Şimdi Ara

HTC ONE X Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü|4.2.2&Sense 5| (861. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.346
Cevap
120
Favori
736.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 859860861862863
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    uzunca bir süredir htc one x kullanıyorum. geçen hafta kamerayı açtığımda telefon kendi kendine yeniden başladı. sonra başka kamera programları denedim sonuç yine aynı oldu. format attım ama değişmedi yine. zaten kamerayı çok kullanmadığım için üstüne düşmedim kullanmaya devam ettim.
    bu olaydan hemen sonra da sonra telefonda arama sesi gelmemeye benim sesim gitmemeye başladı hatta zil sesi titreşim ve sensörler de çalışmamaya başladı.
    acaba olay donanım kaynaklı mı yoksa yazılım kaynaklı mıdır?
    yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar bu telin pili öldü ya. Telefonumu seviyorum ama 4-5 saatte tam dolabiliyor. Bütün günü zor idare ediyorum ve de askerdeyim. Kaçak göçek şarj edebiliyoruz bilenler bilir.
    Pili değiştirtince randıman alabilir miyiz yoksa elden çıkarıyım mı? Ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmakta olduğum htc one x cep telefonu kesik sim kartlar ile çalışıyor orjinal micro simkartlar ile çalışmıyor, açılışta sim kart tanımlanıyor diyor şebeke ye kayıt olamıyor, manuel şebeke aratıp operatöre bağlanmak istediğimde kayıt edilemiyor yazıyor,telefon sağlam kesik simkartlar ile problemsiz çalışıyor,sim kart başka telefonda çalışıyor, sebebi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memole

Arkadaşlar bu telin pili öldü ya. Telefonumu seviyorum ama 4-5 saatte tam dolabiliyor. Bütün günü zor idare ediyorum ve de askerdeyim. Kaçak göçek şarj edebiliyoruz bilenler bilir.
    Pili değiştirtince randıman alabilir miyiz yoksa elden çıkarıyım mı? Ne dersiniz?

Aynen bu telin pilini değiştiren var mı?

• telin pili değişse illaki fark olacaktır da bence elden çıkarmak en mantıklısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Fastboottayken recoveryi tekrar kur, recovery icindeyken usb storage özelliğini aktif ettiğin zaman pcye çıkarılabilir disk olarak bağlanır icine romunu atıp baştan kurabilirsin. Boot.img yi flashlamayi unutma :)

Twrp 2.7.0.0 recoveryi öneririm

Dostum teşekkürler açıklamalar için.
    Dediklerini yaptım ama hala recovery açılmıyor. Beyaz fonda HTC yazısında kalıyor.
    Nasıl aşabilirim?
  • HTC ONE X SAHİBİYİM BİRAZ SORUNLU BİR MÜŞTERİYDİM BAYAĞI BİR ORTALIĞI KALDIRDIM HTC TÜRKİYEDEN ARAYANLAR KVK GENEL MÜDÜRÜ BİLE ARADI NEYSE SORUNLARI ORTADAN KALDIRALI ÇOK OLDU YAKLAŞIK 8 AYDIR TELEFONUMU SORUNSUZ (Wİ-Fİ DIŞINDA ÇOKTA KULLANMADIĞIM İÇİN ÖNEMSEMİYORUM)GARANTİSİ BİTELİ 1 AY OLDU ŞİMDİ BENİM İKİ SORUNUM VAR.
    1-) TELEFONU ROOT YÜKLEMEK İSTİYORUM NE ÖNERİRSİNİZ BEN TELEFONU FOTOĞRAF ÇEKMEK VE MÜZİK DİNLEMEK BİRAZDA OYUN OYNAMAK İÇİN KULLANIYORUM ŞARJI ÇOK YEMEYEN RAMİ KASMAYAN BİR ROOT İSTİYORUM.
    2-) EN ÖNEMLİ SORUNUM TELEFONU PC YE BAĞLADIĞIMDA sync YADA manager TELEFONU GÖRMÜYOR İŞLETİM SİSTEMİM XP NASIL YAPABİLİRİM.
    NOT: WİN ORİJİNAL DEĞİL O YÜZDEN WİN MEDİA 11 DE VAR AMA GÖRMÜYOR USB GÜNCELLEMELERİNİ BİLE ALDIM AMA YEMEDİ NASIL YAPARIM ACABA
  • Arkadaşlar 2 senelik htc one x serüvenimin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Telefon 2 senede1kez kendi kendine kapandı garantiye gitti anakartı değiti sonrada 1 kez kendi kendine durdu başka bir sorunum hiç olmadı bence 2 eksiği vardı 1 ısınma sorunu 2 şarjın bitmesi. geri kalan zamanda beni hiç yalnız bırakmadı. yadigarı verdim yeni telefonum g3 32 gb tavsiye ederim herkese sağlıcakla kalın.
  • beyler htc one x plus ı 4.4.2 nasıl yükleriz
  • geecce kullanıcısına yanıt
    Güncelleme zamanlarında anakartta sorun oluyordu. Hayırlı olsun :)

