Şimdi Ara

htc p4350 wm6 TAMAMEN TÜRKÇE + hard reset resimli anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
15.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewet arkadaslar ben cıhazı yenı aldım ..CIHAZDA WM5 YUKLU şimdi eklıyecegım rom ıle hem cıhazı wm6 yapcaz hemde türkçe turkcell den alınmadır herhangı bı sorun ıcermemektedır gonul rahatlıgı ıle yukleyebılırsınız..gelelım hard resete bır cogumuz bılmyıoruz hard resetı assagıda ekledıgım resımde sıyah daıre ıcındekı tuslara basıyoruz sonra aynı anda acma(power) tusuna basılı tutuyoruz 5 sn kadar bekleyıp elımızı acma tusundan cektıgımızde butun verılerın sılıncegı uyarı aldıgımız anda sol kosedekı arama tusuna basıyoruz ve reset atmıs oluyoruz ondan sonrası zaten normal ıslemler

htc p4350 wm6 TAMAMEN TÜRKÇE + hard reset resimli anlatım

TÜRKCE VE WM6 ROM BURADA

http://rapidshare.com/files/65481383/P4350Turkcel.zip.html ( **** OLAN YERLER rapıdshare zaten bılyıoruz arkadaslar)

ıyı calısmalar;:)
    MAHMUT1982

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut01982 -- 27 Ekim 2007; 9:30:16 >

• bu linkteki dosyayı hp 6915e yukleye bilir miyiz?
    veya herhangi pocketpc destekler mi?
  • 4,06 MB rom olmaz bu sadece turkcelestirme paketi verdikleri dangard mis aletde htc dangard
  • kankam heryerdesın masallah :D

www.kontorcan.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azazel85 -- 3 Aralık 2008; 19:23:03 >
  • süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • merhaba arkadaşlar
    siteye yeni üye oldum rica etsem linki tekrar aktif edebilirmisiniz.şimdiden teşekkür ederim.
  • vala link aktif olursa iyi olur banada lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • link hala aktifmişş ***** olan yere rapidshare yaz
  • yüklüyorum haydi hayırlısı
  • link çalışmıyor guncelleye bilirmisiniz arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.