Şimdi Ara

HTC ONE X Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü|4.2.2&Sense 5| (860. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.346
Cevap
120
Favori
736.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 858859860861862
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    8.1 de sorun olabiliyor 7 de sorun yasamazsiniz. Şarj konusunda bu fikrim yok :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakaya_o kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. Bir de Unlocked ama S-on ' du bennim tel. O bi sorun olur mu?
  • tenuma12 kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz

• Teli yurtdışından almıştm batarya iyice eridi içinde heralde ki 5 6 saati çıkarmıyo, hangi serviste batarya değiştirebilirm ve ne kadar tutar bilen var mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakaria

Teli yurtdışından almıştm batarya iyice eridi içinde heralde ki 5 6 saati çıkarmıyo, hangi serviste batarya değiştirebilirm ve ne kadar tutar bilen var mi

Hocam bu soruna cevap alınca benide pm ile bilgilendirebilirmisin sana zahmet?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Deniz*

quote:

Teli yurtdışından almıştm batarya iyice eridi içinde heralde ki 5 6 saati çıkarmıyo, hangi serviste batarya değiştirebilirm ve ne kadar tutar bilen var mi

Şimdilik bişey yazan olmadı, gelince yazarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Deniz*

quote:

Şimdilik bişey yazan olmadı, gelince yazarım

Eyvallah hocam senden cevap bekliyorum.

• Arkdaşlar Sa. Kolay Gelsin... Size 2 Sorun Olacak Yardımcı Olursanız Sevinirim.

1 ; HTC ONE x Telefonum var Şebeke Evin İçinde Bazı Odalarda Çekmiyor Bide Dışarıda Da Olsam Bazen Şebeke Gidip Geliyor. Hat ve Operatör ile alakası yok baska telefonda gayet güzel çalışıyor

2 ; Mesela Arama Geldi Telefonu AÇıyorum Kulağıma Götürmesem bile yani telefon elimde iken açınca telefonu ekran ışığı kapanıyor. güç düğmesine basarsam açılıyor tekrar. Yani Sensör ayarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: romario87

Arkdaşlar Sa. Kolay Gelsin... Size 2 Sorun Olacak Yardımcı Olursanız Sevinirim.

1 ; HTC ONE x Telefonum var Şebeke Evin İçinde Bazı Odalarda Çekmiyor Bide Dışarıda Da Olsam Bazen Şebeke Gidip Geliyor. Hat ve Operatör ile alakası yok baska telefonda gayet güzel çalışıyor

2 ; Mesela Arama Geldi Telefonu AÇıyorum Kulağıma Götürmesem bile yani telefon elimde iken açınca telefonu ekran ışığı kapanıyor. güç düğmesine basarsam açılıyor tekrar. Yani Sensör ayarı.

2.yazdigin icin soyluyorum. Telefonun htc yazsan kisminin yan tarafinda sensor var oraya Dogru elini falan degdirsen ekran kararir tabi bu gelen cagriyi cevapladiginda olur

• telefonu masanın üzerine bırakıyorum arama gelince sadece cevaplıyorum telefonu ellemiyorum yine aynı sorun ekran kapanıyor. güç düğmesine basarsam açılıyor tekrar
  • romario87 R kullanıcısına yanıt
    benim telefonda da aynı şey oluyordu,ekran değişimi yaptıktan sonra olmaya başlamıştı,belirli bir süre sonra alışmıştım,nedenini bende merak ediyorum,siz de ekran değişimi yaptıktan sonra mı oldu,
  • Herkese merhabalar. Benim şöyle bir sorunum var. One x telefonun usb ile bilgisayara bağlandığı zaman bilgisayarda herhangi bir donanım takılmamış gibi davranıyor. şarj oluyor ama veri depolama cihazı veya herhangi bir donanım olarak görünmüyor. şarj olma süreside 5-6 saati buluyor. Acilista htc one yaziyor x ibaresi yok. Telefonda recovery yuklu. Acaba direk recovery uzerinden rom yuklemem mümkün mu. Pc tanimiyor bu sebepten. Cevaplariniz için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: rosmisal

benim telefonda da aynı şey oluyordu,ekran değişimi yaptıktan sonra olmaya başlamıştı,belirli bir süre sonra alışmıştım,nedenini bende merak ediyorum,siz de ekran değişimi yaptıktan sonra mı oldu,

Ben Telefonu 2.El Olarak Aldım Başlangıcını Bilemiyorum Ama Çözülememsine De Şaşıyorum :)Ben Telefonu 2.El Olarak Aldım Başlangıcını Bilemiyorum Ama Çözülememsine De Şaşıyorum :)
  • Yazın bu telefondan çekmediğim sorun kalmamıştı. Wifi bozuldu garantiye verdim bi şey yapmayı geri gönderdiler kolları sıvadım içini kendim açıp yaptım. Şarjı resmen su gibi gidiyodu. Allah kahretsin böyle telefonu öyle bi ısınıyoduki yumurta pişirirdim herhalde. Kamerasıda çamur gibiydi zaten. Gittim lg g2 aldım huzura kavuştum yeminle ya.
  • Arkadaşlar, tel açılmıyor recoveryede girmiyor sadece fastboot modunda açabiliyorum.
    telefonu servise bile verdim normal açılır hale getiremediler.
    Kurtarma şansım varmıdır?

• anktotti kullanıcısına yanıt
    Normalde root işlemi var mıydı?
  • karakaya_o kullanıcısına yanıt
    evet viper rom yüklemiştim cyanogenmod üzerine, ondan sonra oldu zaten.
  • beyler telefon bootloader de kaldı recovery yok şuan ve telefon açılmıyor sadece bootlaoder de telefon unlocked ama burda anlatılan bi yönteemi denemek için reclocked yaptım böylece kapanmıyor kapanmadığı için şarjı çok düşük bu yüzden RUU yükleyemiyorum ne yapmalıyım bulduğum ruu dosyasını bile emşn değilim rastgele seçtim acil yardım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacksoftblocker -- 5 Mart 2015; 18:53:15 >
  • anktotti kullanıcısına yanıt
    Fastboottayken recoveryi tekrar kur, recovery icindeyken usb storage özelliğini aktif ettiğin zaman pcye çıkarılabilir disk olarak bağlanır icine romunu atıp baştan kurabilirsin. Boot.img yi flashlamayi unutma :)

Twrp 2.7.0.0 recoveryi öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 5 Mart 2015; 22:24:50 >
  • Arkadaşlar hafıza kısmındaki uygulamalar ve diğer kısmını çözemedim. İçinde birşey olmamasına rağmen dolu görünüyor. Nasıl cozuyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 858859860861862
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.