Şimdi Ara

HTC One X video inceleme Tegra 3 Mercek Altında! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
2
Favori
84.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaSSive

quote:

Orijinalden alıntı: milanturkey

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

quote:

One x i bugün itibari ile satın aldım.
    Tek kelime ile harika bir cihaz.Cihaz hakkında yapılan bir çok yorum üstün körü yapılmış.

hangi yorumlar mesela...

Browser hızı konusunda Galaxy S2 nin gerisinde kalması mesela.
    Aynı zamanda Galaxy Note kullanıyorum,Ics sürümü henüz yüklü degil ancak,buna ragmen One X hızlı browser konusunda.Buna ragmen diyorum çünkü ICS versiyonu Galaxy Note un performansını her anlamda kırpacak bence.

You tube da yine aynı şekilde One X sn farklada olsa Galaxy Note dan daha hızlı yüklüyor videoları.

Evimde 60 mb kablolu internet baglantısı kullanıyorum.

Sn fark için vs için değermi, Galaxy S2 hala en iyisi vb kendini telkin etmekden öteye gidememiş birçok yorum.Sn farklar önemli degilse Niye S plus degilde S2 i kullanıyorsun ozaman diye sorarlar adama.

Batarya konusunda bir Desire HD kadar kötü değil.Galaxy Nexus ile kıyaslanabilir standby süresi açısından.Ki hangimiz gün sonunda %20 veya %30 kalmış bataryayı ertesi gün için SS şarj etmiyoruz.

Takılmalardan bahsedilmiş en ufak bir takılmaya sahit olmadım.Ancak sayfalarda zoom yaparken ekranın flash gibi yansıması bir bug tur ve düzeltilmesi gerek.
    Kamera özelliği acısından video cekerken aynı anda fotograf cekebilmek kimsenin ilgisini cekmemis sanırım.

Varsa yoksa kötüleyip elindekinin kıymete bindirme çabası.
    Kısacası Galaxy S3 cıkana kadar en iyisi suan için bu.

massive ; cevap verirsen çok sevinirim. Kaç aydır bekliyorum güzel bir telefon almak için,artık buna karar verdim gibi.Ama izlediğim videolarda oyunlarda takılma yapıyor.Ve geçişlerde takılma var gibi sende bu tarz sorunlar var mı ? Ayrıca ben bu akıllı telefon işlerinde o kadar deneyimli değilim. Acaba olan sorunlar yeni güncellemelerle giderilir mi?

Oyunlarla pek isim olmaz ama sirf senin icin 3,4 oyun indirdim.Pes 2011 ,Shadowgun,Temple Run ,Modern Combat gibi ve hicbirinde en ufak bir takilma yasamadim.Gerek menu ,gerekse program gecislerinde hicbir takilma yok.Yada ben karsilasmadim.Yuksek cozunurluklu video yukleyip izleme sansim olmadi.
    Ancak Buglar mevcut cihazda.
    Internet sayfalarini zoom yaptigin zaman flash patlamasi gibi ekrani zoom lamasi hic hos degil.
    Adres cubugunda yazdigin bir adres veya yazdigin herhangi birseyden sonra enter tusuna iki kere basmak zorunda kaliyorsun.
    internet sayfalarinda iken yuklemelerde, gecislerde,ekranin yukarisinda sayfanin yuklenme durumunu gosteren adres cubugu bazen tuhaf bir hal aliyor.Gorsel bir efektmi bugmu onuda cozebilmis degilim.
    Galaxy Nexus kullandiktan sonra Htc ONE X dede anladimki ,Android ICS versiyonu icin 1gb ram kesinlikle yetersiz.Sistem gereksinimlerinden sonra kullanici icin kalan ortalama ram miktari 256-300 mb arasinda.
    Var olan sorunlar Htc tarafindan hizli bir sekilde duzeltilecektir.Ancak batarya kullanim ve bekleme suresi acisindan, yazilim guncellemerinin pek yarari olacagini sanmiyorum.
    Son olarak telefon dizayn olarak cok hos.Azda olsa Galaxy Nexus a benzemis.Ancak kasasinda kullanilan malzeme hernekadar ele hos gelsede,hicde dayanikli bir malzeme degil bana gore.En ufak darbede derin ciziklere musait bir kasasi var.

Bana sorarsan Galaxy S3 u gormeden bu cihaza pek yanasma derim.

Peki sen niye aldin dersen?Beni bilen bilir, hemen hemen her markanin ust segment modellerini muhakkak alir kullanirim.Hastalik olmus bende.Onca is ,hayat temposunda heves bizimkisi.

Çok teşekkür ederim massive.Bunu almak istiyordum ama biraz daha bekleyip kararımı vereceğim.S3 konuşulduğu gibi olursa mükemmel olur .Tekrardan çok teşekkürler.

• açık söylemek gerekirse galaxy note ile bu telefon arasında seçim yapmak gerekirse ben samsung derim kendi adıma böyle düşünüyorum
  • mesut abi içindeki öfkeyi oyunlara yansıtmış. iki dk da bi düzine adam öldürdü.
  • ya madem sorunlu telefon ne diye piyasaya çıkarıyorsun. yok pil için düzeltme gelecek, yok yazılım desteği yapılacak. şakamısınız ya.
  • İnceleme gerçekten güzel olmuş.Büyük bir zevkle izledim,yalnız Mesut bey,telefonu tanıtırken gülmemek için kendini zpr tutuyor gibi geldi bana sanki birisi dokunsa kahkaha atacakmış gibi...
  • ota yı yüklüyip bir video yapıcaksınız galiba
  • htc appledan daha pahali

