunu görmesine rağmen kayıtlı olduğunu gördükleri için mi izin verdi? valla iş biraz karışık ve oldukça riskli.

telefon bana geldiğinde farklı bir paket içinde geldi üzerinde benim isim soyisim adresim ve gönderen firmanın adresi ve paketin ağırlığı yazıyo yani paket üzerinde içinde nee olduğuyla ilgili kesinlikle bir bilgi yoktu ve paket bana ulaştığında kesinlikle açılmamış veya açılmaya zorlanmamıştı...
    ben yurt dışından farklı ürünlerde aldım hiç böle bi sorunla karşılaşmadım.ama ilk defa cep telefonu aldığım doğru...

Clove ile yaptığım yazışmada adamlara telefonun gümrükte takılması halinde bana ne gibi çözüm yolları sundukları yönündeydi. gelen cevapta ise; Çözümün Türk gümrük yetkililerine bağlı olduğunu ve bu durumda herhangi bir yardımda bulunamadıklarını belirtmişler.

Ayvin gerçekten çok şanslıymış eline cihaz gümrüğe takılmadan ulaşmış. Şimdi kalkıp bende şansımı denesem eminim gümrükte kalır, bu iş biraz risk ve şans işi.

Clove dan gelen cevap maili:

Thank you for the email,

Unfortunately we are unable to provide a solution for guaranteeing that an order will arrive with you safety in Turkey. This is due to the Turkish customs and duties regulations which it appears you are aware of from your email. We have to correctly identify parcels when dispatching them and this means that the Turkish customs are likely to identify the item and seize it.

We are sorry that we can not be of more help.

Regards
    Sales Team
    Clove Technology

hocam acıkcası ben bu linkteki "http://www.gumrukticaret.gov.tr/icerik/82/179/posta-hizli-kargo-esyasi-muafiyeti.html" yazıları ilk defa görüyorum ve bende o kargonun bana nasıl ulaştığına hayret etmeye başladım şuan.
    ben bu sayfayı okuyupta siparişi verdim "http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=40" ama gariptirki daha önceden dikkatimi çekmeyen şimdi dikkatimi çeken bir yazı var burda...

(Posta ile gelen ya da internet üzerinden satın alınan cihazımı kayıt altına aldırabilir miyim ?
    "Yurt dışından bireysel ithalat yolu ile getirilen cihazlar Gümrük Müsteşarlığı Gümrükler Genel Müdürlüğü’nün düzenlemeleri doğrultusunda kayıt altına alınmakta olup; posta ile gelen ya da internet üzerinden satın alınan cihazlar kayıt altına alınmamaktadır.")

aynı sayfada ki bu ifadeler çok çelişkili açıkcası

Yurt dışından getirilen cihazın IMEI kayıt işlemi nasıl yapılır?
    Kayıt yaptırılma zorunluluğu bulunan cihazlar nelerdir?
    İçinde SIM kartı bulunan ve yurt dışından toplu ithalat harici bir yöntemle getirtilen tüm cihazlar bu kapsama girmektedir

valla benim hepten kafam karıştı şuan
    ben o anda farkındaydım, bi kumar oynadım :(
    şansımın yüksek olduğuna inanıyodum (fakat tam emin değildim :( )
    ama şuan kazandığım için mutluyum :)
    ben o gümrük sayfasındaki yazıları okumuş olsaydım belkide bu kumara giremezdim :(
    bilemiyorum artık bu kumardaki eli görmek veya pas demek size kalmış :(

Allah pişman etmesinde, pişmanım be usta bu HTC X plus ı beklediğim için keşke 2 ay once S3 ü alsaydım. bekledikçe telefon demode oluyor :D bekleki telefon ulkeye gırsın :P

• quote:

Orijinalden alıntı: ufo

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Note 2'nin ekranı dediğiniz gibi çok iyi değil (218ppi)

Ama 2gb olması büyük ++ ve başka 2gb tel yokk!

arkdaşım gözünde mercek olan adam seçer o ppi olaylarını bilmem neleri.çok takan varsa ppi gitsin retina ayfon alsın .bende çok takardım oo bu 270 bak bu 290 daha iyi diye... ama zaten note 2 ile ne piksel seçebildim nede ekranı en ufak rahatsız etti.. insanlar kendi gönüllerini hoş tutmak için esas sorunları unutup farklı farklı yerlere yönelmeye başlıyor... tekrar belirtiyorum. her gece yatarken film yada dizi mutlaka izliyorum. saatlerce film dizi izleyip müzik dinleyip sürekli bütün bağlantılarım maillerim açıkken bile pil banamısın demiyor.. şuan iyiki htc beklemedim diyorum.. şaka gibi yine ertelenmiş. ve emin olun bu telefona böyle davranıyorlarsa gelecek sene siz desteği unutun.
    ram olayına gelince. 1gb da 2gb da olsa şuan zaten telefonları gayet yeterli 2gb olmasının tek avantajı gelecek sistem güncellemelri için.yani evet avantaj ama geleceğe yönelik yatırım şeklinde avantaj.