• quote:

Güncelleme zamanlarında anakartta sorun oluyordu. Hayırlı olsun :)

Teşekkürler dostum darısı başına.
  • HTC ONE 'dan saygılar
  • memole M kullanıcısına yanıt
    merhaba, bende telefonun pilinden muzdariptim. Çok hızlı tükeniyordu. Yaklaşık 1-1.5 ay önce, Pil almaya karar verdim ve pilini değiştirdim. Gittigidiyor üzerinde HTC One X pilleri satılıyor 30TL civarına. Alıp pilini değiştirebilirsiniz. Ben şu anda gayet memnunum. Eskiden telefonumun bataryası %30 seviyelerine falan düşünce, telefon pat diye kapanmaya başlıyordu ve çok gıcık oluyordum. Teelfon kapandıktan sonra da yeniden başlatsanız da tekrar kapanıyordu. Yarım saat falan teelfon kapalı kalınca tekrar açınca düzeliyordu ama teelfonu zorlayan bi uygulama açınca yada 3G açınca telefon gene kapanmaya başlıyordu. Kaç defa telefonu kırıp parçalamak geldi içimden ama kıyamadım. En zor anlarımda pat diye telefon kapanıyodu. Gıcık bi durum yani. Batarya değişince o problemde ortadan kalktı. Şu an telefondan gayet memnunum. Batarya değişikliğini öneririm. Youtube da video bulup, pil değişikliği yapabilirsin.

Not: Ben HTC One X+ pili bulamadığım için HTC One X pili ile değiştrdim. HOX+ pili 2100 maH. HOX pili ise 1800 maH. bulabilirsen HOX+ piliyle değiştirmeni tavsiye ederim.

• samet_mrcn_cl S kullanıcısına yanıt
    merhaba.

1) telefonuna "Android Revolution HD 33.1 by Mike1986" romunu kurabilirsin. En popüler rom'lardan bir tanesi. Gayet stabil bir ROM dur. XDA developers sitesi üzerinde ROM indirip kurulum yapabilirsin. Bu site de başka ROM larda var. telefonunu android 5.0 Lopipop bile yapabilirsin. Ama ben AR HD 33.1 den gayet memnunum. Tavsiye ederim. Link aşağıda;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1562603

2) Eskiden bende de o problem vardı. Win XP (neden bilmiyorum) telefonu "MTP device" olarak görüyor ve içini açamıyorsun. Sanırım android 4.1 güncellemesinden sonra böyle olmuştu. Eskiden (android 4.0 iken) telefonu "Storage Disk" olarak görüyorduk yani USB bellek gibi idi. Ben çözümünü aramıştım ve bulamamıştım. Sonrasında Win7 kurdum, sorunu aştım ama WinXP ile sorunu aşamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoally -- 6 Nisan 2015; 15:28:13 >

