arkadaslar htc one x telefonumun güc dügmesine basınca ekranı siyah kalıyor acılmıyor ama alttaki tusların ısıgı yanıyor. sol üst köşesine bastırdıgımda ekran geliyor. ama bırakınca donuyo görüntü. dondugunda biryerlere basıyorum sonra tekrar köseye bastırıp baktıgımda işlemleri yaptıgını görüyorum. garanti yok bi telefoncuya verdim ekran degisecek dedi 300 tl istedi bende geri aldım. sizce sorun ne olabilir. bi arkadasım 500 tl ye satın almak istiyor bu haliyle satmalımıyım?
Benzer sorundan muzdaribiz. Dün telefonu söktüm. LCD ekranın pilin altında bir flex kablosu var. Düz giderken 90 derece yana dönüyor konnektöre girmek için. Bazen o yana dönme esnadındaki katlanma sebebiyle içi kırılabiliyor. Bazen de ONE X'in kasasındaki kasılma sebebiyle bahsettiğim kablonun girdiği konnektör bozuluyor yada kasadan ayrılıyor. Sakın ekran değişimine vermeyin, zira ekranın ekranın kendisiyle hiç alakası yok bu problemin.
arkadaslar bu sorunu nasil cozeriz peki bileniniz varmi acaba? bu kablo ve konnektorden bahsetmissiniz, nasıl hallederiz daha once bu sorujnu cozmus olan arkadas yardımcı olabilirse cok sevinirim..
lcd ekran komple degistirincede sorun gecmiyor mu yani ?