Şimdi Ara

HTC ONE X Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü|4.2.2&Sense 5| (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.346
Cevap
120
Favori
736.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar fifa 2012 yi buradan indirip oynayan var mı ben indirdim yukledım acılıyo yaklasık 1200 mb lık bı update yapıor sonra oyun acılmıo bı turlu menuye donuyo sımgeye basıyorum menuye tekrar donuyo oyun acılmıo neden acaba??
  • Bu bölüme konulan oyun ve uygulamalar tarafımca denenip sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır
  • Otterbox Kılıflar Htc One X İçin Çıkmış Yurt dışından getirme şansım olsa kaçırmazdım Çok Güzel Görünüyorlar:):):)
     HTC ONE X Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü|4.2.2&Sense 5|
     HTC ONE X Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü|4.2.2&Sense 5|

www.otterbox.com
    OtterBox Cases, Accessories & Outdoor Gear
    http://www.otterbox.com/htc-one-x-cases/htc-one-x-cases,default,sc.html

• arkadaşlar özel mesaj yoluyla çok fazla mesaj alıyorum elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Sizlerden ricam sormuş olduğunuz sorulara cevap alamayınca ya da geç cevap alınca üslubunuza dikkat etmeniz gerektiğidir. Fazla bir şey istemiyorum. Sorularınıza o an için cevap verememe nedenim;
    1-) İşim dolayısıyla daha fırsatım olmamıştır.
    2-) Problemi araştırma evresindeyimdir.

Ayrıca özellikle yabancı kaynaklardan dosya indirip sorun yaşayan arkadaşlar var epeyce bunların içerisinde güvenilir kaynaklar olduğu kadarıyla ne olduğu belirsiz kaynaklardan indirilmiş içerikler de mevcut. Şayet yeterli düzeyde yabancı diliniz yoksa talimatlar hakkında bilgi sahibi değilseniz ve teknik konulara yabancıysanız sizlere tavsiyem bu işlere bulaşmayınız. Sorun değil bozarsınız yardımcı oluruz ama uzaktan yardımda bir yere kadar oluyor. İçeriği indirmeden önce talimatlara uyunuz. Bana gelen sorunların büyük çoğunluğu yedek almama yüzünden meydana gelen sorunlar. Clockmod sayesinde sistem yedeğini oluşturabiliyorsunuz en azından sisteminizi yedekledikten sonra kurulum işlemine geçiniz. Neyse bilgilendirme amaçlı hatırlatayım dedim. Yazılımları güncellemeye devam ediyorum hepinize iyi geceler.

• Selamlar. Bende yeni android kullanıcısıyım. Aldığım yer root ve custom romlardan android revo 5.0'ı yükleyip yollamıştı bana. Bugün kendim 5.1'e yükselttim. http://www.lockermike.com/how-tos/android-how-tos/htc/htc-one-x/how-to-install-a-custom-rom-on-a-htc-one-x/ Bu linkte ne yazıyorsa onları yaptım, pek problem olmadı ama bittikten sonra ayarlar kısmında falan kırmızı bir cerceve gormeye basladım. Bu neden oldu 1. sorum bu. 2. olarakta bu linkle superwipe yada fastboot gibi bir klasor yaratmadım. Kendi pcmde rootlanmadıgı icin ONEROOTX adlı dosyayı indirdim zipten çıkardım ve indirdiğim 2 dosya vardı. Biri rom biri de bu. Yanlış mı yaptım ? Birde sıfırlayın demişsiniz. Diyelim ki titanium backupla yedek aldım. Sonra pcden titanium backup klasorunu guvenli bir yere kopyaladım ve teli fabrika ayarlarına döndürdüm. Bu sefer hem bootloaderı kırmayı hem rootu vs. benim en baştan mı yapmam gerekecek ? Birde superwipe tam olarak nedir, hangi arada yapılır onuda ekler misiniz ? Çok fazla soru sormuş olabilirim ama daha öğrenme aşamasındayım kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: greenleafffff

quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

quote:

Orijinalden alıntı: greenleafffff

Güzel çalışma emeğine sağlık , HTC One X alıcak arkadaşların Asya telefonları almalarını öneririm avrupa telefonlarında titreme ve yellow spot , tint ve benim eski htc one ximdede olan streak sorunları var , sogursunuz telefondan , ayrıca beyazı gerçekten çok daha güzel benim ikinci aldıgım siyah , ama beyazlardada genellikle sorun oluyor ya :/

benimki direk taiwan menşilliymiş baktım şimide.Beyazın da siyahında güzelliği ayrı.Beyaz çok hoş duruyor.Siyah biraz daha heybetli duruyor.Benimki siyah ama arkada rock kılıf var.Bu arada rock kılıfı herkese öneririm.