• Arkadaşlar merhaba ev arkadaşımın bataryası iyice öldü 4 saat gidiyo en fazla bi de ses çıkış gücü de(hoparlör) ilk günlere göre nerdeyse yarıya düştü.Garantiye yollasak halledilir mi acaba deneyimlerinizi aktarır mısınız?Telefon teknosa dan alınma.
  • çinden 2300 mah batarya aldım taktım telefona.şarj konusunda bi iyileştirme olmadı.üstüne üstlük sanırım telefonu toplarken bir hata yaptım kameralarda çalışmıyor şuan
  • Ps3Turk P kullanıcısına yanıt
    Batarya orjinal değil herhalde. Powerbank alsaydiniz daha mantıklı olurdu. Muhtemelen kamerayi oynattiniz. Daha önce başıma gelmişti. batarya bağlantısını sökün. Kameranın bağlantı yerindeki anahtarı açıp tekrar yerine oturtup kapatin kendine gelir

• quote:

Batarya orjinal değil herhalde. Powerbank alsaydiniz daha mantıklı olurdu. Muhtemelen kamerayi oynattiniz. Daha önce başıma gelmişti. batarya bağlantısını sökün. Kameranın bağlantı yerindeki anahtarı açıp tekrar yerine oturtup kapatin kendine gelir

batarya orjinal değil evet 2300 mah yazıyor zaten üzerinde orjinali 1800. şarj kablom ciddi anlamda kıytırık onun şarj etmesiyle ilgili bir sorunda olabilceğini düşünüyorum.
    ayrıca crdroid 5.0.2 yükledim belki o da biraz fazla batarya yiyor olabilir.

kamerayla iligili şöyle birşey farkettim. daha önce backup almıştım.Telefona recovery yaptım. arka kamera çalışmaya başladı.fakat ön kameraya geçmeye çalıştığım zaman kamera donuyor ve bir daha arka kamera dahi açılmıyor.recovery yapınca arka kamera tekrar çalışmaya başlıyor.Sanırım dediğiniz gibi ön kameranın anahtarı çıktı veya ben kasayı sökerken sim kart yuvasını çıkarmayı unuttuğum için bozdum.

Peki ön kamera anahtarı zor bir yerdemi bataryayı sökmeden bağlamam mümkün değilmi? çünkü power tuşundan gelen anahtarın anakarttakini yuvasını oturturken baya bi zorlandım o yüzden ekrandan ayırmak istemiyorum.şuan işyerinde olduğum için açıp bakamıyorum

• Ps3Turk P kullanıcısına yanıt
    Batarya bagantisini sökün dememin sebebi olabilecek kısa devrenin önüne geçmek için. Telefon biraz hassas bu konuda. Yine her sekilde bağlantılar arkada kaliyor. Ekranı ayırmadan dikkatli şekilde yapabilirsiniz. Zor bir yerde degil. Üzerinde bant vardır. Bir daha kameraya girememenizin sebebi kamera uygulamasinin ön kamera da kalmış olmasıdır muhtemelen. Direk format atın demedim, yazilimsal zannedip boşuna format atmistim çünkü.

• quote:

Batarya bagantisini sökün dememin sebebi olabilecek kısa devrenin önüne geçmek için. Telefon biraz hassas bu konuda. Yine her sekilde bağlantılar arkada kaliyor. Ekranı ayırmadan dikkatli şekilde yapabilirsiniz. Zor bir yerde degil. Üzerinde bant vardır. Bir daha kameraya girememenizin sebebi kamera uygulamasinin ön kamera da kalmış olmasıdır muhtemelen. Direk format atın demedim, yazilimsal zannedip boşuna format atmistim çünkü.

yaptım ama tamamen şans eseri diyebilirim. kameranın şeridi , power tuşuyla anakart arasında olan şeridin altına girmiş.anakarttaki yuvasının üzerindeki siyah bant ise olduğu yerde duruyordu.bu yüzden ikisinide görmem baya bir zaman aldı.
    Baya uğraştım fakat sonunda kasayıda toparlayabildim.kasa biraz sallanıyo çok hoş olmadı ama idare edicez artık.

teşekkürler ilgilendiğiniz için

• 
Sayfa: önceki 859860861862863
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.