• sanırım yasal cihazdan hala bir haber yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

sanırım yasal cihazdan hala bir haber yok...

gelmezsede şaşırmam hani
  • galiba biz 2012 yi unutalım..bu cihaz 2013 de gelir..o zamana kadar da apple iphone 5 s i çıkarır,samsung s 4 çıkarır,asus padfone 2yi getirir...bakmışsın ki biz halaaa one x plus bekliyoruz :)
  • Ay sonuna efendim
  • ya bu salak htc nin salakca politalarından bıktı millet, aralıgın 2.haftası gelicek olan iphone5 e rakip olarak cıkısı erteliyolar da arkadasların dusuk olan satısların daha da dusuceginden bilgisi yok galiba....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semin1907 -- 30 Kasım 2012; 16:37:13 >
  • Chat Transcript
    Temsilcimiz sizinle temasa gecene kadar lutfen bekleyiniz…
    HasanBaglandiniz.
    Hasan: Merhaba Efendim nasil yardimci olabilrim?
    Ali Soyturk: selamun aleykum
    Ali Soyturk: gardes one x plus ne zaman gelecek ?
    Hasan: Bu konuda su an icin resmi bir bilgi bulunmamakatadir Efendim.
    Ali Soyturk: ay sonuna mı ? :)
    Hasan: Hayir Ali bey malesef su an icin belli degil.
    Ali Soyturk: ya zaten bugun ayın son gunu
    Ali Soyturk: demek istediğim bizleri bu şekilde beklettiniz tam 1 aydır
    Ali Soyturk: fakat görüyorum ki hala yok ve hala belli değil bu resmen halkı kandırmaktan baska bısey degıl deseydınız aralık dıye ya da hıc degılse bılgımız yok deseydınız bızde sekteron en ıyı fırmasının telefonunu alırdık s3 rahatımıza bakardık
    Ali Soyturk: ama bu aptal polıtıkanız yuzunden bızlerı 1 aydır beklettınız sızce bu duzenbazlık degıl mıdır ?
    Ali Soyturk: ınanın gına geldı bu lanet markanın bu sacma sapan polıtıkasından
    Ali Soyturk: keske sızın bu patronlarla bı forum duzenleseler kımmıs bu htc turkıyenın basındakı arkadas merak edıyorum
    Ali Soyturk: yazık onca adamı bekletıyosunuz komık cevaplar verıyorsunuz
    Ali Soyturk: lanet olsun sızın gıbı fırmaya
    Ali Soyturk: NEDEN SAMSUNG S3 UN 30MILYONU ASTIGINI HTC NIN ISE 4MILYONA BILE ULASAMADIGINI SIMDI DAHA IYI ANLIYORUM
    Ali Soyturk: müdürlerinize iletin bu gorusmeyi alsın o x plus ı bi yerlerinde kullansın
    Ali Soyturk: halkı kandırmayın arkadasım
    Ali Soyturk: ıyı aksamlar
    Ali Soyturk: sanırım yanıt vermıcksın yuzun kızardıgını dusunuyorum. gururlu adamın yuzu kızarırdı cunku
    Hasan: Hayir Ali bey sorun bizde degil bizede guncellemenin gelisini bekliyoruz
    Ali Soyturk: ya guncellemeden bahsetmıyorum hasan bey
    Hasan: Ama bazi islemlerden dolayi gelmemistir bunun icin biraz sabirli olmamiz gerekir.
    Hasan: Pardon One X + cihazi

