Şimdi Ara

HTC ONE X PİL PROBLEMİm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi, htc one x sahibiyim ve pilim gerçekten çok çabuk tükeniyor. En azından 10-13 saat dayanması benim için yeterli olacak ama o bile olmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirm ?

Android 4.0.3
    1.29.707.11 sürümünü kullanıyorum.

• ne zaman aldınız ne şekilde şarj ettiniz vs bilgileri yazsaydınız sorun telefonda mı sizde mi onu söyleyebilirdik.
  • İki gün önce aldım. Bilgisayar üzerinden usb ile şarj ettim. %100 şarjdayken sabah 9da telefonu elime aldım ve saat 6'ya kadar dayanabildi. Yarım saat oyun, 1 saat konuşma, 1 saat web diyebilirm...
  • Pil ömrünü nasıl uzatacağım hakkında bilgisi olan yook mu ?
  • Usb den yapilan sarj cok dayanmaz zaten.sen 1 hafta kadar normal sarj makinenle sarj et degisimi gorursun zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorundan bende müzdaribim cihazın şarj cihazı ile şarjda 15 saat gidiyor maksimum.
  • İlk 4 5 şarja kadar full prizden şarj et ve hemen sökme. Bu 4 5 şarjlık dönemi full şarj deşarj şeklinde yap. Ayrıca son güncelleme ile 10 saati geçmesi gerekiyor. Zamanla daha iyi olacaktır. Custom Romlara da bak. Olmadı ek batarya al bence. En iyi yöntem... Sony'nin öyle bir adaptörü var işini görür bence. 2000Mah olması gerek. Seni götürür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

İlk 4 5 şarja kadar full prizden şarj et ve hemen sökme. Bu 4 5 şarjlık dönemi full şarj deşarj şeklinde yap. Ayrıca son güncelleme ile 10 saati geçmesi gerekiyor. Zamanla daha iyi olacaktır. Custom Romlara da bak. Olmadı ek batarya al bence. En iyi yöntem... Sony'nin öyle bir adaptörü var işini görür bence. 2000Mah olması gerek. Seni götürür.

Kasa çıkımıyor hocam o yüzden ek batarya alamaz. Ben de aynı cihaz ve sürüm var, tamam şarjı az gidiyor ama bende fena kullanıyorum, mobil şebeke sürekli açık(net sürekli açık) 1-2 saat konuşma ve baya bir oyun 12 saat civarı dayanıyor.
  • Cihazı Root'la. Ardından Franco kernel yükle. Bariz bir pil artışını göreceksin. Daha önce 1 gitmeyen pilim şimdi 2 hatta 3 gün gidiyor.

Franco kernel:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1646883
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.