MobilCadde.com
    Rock HTC One X Quicksand Siyah Rubber Kılıf | Ücretsiz Kargo
    http://www.mobilcadde.com/rock-htc-one-x-quicksand-rubber-kilif-3835

hocam yurtdışından getirmek lazım onu ya , türkiyede alabileceğimiz yerler varmı orada yok muş stok

burada var.

• Ben de sonuna aldım telefonu. Uğrarım buraya artık. Öğrenince paylaşım da yaparım.
  • Biraz Komik gelebilir ama telefonda görüntülü arama yapamadım .d
  • Görüntülü arama var mı ki?
  • Arkadaşlar merhaba,
    S2 kullanıcısıyım One X e geçmeyi düşünüyorum.
    Ama mağlumunuz garanti olayı çok önemli.
    Kayıtlı kayıtsız simfree gibi olaylar var. 1100-1200 gibi fiyatlar var.
    Forumda kayıtlı olarak satılan sıfır telefonlardan alsam HTC Türkiye garantisi altında olurmu cihaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

Görüntülü arama var mı ki?

Yokmu ?
  • Mesajımız bulunsun.
  • 3g üzerinden görüntülü görüşme şu an için desteklenmiyor.

Bu arada çok sık güncelleme gelmeye başladı geliştiriceler çevresinden fakat kayda değer güncelleme yok arkadaşlar sadece cihazla gelen entegre yazılımları güncellemişler durum bundan ibaret bilginize Bunu söyleme nedenim versiyon numarasına takılıp boşu boşuna cihaza yeniden yükleme yapacağım diye saatlerinizi boşuna harcamayınız
  • Dün htc ye garanti süremle ilgili mail atmıştım bügün cevap gelmiş.Telefonumu yurtdışından almıştım.Sağolsun satıcı 12 frank fark vererek böyle bir güzellik yapmış :)

"Merhaba Yiğit,

Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti saglamak ,her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz.

Sorunuz ile ilgili , evet cihazinizin global waranti dahil ve 2014/06/28 tariha kadar garantiniz var. cihaziniz KVK yetkili servise baglidir.www.kvkteknikservis.com"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad

Arkadaşlar merhaba,
    Forumda kayıtlı olarak satılan sıfır telefonlardan alsam HTC Türkiye garantisi altında olurmu cihaz?

Ben forumdan aldım ve benim telefonum 24ay global garantili çıktı ama her yurtdışından gelen telefon global garantiye dahil olmuyormuş bilgin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: math_tiger

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Ben forumdan aldım ve benim telefonum 24ay global garantili çıktı ama her yurtdışından gelen telefon global garantiye dahil olmuyormuş bilgin olsun

Bu garantiyi kullanmak için servise gittiğinizde fatura soruyorlar. Yani faturanız yoksa cihaz global garantili olsa dahi garantiyi kullanamıyorsunuz.

• quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

HTC müşteri hizmetleri imei nosunu kontrol edip garantin varsa teleservise faturanızla başvurabilirsiniz diyor, bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: euzun72

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Bu garantiyi kullanmak için servise gittiğinizde fatura soruyorlar. Yani faturanız yoksa cihaz global garantili olsa dahi garantiyi kullanamıyorsunuz.

O biraz şans işi faturasız global garanti ile KVK da cihazını garantiden yaptıran var tamamen ordaki adamın insiyatifine kalmış

• faturayı çok nadir istiyorlar :).İsterlerse ordada tanıdık var artık onu devreye sokacaz.Yapacak birşey yok :)
  • ONE X sahibi arkadaşlar navigasyon programı olarak hangisini kullnıyor&tercih ediyorlar ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.