KNDDA

KimNeDerseDesinApple
  • O kadar test yapiliyor ancak hicbirinde galaxy note yok. Ben htc one x ile note arasinda kaldim siz hangisini onerirsiniz? Telefonda film izleyip oyun oynamayi dusunuyorum note sizce kalemle isi az olanlara uygun degil mi?
  • ah arkadaşlar ah nedir bu telefonda oyun çılgınlığı internet çılgınlığı abi 1500 - 2000 lira vericemde yok neymiş tegraymış yok neymiş çift rakamlı çekirdekler miş o parayla ben kral gibi pc alırım daha mükemmel oyunlar oynar ve int girerim yok iphone yok şu bu cidden bu tüketim çılgınlıgıdır normalde bir telefonun en yüksek fiyatı bence 1000 lira olmalıdır bu nedir ya siz tüketin bakalım tüketim canavarları hadi herkeze iyi tüketmeler. not:telefnda çift çekirdk tegra oyun vs. gibi şeyler olmadanda insanların yaşayabilme özellikleri var :9
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeryasin

quote:

Orijinalden alıntı: FuruKasulye

Kim ne derse desin Apple.

Hala bitmediniz mi siz?

appleci olmak sakala benzer kestikce biter
  • Galaxy NOTE a versınler ics yı ozaman gorelm bırde bu htc x i
  • Iphone4 ümü sattım bgn. Turkcellden aldım. İk izlenimim harika...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

ah arkadaşlar ah nedir bu telefonda oyun çılgınlığı internet çılgınlığı abi 1500 - 2000 lira vericemde yok neymiş tegraymış yok neymiş çift rakamlı çekirdekler miş o parayla ben kral gibi pc alırım daha mükemmel oyunlar oynar ve int girerim yok iphone yok şu bu cidden bu tüketim çılgınlıgıdır normalde bir telefonun en yüksek fiyatı bence 1000 lira olmalıdır bu nedir ya siz tüketin bakalım tüketim canavarları hadi herkeze iyi tüketmeler. not:telefnda çift çekirdk tegra oyun vs. gibi şeyler olmadanda insanların yaşayabilme özellikleri var :9

Madem öyle düşünüyorsun, neden 1000 TL sınır koyuyorsun? Al 100-150 TL'ye bir tane Nokia 1280. Atarsın mesajını, ararsın tanıdıklarını. Dokunmatik ve renki ekran olmadan da yaşayabilirsin muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: aisiklilar

Iphone4 ümü sattım bgn. Turkcellden aldım. İk izlenimim harika...

hocam ilk izlenimler hep harika bu tel için, yalnız biz ikinci izlenimlerinizi merak ediyoruz sanki ikinci izlenimler birazcık değişiyor gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 19 Nisan 2012; 0:22:50 >
  • Şu an için en güçlü akıllı telefon bu olsa gerek.
  • Mesut bey de dahil herkes HTC'ye yuklenmis; ama oyunlarda duraksamalarin nedeni Nvidia da olabilir. Cihazin aceleye gelmesinden cok driver-lar aceleye gelmis. Diger yandan oyunlarin HD cozunurluk ve Android 4 ile ilgili uyum problemleri olabilir.

SII'nin birkac testte onde olmasi demek HTC'nin guncelleme ile one gecemeyecegi anlamina gelmiyor ki Tegra 3 cok yeni bir donanim ve yazilim stabilizasyonu tam oturmus degil; ancak SII bunca zamandir guncelleme ile yazilim stabilizasyonu saglanmis bir donanima sahip.

@MaSSive

Hocam genelde ust segment cihazlari ilk alanlardansin. Mumkunse birkac gunluk kullanimindan sonra bir inceleme de senden okumak/izlemek isterim.

Bir arkadas da parlak ekran yerine mat ekrandan bahsetmis gunes isigi altinda mat ekran sonuk kalacaktir ve kullanimi cok zorlastiracaktir o nedenle parlak ekran kullanimi telefonlarda cok.yaygin. Nitekim kullandigim neo V'nin led ekrani az parlaklik nedeniyle beni bazen sıkıntıya sokabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rust in Peace

Mesut bey videodaki Notification gostergesindeki anlik CPU, RAM kullanimini gostermeye yarayan bir de pili gosteren Widget'lar hangileri acaba?

Battery Widget'ının adı Beautiful Battery Disc ama CPU'yu gösteren eklentiyi bulamadım hâla, bilen varsa söyleyebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rust in Peace -- 19 Nisan 2012; 2:01:13 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

@MaSSive teşekkürler, telefonda video çekerken foto çekebilmek bence harika bir özellik bu konuda haklısın,
    benim bu telde takıldığım bir iki şey var, bunlar yapılan incelemelere göre, fotoğraflardaki normalden fazla noise, görüşme ses kalitesi, sinyal çelim gücü, müzikçalar performansı gibi, bu konularda senin düşüncelerin ne yönde acaba, ben özellikle bu teli düşünürken bu eleştriler kafamı karıştırdı biraz, One S modelindede bunların hepsinin çok iyi olduğu söyleniyor benim için bu saydıklarım oldukça önemli genellikle sık kullandığım şeyler, aradada çok büyük fark olmadığı için bu yüzden one S ide düşünür oldum ama gönlümde one X den yana...

Cihaz dun elime gecti .Yazdiklarini detayli bir sekilde gozlemleyip en kisa zamanda bilgilendirmeye calisirim.

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Cihazı yurtdışı kayıtlı mı yoksa buradan garantili mi aldınız? Bir de ses olayı nasıl? Dışaa verdiği ses? müzik dinlerken veya telefon çalarken..?
    teşekkür ederim.

• Custom rom ve kernellerle uçar bu cihaz.(Cm9 ve 2ghz ) Ama pil için aynı şeyi diyemiyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.