Şimdi Ara

HTC One X'te Garip Dokunmatik Sorunu !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

One X cihazımda son 2 gündür garip bir problem var. Dokunmatik ekranın en alt kısmı bazen çalışmıyor. Örneğin kilit ekranındaki halkayı kaldıramıyorum. Bu büyük bir problem. Ama şöyle birşey keşfettim. Cihaz ısındıktan sonra böyle bir problem olmuyor. Örneğin bir oyun açtıktan 2 dakika sonra problem ortadan kalkıyor. Cihaz ısısı normale döndüğünde ise tekrar aynı problem ...

Cihazı yere düşürmedim. Ancak 3 gün önce IMEI numarasını değiştirip yeni rom attırdım. Telefoncuyu aradığım zaman problemin romdan kaynaklanmadığını söyledi. Bunun çözümü ne olabilir?

Problemi daha iyi anlayabilmek için şu videoyu izleyebilirsiniz. Bu yabancı arkadaşın yaşadığı problemin aynısını yaşıyorum :
    http://www.youtube.com/watch?v=apf95wDNbes

• rom ile yada diğer işlemle ilgisi yok. benim düşüncem dokunmatikten dolayı oluyor.
  • Benimde dokunmatigin orta kısmı çok iyi çalışmıyor .

Nereye yaptirtmak akıllıca olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı problemi bende yaşıyorum bazen düzgün çalışıyor bazen bozuluyor sarj aletinden olduğunu zannediyorum daha farklı çözüm önerileri olan var ise lütfen yardım edebilirmi.
  • ayni problem benim sensation xl de de var ekrani komle degistirdiler bi sure sonra tekrar basladi.neden oldugunu bende kestiremedim

• Benim xl telefondada vardi 200 tl verdim yaptirdim olmadi dogubankta beyne bok attilar.oyle duruyor şimdi bende zte cool diye bir telefon aldim 350 tl en azindan artik üzülmuyorum.

• alacaksanız dokunmatik ayrı ekran ayrı almayın. kesinlikle orjinalini alın bi sıkıntı yaşamazsınız.
  • Garantiye gönderin, geri verip kurtulmaya çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iGroN -- 9 Aralık 2013; 10:30:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.