Şimdi Ara

Htc one x sim kart sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
16.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu 2. one x im ilkinde wi fi sorunu vardı değiştirdim. bu cihazda da sim kart sorunu var sim kartımı görmüyor telefon hat benim üzerime değil o yüzden yeni kart almakta çok zor benim için .
    Aynı sorunu yaşayan ya da çözümünü bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.

• kırık simkartlarda olabiliyor o sorun. en iyi çözüm yeni bir micro simkart almak başka çare yok. bazı operatörler hat sahibi olmadan da verebiliyordu galiba. mobil operatörler kısmına sorun daha detaylı cevap alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

kırık simkartlarda olabiliyor o sorun. en iyi çözüm yeni bir micro simkart almak başka çare yok. bazı operatörler hat sahibi olmadan da verebiliyordu galiba. mobil operatörler kısmına sorun daha detaylı cevap alırsınız.

cevap için teşekkür ederim. vodafone kullanıyorum gittim ama vermediler hat sahibi lazım dediler :)
  • Ben sim kartımı kesip yaptırdım lakin kesen arkadaş sağolsun yanlış kesmis sim çipi denk gelmiyordu kafasına göre takılıyordu o yüzden Vodafone gittim micro sim istedim 10dk da hazırlayıp verdiler.Elbette hat sahibi olmak gerekiyor malesef.Faturalı kullanıyorsanız bedavaya veriyorlar faturasız kullanıyorsanız 8tl ücret talep ediyorlar bilgi için paylaşmış olayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabanemrah

Ben sim kartımı kesip yaptırdım lakin kesen arkadaş sağolsun yanlış kesmis sim çipi denk gelmiyordu kafasına göre takılıyordu o yüzden Vodafone gittim micro sim istedim 10dk da hazırlayıp verdiler.Elbette hat sahibi olmak gerekiyor malesef.Faturalı kullanıyorsanız bedavaya veriyorlar faturasız kullanıyorsanız 8tl ücret talep ediyorlar bilgi için paylaşmış olayım.

teşekkür ederim işin ilginç yanı sim kartı ben kestim ve bu 2. one x im ilki beyazdı ona taktım sorunsuz kullandım fakat wi fi sorunu oldugu için geri verdim ve siyah aldım ama aynı kartı bu telefona taktım calışmadı.
  • benim kesilen sim mesela arkaşın nokia tele takıyoruz cip kısmını tam denk getirerek çalışıyordu ama htc takıyorduk çalışmıyordu yani bendeki tamamen yanlış kesimdi aldığım micro sim tak diye çalıştı sizede geçmiş olsun.
  • quote:

benim kesilen sim mesela arkaşın nokia tele takıyoruz cip kısmını tam denk getirerek çalışıyordu ama htc takıyorduk çalışmıyordu yani bendeki tamamen yanlış kesimdi aldığım micro sim tak diye çalıştı sizede geçmiş olsun.

Malesef orjinal microsimlede olmadi pin kodu bile sormuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox One X Açılmama Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Xbox one x donma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: karartı

quote:

benim kesilen sim mesela arkaşın nokia tele takıyoruz cip kısmını tam denk getirerek çalışıyordu ama htc takıyorduk çalışmıyordu yani bendeki tamamen yanlış kesimdi aldığım micro sim tak diye çalıştı sizede geçmiş olsun.

o zaman telefonu servise yollayıp değişim istemekten başka çareniz kalmamış gibi gözüküyor malesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

quote:

Orijinalden alıntı: karartı

quote:

o zaman telefonu servise yollayıp değişim istemekten başka çareniz kalmamış gibi gözüküyor malesef..

Malesef oyle bunuda gonderirsem 3. One x I kullanicam :))

• benim.hattında çekmiyor...karti.görüyor ama tel çekmiyor..

• Bu sorunu ben de yaşadım, daha önce iphone da sorunsuz kullanmış olduğum kesilmiş sim kartımı htc one x e taktığımda sim kart hatası alıyordum 2 dakka sonra düzeliyord u sonra 2 saat yine gidip bir gidip bir geliyodu hat, daha sonra 128k micro sim aldım sorunsuz olarak kullanıyorum şimdi, fakat bu konuda en iyi olan micro sim kelebek şeklinde olanmış...
  • bence sıkıntı telefonda ilk one x te kendi kestiğim simkartı koydum anında calıstı sorunsuz kullandım. diğer one x e ise gitttim orjinal micro sim aldım banamısın demedi benim bildiğim takarsın çalışır telefona sim kart begendirmeyi bu telefonda gördüm.
  • Problem yok önce başka telefona takip simi aç sonra tak

• quote:

Orijinalden alıntı: CooperTime

Problem yok önce başka telefona takip simi aç sonra tak

bunu denemediğimi mi zannediyorsun :)baska telefonda tıkır tıkır çalışıyor hatta micro sim değil de normal sim uyumlu cihazda bile çalıştı
  • Arkadaşlar yok mu bu sorunu başka yaşayan bir tek benmiyim :)
  • Arkadaşlar bende de kesilmiş sim kart sorunu vardı ilk olarak dün kartın arkasına bant yapıştırarak kalınlaştırdım öyle takınca çalıştı fakat gece baktığımda yine sinyal yoktu.

Sim kartı çıkartıp baktığımda kesimin çip bakırına sıfır yapıldığını gördüm. Kesimde bakırın kenarı açıkta kalıyordu. Sim kartı çekmecesine koyduğumda da çekmece metal olduğu için kısa devre yapıyor diye düşündüm. Sim kartın arkasına yapıştırdığım bantı söküp sim kartın bakırının açık kaldığı kısmı bantlayarak yalıttım. Çekmecesine koyduğumda artık kısa devre yapmıyordu, telefona taktım şu anda sorunsuz. Sizde kontrol edin kısa devre varsa çalışmayabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.