Merhaba arkadaşlar, Htc one alacağım. Akrabalarım temmuz sonu tura çıkacak.Yurt dışından pasaport kayıtlı getireceğiz.
Hollanda,İtalya,Paris Bu üç ülkedn alma şansları var.
Sorularım şunlar . En ucuz nereden gelir.
.Toplam kayıt vs. Ne kadar tutar.
.Telefonun yurt dışı fiyatı ne kadar. Yani akrabama toplam kaç euro vermem gerek gümrük parası fln gibi
Takip.Ayrıca yurtdışından gelen telefonun garantisi devam ediyormu burada?
quote:
Orijinalden alıntı: Immortal King
Devam etmiyor hocam
Arkadaşlar acil bilgisi olan yazabilir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Sendeniz884
quote:
Devam etmiyor hocam
E bozulursa falan ne olacak?
Buradan yaptırabilirim. Bu arada hollanda da 600€ muş. Neden bu kadar pahalı
quote:
Orijinalden alıntı: To Write Love On Her Arms
quote:
Devam etmiyor hocam
Sony'de Avrupa ülkesinden geldiği takdirde uluslararası garantiden 2 yıl devam ediyor. HTC'de de büyük ihtimalle edecektir tabii farklı bir şekilde almazsanız.
Hocam bandroll vb giderleri de olacak bu telefonu yurt dışından getirirken.
Burdan 1900 e garantilisini alırım daha iyi diye düşündüm...
To Write Love On Her Arms
kullanıcısına yanıt
Değerli kardeşim Avrupa da cihazlar pahalı oluyor. artık eskisi gibi değil... birde vergi dalan derken 200 tl karın ya olur ya olmaz diyim ben sana. tabi birde bozuk çıktı bozuldı kırıldı derdi var.ABD den iphone aldım tr ye geldim bozuk çıltı mesela gitti 2000 bin lira... neyse sonra 2 hafta sonra tekrar gittik değiştirdik yenisini aldık.
Samsung ve türevleri kore de ucuz
İphone kanada da ucuz
htc Abd de uygun gerçekten de ben almadım burdan aldım neden dersen vergisi falan filan derken 1500 e geliyordu telefon 300 lira için değmez diye düşündüm...
quote:
Orijinalden alıntı: tarikki
Değerli kardeşim Avrupa da cihazlar pahalı oluyor. artık eskisi gibi değil... birde vergi dalan derken 200 tl karın ya olur ya olmaz diyim ben sana. tabi birde bozuk çıktı bozuldı kırıldı derdi var.ABD den iphone aldım tr ye geldim bozuk çıltı mesela gitti 2000 bin lira... neyse sonra 2 hafta sonra tekrar gittik değiştirdik yenisini aldık.
Samsung ve türevleri kore de ucuz
İphone kanada da ucuz
htc Abd de uygun gerçekten de ben almadım burdan aldım neden dersen vergisi falan filan derken 1500 e geliyordu telefon 300 lira için değmez diye düşündüm...
Bende 200-300 Tl için uğraşmam. Tr den alırım kafam rahat eder :) Yorumun için teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme