Şimdi Ara

HTC One X video inceleme Tegra 3 Mercek Altında! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
2
Favori
84.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk saniyedeki o bakışlar ne öyle. Elinde gazoz var zannettim :)
  • sirf 4 cekirdekli ilk telefonu cikarmak icin tegra 3 kullandilar,
    tegra 2 neydi ki tegra 3 ne olsun.
    XL'in islemcisi her turlu alt eder bu telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbzhao

W008 Android 2.2 işletim sistemi Smartphone, sıcak, sıcak, çok sıcak hissediyorum.http://bit.ly/I4henW

ne alaka diyecektim ama baktım ki adam yabancı ve google translate Türkçe'siyle her başlığa aynı şeyi yazmış.
  • HTC iyi hoşsun da senin telefonunu alan adamın 2. elden ağzı yanıyo
  • birşey dikkatimi çekti dice player /sdcard olarak gösteriyor??
    telefon hafızasını böyle göstermesi biraz saçma değilmi?
    yoksa tel. hafızasını iphone tarzı yapmadılar mı??
  • Mesut arkadaşım inceleme için teşekkürler ancak UFAK BİR UYARI; İnceleme esnasında telefon rehberiniz görünüyor, sıkıntılı bir durum oluşmasın diye uyarmak istedim . Kolay gelsin.
  • foruma giremiyorum _?
  • Duyanda adam gibi birşey sanır 4 çekirdeği
  • htc one serisi için yaptığı tv reklamını seyrettinizmi hani şu uçaktan atlayarak foto çektikleri.
    utanmadan htc one ile katalog çekimi yapabilirsiniz dedikleri reklam.hani nerde fotoğraf başlıklarında takılan arkadaşlar....
    imagesense diye ortalığı yıktı htc ama ortalama bir telefon kamerasından öteye gidemiyor kamera performansı.tam bir reklam aldatmacası.
    video çekerken takılması cabası.cihazın reklam sloganıda ''htc one,muhteşem kamera gerçek ses.''adama gülerler.
    4 çekirdek,güç,hız falan dese tamam ama kamera üzerinden boş reklam çabaları komik.
    bu cihazın reklamları güç üzerine olmalıydı,standart kamerasını çok iyiymiş gibi gösterme üzerine değil.bu işler sadece diyafram açıklığını f/2.0 yapmakla olmuyor.

http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=4320&idPhone2=4574&idPhone3=3252

seyretmeyenler için o reklam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 20 Nisan 2012; 9:33:29 >

• mesut çevik saçların fena dökülmeye başlamış.
    ufak ufak bi saç ektirme video inceleme yapmaya başlasan iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 19 Nisan 2012; 12:22:45 >
  • İlginç şekilde One S kamerası daha iyi gözüküyor. Çekilen resimler ve Gsmarenanın karşılaştırma aletiyle bakınca renk olarak aynılar ama One S'te daha az noise ve daha fazla detay var. 32gb hafızası olsaydı One S mükemmel bir cihaz olurdu.
  • one s ne zaman gelicek bir haber yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

mesut çevik saçların fena dökülmeye başlamış.
    ufak ufak bi saç ektirme video inceleme yapmaya başlasan iyi olur.

askerlik taze bitti, kep' ten dolayıdır o. yerine gelir. asdfghjklasdfghjk
  • Nexus verip almayı düşünüyodum. Tercih edilesi tek özelliği gorilla glass ekranı. Çokta etkilenmedim.
  • ohaaa 110mbit bird videosunu oynattı laa
  • apple hapı yuttu bu telefonlar appleye toz yutturcak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: reha64

quote:

Orijinalden alıntı: reha64

kullanan arkadaşlar
    bu cihazda görüntülü görüşme varmı?
    letsgomobile'de var gözüküyor ama
    sensation'u da var diye aldım ama ön kamera hikaye çıktı, yine yanlış yapmayalım.

kimsenin bir fikri yokmu arkadaşlar?

ICS ile görüntülü görüşme desteklenmeye başladı diye hatırlıyorum. sensationda görüşme yapılamamasının nedeni budur belki.
  • Akılllı telefon geçmişim oldukça eskilere dayanıyor. Önce Siemens SX 1 ile başladım(Symbian). Sonra ilk HTC yapımı I-mate (Win Mobile 6) kullandım. Daha sonra dramatik olarak Türkiye'deki Google G1 in ilk kullanıcılarından oldum.
    18. yüzyıldan 20. yüzyıla geçmek gibi ciddi bir atılım gibi gelmişti bana.
    2 yıla yakın kullandım o telefonu ve arkasından gene yurt dışından Desire alarak onun da ilk kullanıcılarından oldum iki seneden fazladır da kullanmaktaydım. Ta ki One X sahibi olana kadar.

Ne G1 de (ki Android 1.5 le başlamıştı) Ne de Desire'da ahım şahım bir sorun yaşamadım. Şunu gördüm ki Androidlerin tamamı hız ve kıvraklık üzerine yapılanmış. One X te de büyük ekran ve oyun severleri kendi tarafına çekmeye çalıştıklarını düşünüyorum.

Makinaya gelirsek daha iyi görüntü, çabuk cevap veren dokunmatik ve işletim sistemi, çok çok iyileştirilmiş ses sitemiyaynında belirgin şekilde çok uygulamayı başarı ile yönetmesine rağmen yetersiz pil kapasitesi öne çıkıyor.

HTC bu makineyi Amiral Gemisi olarak piyasaya çıkardı ise kesinlikle eminim ki arkasında duracak ve yeterli desteği sağlayacaktır.

• cep telefonu dediğimiz teknolojinin gelişim hızı muazzam ve bu sebeple bu cihazlara sadece telefon demek bile olayı basitleştirmektir. ama yine de en zayıf noktaları ve neredeyse hiç yol kat edemedikleri ve en büyük handikapları olan nokta batarya dayanımı. şarj dayanma süreleri inanılmaz kötü tabi ki eski tek renkli küçük ekranlara sahip telefonların bir hafta hatta daha fazla dayanan şarj süresini beklemiyorum ama 11 saat veya ekonomik kullanımla 1-1,5 gün bile bence çok çok kötü. batarya teknolojisi bu sektörün hızına ayak uyduramadıktan, şarjı 48 saat bile dayanmadıktan sonra bu telefonlarda tegra 4-5-6-7 yada a5-a6-a7-a8 olsa ne olur?
  • emeğinize sağlık sayenizde bu telefonuda öğrenmiş olduk.Allah razı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.