Şimdi Ara

HTC ONE X ÖRNEK PİL SÜREM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HAFTASONU TELEFONUN PİLİNİ AZDA OLSA TEST ETME İMKANI BULDUM BUNU SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM...Wİ-Fİ SÜREKLİ BAĞLI NET TE 2 SAAT(3.5 GB DOWNLOAD DAHİL),YAKLAŞIK YİNE 2 SAAT TELEFON KONUŞMASI,1 SAATE YAKIN SHADOWGUN,RİPTİDE GP V.S OYUNLAR OYNADIM VE SÜREKLİ SMS GÖNDERDİM SONUÇ AŞAĞIDA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bywaks -- 3 Haziran 2012; 23:00:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bywaks

HAFTASONU TELEFONUN PİLİNİ AZDA OLSA TEST ETME İMKANI BULDUM BUNU SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM...Wİ-Fİ SÜREKLİ BAĞLI NET TE 2 SAAT(3.5 GB DOWNLOAD DAHİL),YAKLAŞIK YİNE 2 SAAT TELEFON KONUŞMASI,1 SAATE YAKIN SHADOWGUN,RİPTİDE GP V.S OYUNLAR OYNADIM VE SÜREKLİ SMS GÖNDERDİM SONUÇ AŞAĞIDA...

Paylaşım için teşekkürler...htc nin orjinal sitesindeki yorumların çoğunda pil eleştrisi var.Günlük çıkaramadığını söyleyenler var.Bu telefonu almayı düşünüyodum.Sırf bu yüzden kararsız kaldım.Yoğun kullanımda mobil şarz ünitesi gerekiyor sanırım.Pili değiştirilebilse sorun azalırdı.Malüm, pillerin ömrü kullandıkça giderek azalıyor ve yaklaşık 1000 şarz garantisi veriyorlar.Üzeri tamamen şansa ve kulanıma kalmış.Bu telefon günde 2 kez şarz olsa ömrü 1,5 yıl...İçeride bulunan sabit bulunan pil acaba servisi tarafından yenilenebiliyomu?Bilgin varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: soghan

quote:

HAFTASONU TELEFONUN PİLİNİ AZDA OLSA TEST ETME İMKANI BULDUM BUNU SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM...Wİ-Fİ SÜREKLİ BAĞLI NET TE 2 SAAT(3.5 GB DOWNLOAD DAHİL),YAKLAŞIK YİNE 2 SAAT TELEFON KONUŞMASI,1 SAATE YAKIN SHADOWGUN,RİPTİDE GP V.S OYUNLAR OYNADIM VE SÜREKLİ SMS GÖNDERDİM SONUÇ AŞAĞIDA...

Paylaşım için teşekkürler...htc nin orjinal sitesindeki yorumların çoğunda pil eleştrisi var.Günlük çıkaramadığını söyleyenler var.Bu telefonu almayı düşünüyodum.Sırf bu yüzden kararsız kaldım.Yoğun kullanımda mobil şarz ünitesi gerekiyor sanırım.Pili değiştirilebilse sorun azalırdı.Malüm, pillerin ömrü kullandıkça giderek azalıyor ve yaklaşık 1000 şarz garantisi veriyorlar.Üzeri tamamen şansa ve kulanıma kalmış.Bu telefon günde 2 kez şarz olsa ömrü 1,5 yıl...İçeride bulunan sabit bulunan pil acaba servisi tarafından yenilenebiliyomu?Bilgin varmı?
    bence pil konusunda düşüncelerin varsa bu yarıdmcı olmustur sana ve bence gayet yeterli pil süresi...tahminim servislerde dğişşimi yapılıyodur pilinin ama dedigim gibi sadece tahmin...

• quote:

bence pil konusunda düşüncelerin varsa bu yarıdmcı olmustur sana ve bence gayet yeterli pil süresi...tahminim servislerde dğişşimi yapılıyodur pilinin ama dedigim gibi sadece tahmin...

Alıntıları Göster
    Telefonun genelde ekranı kapalı kalmış anlaşılan. Ekran çok kapalı kalınca ne işlem yaparsan yap az şarj götürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sworn

Telefonun genelde ekranı kapalı kalmış anlaşılan. Ekran çok kapalı kalınca ne işlem yaparsan yap az şarj götürüyor.

Peki aktif kullanımda 1 gün dayanıyor mu ?
  • Kullanıma göre değişir ben çok yoğun ve full kullandığımda tabiki dayanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sworn

Kullanıma göre değişir ben çok yoğun ve full kullandığımda tabiki dayanmıyor.
    Yeni guncellemeler ile daha da iyi sureler yakalanacaktir.
    Benim kizdigim nokta, HTC telefonu 1 santim kalin yapaydi da pil bari 1900-2000 mah olaydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

Yeni guncellemeler ile daha da iyi sureler yakalanacaktir.
    Benim kizdigim nokta, HTC telefonu 1 santim kalin yapaydi da pil bari 1900-2000 mah olaydi.

