Şimdi Ara

HTC One X Reset Döngüsüne Girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün gece root atmaya karar verdim vermez olaydım. Telefon önce çalıştı bir sıkıntısı yoktu fakat sonra custom rom yüklerken ne olduysa oldu ve ARHD 15.00 kurulumdan sonra sürekli Htc one sayfasına kadar geldi ve reset attı. nanadroid backup yapmıştım burdan gerei almaya çalıştım olmadı, wipe yaptım fakat hala aynı şekilde bir reset döngüsünde.

sabahta telefonda sistem açılmış gözüküyordu fakat bu seferde donmuş şekildeydi. Belki düzelmiştir diye aç kapa yapmak istedim fakat yeniden açıldığında htc one sayfasına geliyor bekliyor bekliyor reset atıyor yine aynı yere geliyordu.
    Sonra telefon tekrar açıldı android upgrading sayfası geldi ve burda 233 apps optimize edildi hemen ardından starting apps geldi ve dondu.

En sonunda açıldı ekran geldi telefon pcye bağlantı kurulum ekranı açıldı, dili seçebildim nexte tıkladım yine dondu yine resete başladı.

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theniqht -- 1 Aralık 2012; 9:30:32 >

• bu mesajı yazarken bir kaç kez açıldı ve android upgrading yazısı gördüm fakat bu yazılardan sonrada da dondu bir süre ve yine resete geçti. arkadaşlar lütfen yardım..
  • bu işten anlamadığınız açıkça ortada neden root yaparsınız anlamam sizi?
    herhalde canınız sıkılıyordur bol bol vaktiniz var biraz daha pratik çalışarak öğrenmeye calışınız
  • Odin samsung için değil mi ?
  • Ana konu mesajını güncelledim arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: theniqht

Ana konu mesajını güncelledim arkadaşlar

telefona jb orjinal olarak gelmiş miydi? anladığım telefonu root ettikten sonra doğrudan arhd 15 kurmaya çalışmışsın. doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: couldi

quote:

telefona jb orjinal olarak gelmiş miydi? anladığım telefonu root ettikten sonra doğrudan arhd 15 kurmaya çalışmışsın. doğru mu?

Evet root ettikten sonra arhd 15 yüklemeye çalıştım ondan sonra bir türlü düzeltemedim zaten. sabaha kadar reset atıp durmuş sonra bir iki hamle oldu, dilerseniz PM üzerinden konuşalım, yardımlarınızı bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • JB yüklemeye çalıştıysan boot.img dosyasını ayrıca flashlaman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoraZ

JB yüklemeye çalıştıysan boot.img dosyasını ayrıca flashlaman gerekiyor.

flashlamaya çalıştım remote: battery low hatası aldım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: couldi

quote:

Evet root ettikten sonra arhd 15 yüklemeye çalıştım ondan sonra bir türlü düzeltemedim zaten. sabaha kadar reset atıp durmuş sonra bir iki hamle oldu, dilerseniz PM üzerinden konuşalım, yardımlarınızı bekliyorum

jb gelmiş miydi ona cevap vermemişsin. bu önemli çünkü eğer almadıysan arhd de dahil olmak üzere jb tabanlı custom rom kurman için hboot versiyonunu yükseltmen gerekir. bunun yanında yine jb tabanlı rom kurman için cid numarasının da tutması lazım. o tutmuyorsa hiçbir şekilde kuramazsın. ama hepsinden önce sen şimdi telefonunu şarj etmeye çalış. yoksa ne yapsak boş.

• cid m_27 o tutuyor fakat almamıştım jb'yi. sanırım hatanın başlangıcı orası oldu. şarj edebilmem için bir öneriniz var mı peki ?
  • quote:

cid m_27 o tutuyor fakat almamıştım jb'yi. sanırım hatanın başlangıcı orası oldu. şarj edebilmem için bir öneriniz var mı peki ?

quote:

Orijinalden alıntı:

telefon malesef kullanım dışı yanımda yok şimdilik ama msn tarzı bir yerden konusabilir miyiz ?

maalesef işyerinde msn kullanamıyorum.

Hboot güncellemene gerek kalmaması için bir ICS ROM indir ve kartın içerisinde at. aynı zamanda dosya içindeki boot.img dosyasını çıkar ve c:/ sürücüsünün içerisine at doğrudan. telefonun güç butonuna ve ses kısma tuşuna fastboot ekranı gelinceye kadar basılı tut. şarjı yeterli değilse, yarım saat kadar bu halde şarja takılı olarak bırak telefonu. şarjdan çıkardıktan sonra usb'den bağla ve fastbootu seç eğer pc de htc sürücüleri tam olarak yüklüyse fastboot usb yazacaktır. akabinde işletim sistemi üzerinden command'a gir, c:/ roota kadar geri dön ve fastboot flash boot boot.img komutunu gir. boot.img flashlanacak, sonrasında recoverye girip wipe cache vs yapıp ROM'u yükle. problem olmadan açılması gerek.

• http://forum.donanimhaber.com/m_62287641/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62287641 buraya da yazmışsın ama burda ilk sayfada düşük batarya uyarısı verdiğinde alternatifli olarak yapılacak şeyler var. önce burdaki yollardan şarj etmeye çalış. bu arada m_27 için ruu dosyası lazım bize. telefon şarj olduktan sonra relock yapmak zorundayız. relock olduktan sonra ruu'yu kuracağız. sonra eğer hala jb rom istiyorsan hbootu yükselmek gerek. ama önce şarj şarj şarj.
  • eğer sorunsuz olacaksa jb yüklemek isterim sonuçta boşuna uğraşmış olmayalım fakat oradaki şarj yöntemleri işe yaramadı bir türlü şarj edemiyorum telefonu.
  • quote:

Fakat şöyle bir durum var, SD kart içerisine giremiyorum dediğim gibi sürekli açılıp kapanıyor.

fastboot ekranındayken en altta power down seçeneği var.
  • power down yapıyorum cihaz yeniden açılıyor
  • quote:

eğer sorunsuz olacaksa jb yüklemek isterim sonuçta boşuna uğraşmış olmayalım fakat oradaki şarj yöntemleri işe yaramadı bir türlü şarj edemiyorum telefonu.

pil.bat dosyası falan oluşturdun ve hiçbir işe yaramadı diyorsun. fastboot modunda ne kadar süre şarjda bıraktın peki?
    jb yüklemek zor değil. hatta bir yerden sonra ics ile aynı. karar senin yani. telefon şarj olsun da.
  • şuan tekrar denedim ve dolmaya başladı. bu işlemin 3680 mV ye kadar olması lazımmış bende 3500 şuan ve doluyor. hemen ardından yapmam gereken nedir peki ?
  • şarj seviyeni hallettikten sonra jb rom atmak istiyorsan önce hboot versiyonunu yükseltmelisin yani firmware güncelleme yapman lazım onu yaptıktan sonra jb rom kurabilirsin ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.