Şimdi Ara

HTC ONE X ve ONE X+ ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu hafta içinde one x almayı düşünüyodum ama one x+ çıkmasıyla beraber arada kaldım sizce beklemelimiyim yoksa direk gidip one x alım mı yardımcı olursanız sevinirim

• bence bekle almışken yeni modelini almak daha mantıklı ilerde satmayı düşünürsen daha iyi fiyata satarsın
  • One X+ tabi ki daha iyi ama ilk gelişinde firmaların ellerinde One X'de olması sebebiyle herhalde 2.000+ bir fiyattan satışına başlanır. Geldikten sonra ilk başlarda 1600-1700 TL seviyesine bir süre inmez gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master_monster -- 2 Kasım 2012; 9:39:32 >
  • Bana göre fiyatı S3 e benzeyecek.
    2000 gibi çıkar, Bir-iki ay içinde 1.500 e kadar alırsın.
    Bende S3 var pahalıya almıştım. Şimdi One x+ bekliyorum ama fiyatının oturmasını bekleyeceğim, heyecana kapılmamak lazım.

Bu arada, tabi ki One x+ beklemelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 2 Kasım 2012; 10:09:52 >
  • One x derim ben o telefon 5 ay 2000 + olur . Farklarını one x kullanıcılari kulübünden gorebilirsin 500 tl civarı para edecek fark yok o telefonda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myz1453 -- 2 Kasım 2012; 10:58:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myz1453

One x derim ben o telefon 5 ay 2000 + olur . Farklarını one x kullanıcılari kulübünden gorebilirsin 500 tl civarı para edecek fark yok o telefonda

doğru diyosun en az 2-3 ay beklicem okadarda bekleyemem çünkü şuan cebimde n85 var ve bir an önce kurtulmak istiyorum ben one x alim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.