Alıntıları Göster
    önemli olan ekran açık kalma süresi ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdbss

önemli olan ekran açık kalma süresi ne kadar?

Alıntıları Göster
    ROM Kurursan çok daha uzun gider şarj. Şahsen kendim farklı romlar denedim. Şuanki Charmeleon Rom v5.0.0 şarjımı 4 güne çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TarıkYıldız

ROM Kurursan çok daha uzun gider şarj. Şahsen kendim farklı romlar denedim. Şuanki Charmeleon Rom v5.0.0 şarjımı 4 güne çıktı

Telefonu öylece bıraktınız da mı 4 gün dayandı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protechnology

quote:

Sadece konuşmak için kullanıyorum :) Günlük 30 dk civarında konuşuorum. Maillerime bakıyorum az o kadar :) Fakat romdan önce 2 gün gidiyordu
  • quote:

quote:

quote:

Sadece konuşmak için kullanıyorum :) Günlük 30 dk civarında konuşuorum. Maillerime bakıyorum az o kadar :) Fakat romdan önce 2 gün gidiyordu

Hocam siz zaten 2 gün dayandırıyormuşsunuz. Helal olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

ROM Kurdum 4 güne çıktı süre bilmiyorum artık ben az kullanıyorum herhalde :P

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi ben gidip bi tane one x alırsam. Günlük en az 250 mesaj atacam. Bu da 1 günü zor çıkaracak galiba

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi ben gidip bi tane one x alırsam. Günlük en az 250 mesaj atacam. Bu da 1 günü zor çıkaracak galiba

Alıntıları Göster
    Sadece mesaj ve arama yaparım diyorsan 1 günü görebilirsin ama ekstra internet,müzşk,oyun da buna eklenirse çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635

Sadece mesaj ve arama yaparım diyorsan 1 günü görebilirsin ama ekstra internet,müzşk,oyun da buna eklenirse çok zor.

Alıntıları Göster
    150 dakikada 1 kez telefon ekranına bakarsam benim de böyle gider sarjım.

Ben de örnek pil süresi koyarım burada herkes şaşar, 4 saatte sadece internette gezmeyle biten pil süresi göstermek de var yani.

Ayda yılda telefonla bakıp da 2 gün gittiğini göstermekte marifet yok.
  • Arkadaşlar ben de öne kullanıyorum ingiltereden aldım fakat şarjım çokaz gidiyor 1 gün gitmiyor veekranda güncellemeyapmamarağmen hala titreme var,mesaj yazarken yan çeviri yazarken senkron problemi oluyor vetelefonu kapatıp açınca en son mesaj attığım kişiye kendiliğinden gönderdiğim mesajlardan birini gönderiyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ?? Şu an normal yazıyorum ona rağmen biraz takılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatex1903

Arkadaşlar ben de öne kullanıyorum ingiltereden aldım fakat şarjım çokaz gidiyor 1 gün gitmiyor veekranda güncellemeyapmamarağmen hala titreme var,mesaj yazarken yan çeviri yazarken senkron problemi oluyor vetelefonu kapatıp açınca en son mesaj attığım kişiye kendiliğinden gönderdiğim mesajlardan birini gönderiyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ?? Şu an normal yazıyorum ona rağmen biraz takılıyor

bir format atın bence. bir de öyle deneyin.
  • Şarjın 1 gün gitmemesi çok doğal. Şarj sorunu çok vardı, güncelleme ile %20 düzeldi.

quote:

Orijinalden alıntı: fatex1903

Arkadaşlar ben de öne kullanıyorum ingiltereden aldım fakat şarjım çokaz gidiyor 1 gün gitmiyor veekranda güncellemeyapmamarağmen hala titreme var,mesaj yazarken yan çeviri yazarken senkron problemi oluyor vetelefonu kapatıp açınca en son mesaj attığım kişiye kendiliğinden gönderdiğim mesajlardan birini gönderiyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ?? Şu an normal yazıyorum ona rağmen biraz takılıyor

Custom ROM yoksa fabrika ayarlarına geri döndür bir de öyle dene.
  • Eger gunde 250 mesaj gonderilirse
    mesaj basina ekran 2 dakika acik kalir buda gunde 500 dakika ekranin acik olmasi demek bu cihazin ekrani acik full dolu batarya ile 500 dakika dayanmasi pek mumkun gozukmuyor

Yani 8 saat ekran acik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.