Ali Soyturk: ben one x plus yanı s728 kodlu telefonunuzdan bahsedıyorum hanı su turkcell ıle ay sonuna gelecek dedıgınız
    Ali Soyturk: sabır dıyosunuz fakat samsung galaxy S4 u duyurmasına surda sadece 1.5-2 ay kaldı
    Hasan: Evet Efendim gelecekti ama bazi islemlerden dolayi ertelendi.
    Ali Soyturk: ne yapayım pekı 2 ay sonra ramı mı artacak tum dünya 1 aydır kullanıyor
    Ali Soyturk: j butterfly ya da droid dna ısımlı yenı urunler cıkarken bız hala eskı modelı beklıyoruz ulkeye gırsın dıye
    Ali Soyturk: sız haksız mıyım bır empatı kurun ? bugun s3 1500 den satılırken hemen hemen aynı ozellıktekı one x plus muhtemel fıyatı 2000 dıye tahım edılıyor bu satıs polıtıkası sızce dogru mu ?
    Ali Soyturk: herneyse hasan gardes kusuruma bakma ama su gorusmeyı mudurlerınıze maıl olarak gonderın
    Ali Soyturk: aılesı alırsa alır o one x plusı sonra taiwana maıl atar 19 kısıye satım hepsı benım aılem dıye :D mıllet salak mı galaxy s4 cıkacakken ara model x plus alsın ?
    Ali Soyturk: ıyı aksamlar tekrar fırmanıza lanet olsun dıyorum benı kandırdıkları beklettıklerı ıcın
    Ali Soyturk: onların yuzunden Medıamarktdaki kampanyalı s3 u kacırdım 1400 lıraya
    Ali Soyturk: bılgılerı olsun yanı htc taiwana bu sacma polıtıkalarını maıl yoluyla ıletecegımız buyuk bır kıtle var onun ıcın dıyorum bu gorusmeyı mudurlerınıze ıletın
    Hasan: Bu konu yetkililere iletilmisdir Ali Bey.
    Ali Soyturk: tesekkurler ıyı aksamlar
    Hasan: Bizimle temasa gectiginiz icin tesekkur ederiz ve iyi gunler dileriz.
    Bizimle temasa gectiginiz icin tesekkur ederiz. HTC olarak size daha iyi hizmet verebilmemiz icin lutfen kisa musteri memnuniyeti anketimize katilmak uzere buraya tiklayiniz

Bu da HTC nin taiwan kontak gorusmesı ıngılızcesı olan arkadaslar turkıyede yasanan sıkıntılarını buradan ıletebılırler
    http://www.htc.com/www/contact/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVCI_01 -- 30 Kasım 2012; 17:10:54 >

• arkadaşlar bakın nee buldum...
    ama bu politika için HTC coook geç kaldı artık

"HTC, 2013 Yılında Satış ve Pazarlama Stratejisini Değiştiriyor"

Kaynak;http://www.andronova.net/2012/11/30/htc-2013-yilinda-satis-ve-pazarlama-stratejisini-degistiriyor/
  • eyvahh..şimdi biz one x plus alırız yılbaşından önce,bunlarda tutar yeni strateji adına fiyatları aşşagıya çekerse tel patlar elimizde.. :)
  • selam bende formda yenıyım bende sızler gıbı htc one x plus beklıyorum ozellıklede beyaz olanını ve garantılı olması lazım ekım 22 dedıler bekledık ekımsonu dedıler bekledık kasım ılk haftası dedıler bekledık 19 kasımda turkcelde dedıler bekledık kasım sonu dedıler bekledık aralık 1 oldu hala beklıyoruz bunların yaptıgı tam bı mallık kendı kendını batırııyo resmen nokıa gıbı bızde kerız gıbı beklıyoruz o kadar alternatıf varken ama ben hala beklıyorum ozellıkle beyaz rengını taktım bı kere kafaya
  • Merhaba dostlar....
    Alın size bir HTC sefili daha... yani benn...
    O Htc sensation xe yi hiç almayacaktım (reset sorunu çıktı diye sattım sony cimğimin bedduası tuttu galiba :)
    Sony den vazgeçip bulaştım bu htc lere kurtulamıyorum şimdi bekle gelsin ONE X+
    Beyazı çıkacakmı acaba oda bi muamma hiç görmedim duymadım..
    inadım inat beklicem sensesiz telefon haram bana :)
  • siyahı hele bı gelsın de beyazı da gelır dıye ümid ediyorum olmazsa yenı bı telefon cıkartmasını beklıcez bu yaptıklarına ragmen htc ıstıyorum ruh saglıgım bozuk taktımı takıyorum yapcak bırsey yok one x + beyaz rengi gelirse herşeye ragmen alırım ısterse 2000 bın lıra olsun teknolojısı gerıde kalsın onu ıstıyorum evet bılıyorum aptalım ama taktımı takıyorum
  • kendım shopladım ama resımler orjınal
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.