Şimdi Ara

SAMSUNG NOTE 3 N9002 DUAL ÇİFT SİM KARTLI AYNI ANDA İKİSİ AKTİF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
3.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy Note 3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -Cihaz sadece Çin'de satılıyor(950 USD)orjinal samsung note 3 modelinin iki hatlı olanıdır.

-4k video çekimi

-snapdragon 800(türkiyede satılan note 3ten daha üstün bir işlemci)4 çekirdek işlemci ile.4g desteği.

-Türkçe dil seçeneği vardır

-İki hatta ayrı ayrı iki pasaporta orjinal vergisi yatırılarak kayıt ettirilmiştir.Kayıtlar onaylanmıştır.

-İki hatta aynı anda aktifitr.diğer iki hatlılarda bu özellik yok(birinden telefon geldiğinde diğeri ulaşılamıyor hatası vermez.

-iki hatlı telefonlar arasındaki en üst modelidir.

-kutusu ve bütün aksesuarları ile birlikte teslim edilecektir.

-Takas ve pazarlık düşünmüyorum.

-Sitede ve türkiye satışta olan tek n9002(ben görmedim)

-hafta için izmit merkez(çalıştığım kurum)hafta sonu ise tuzla-çayırova-gebzede elden teslim edilebilir
    -paket içeriği:
    n9002 note 3
    kulaklık
    şarj cihazı ve usb kablosu
    s view kılıf
    2 adet arka kılıf

-FİYAT:2250TL

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-note-3-n9002-dual-cift-sim-kartli-ayni-anda-ikisi-aktif-165725815/detay/
     SAMSUNG NOTE 3 N9002 DUAL ÇİFT SİM KARTLI AYNI ANDA İKİSİ AKTİF SAMSUNG NOTE 3 N9002 DUAL ÇİFT SİM KARTLI AYNI ANDA İKİSİ AKTİF SAMSUNG NOTE 3 N9002 DUAL ÇİFT SİM KARTLI AYNI ANDA İKİSİ AKTİF SAMSUNG NOTE 3 N9002 DUAL ÇİFT SİM KARTLI AYNI ANDA İKİSİ AKTİF SAMSUNG NOTE 3 N9002 DUAL ÇİFT SİM KARTLI AYNI ANDA İKİSİ AKTİF SAMSUNG NOTE 3 N9002 DUAL ÇİFT SİM KARTLI AYNI ANDA İKİSİ AKTİF
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     SAMSUNG NOTE 3 N9002 DUAL ÇİFT SİM KARTLI AYNI ANDA İKİSİ AKTİF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademici -- 25 Mayıs 2014; 22:27:01 >

• beklediğim telefon beklemediğim fiyata:(
    hayırlı satışlar
  • hegoatANKARA H kullanıcısına yanıt
    hocam haklısınız fakat maliyetini size ve diğer ilana ilgi duyan forumdaşlara açıklayayım.

-cihaz çinde 950 usd(n9005 550 usd'ye satılıyor)onun için diğer note 3 fiyatlarıyla karşılaştırmayın.türkiyede satılan note 3'leri işlemciden dolayı aynı sınıfa bile koymak doğru olmaz.
    -tek pasaportla kayıt sadece bir imei yapılıyor.iki pasaport bulundu(bir tanesi benim tarafımdan diğeri forumdan)maliyet iki adet vergi:240ve 120 tl pasaport sahibine olmak üzere:360tl

takdir sizin.
    cihaz n9005'le aynı özelliklere sahip ekstra olarak iki hatlı.sınınfının en iyisi.takdir sizin.
  • kayıt belgeleri mevcutmu hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm gönderildi.
  • Hocam buradan yazsaniz pm yerine , bizde bilgilensek olmazmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pmomer kullanıcısına yanıt
    hocam pmden detaylı bir şekilde size konuyu açıkladım.imei'ler e-devlet üzerinden kayıt edildi(zaten bu modelde başka yolu yok diye zannediyorum)ve onaylandı hatta btk ekranında dahi n9002 cihazına ait imei ve kayıtlı olduğunu görülebiliyor.kayıt konusunda garanti veriyorum.2006 yılında beri forum üyesiyim.açıklamalarım yeterli değilse özelden telefonumu verebilirim yada kocaelinde veya ist.musait zamanda gelip cihazı görebilirsiniz(cihaza ilgi duyan bütün forumdaşlar için geçerlidir).almak zorunda değilsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademici -- 25 Mayıs 2014; 23:49:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam özelden bende yazdım ,sadece kayıt işleminin nasıl olduğu bilinsin diye yazdım,herkes soru sorup durmasın,konuyu kirlettiysem yada yanlış anlaşıldıysam kusura bakma ,hayırlı satışlar
  • Selam

Cihazı Aldım.

İnşallah Güzeldir.

Kullanım bilgileri ve sorunlarını yazacağım.
  • ramazankar kullanıcısına yanıt
    abi tekrar hayırlı olsun.bir sıkıntı olursa iletişim bilgilerimi biliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akademici

abi tekrar hayırlı olsun.bir sıkıntı olursa iletişim bilgilerimi biliyorsunuz.

Teşekkür Ederim

Şuan için çok Güzel bir Cihaz kayıtlarda sorun olmaz ise Mükemmel bir cihaz tşk.ler
  • konuyu hortlatmak gibi olmasın da hocam telefon nasıdlır memnun musunuz?
  • Türkiye'de satan site var mı?
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    turkiyede satımıyor sadece çin ve honkong'a özel modeldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.