Şimdi Ara

HTC Pyramid

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar yeni ürünün görselleri düşmüş internete.

Şu anda sadece 1.2 GHz işlemciye sahip olacağını ve 4.3" lik bir ekranı olacağı bilgisini okudum.
    S-LCD'ye sahip olacağı söyleniyor.

HTC Pyramid

• HTC HD2 kullanıcısıyım ilk çıktığından beri, kısa bir süre önce desire hd'ye geçsemmi diye çok düşündüm ama ağustosta askere gideceğimden dolayı bu telefonla idare edip dönünce çıkacak (muhtemelen HTC Pyramid veya Desire HD2) modelden almaya karar verdim. Çok doğru bir karar vermişim anlaşılan. İnanılmaz bir pda yolda. HTC Pyramid'in resimleri ile beraber sloganı da nete düşmüş durumda: "iphone 5 killer" hadi bakalım seneye şubatta buluşuruz umarım bu müthiş cihazla...
  • telefonlar iyi guzelde bide su tasarımı geliştirsnler
  • telefon ortaya çıktıktan bir gün sonra test sonuçları geldihttp://www.gsmarena.com/five_dual_core_androids_benchmarked_htc_pyramid_too-news-2426.php
  • Bir kere aslında tek bilinen Adreno 220 GPU ve qHD ekran, android. 2.3 sistem.Ekran boyu , işlemci kesin bilinmeyip tahmini nitelikte. Çift çekirdek mi tek çekirdek mi olduğu bile değil galiba

Diğer adı HTC Shooter (sanırım biri Sprint için 4G versiyonu) .
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Bir kere aslında tek bilinen Adreno 220 GPU ve qHD ekran, android. 2.3 sistem.Ekran boyu , işlemci kesin bilinmeyip tahmini nitelikte. Çift çekirdek mi tek çekirdek mi olduğu bile değil galiba

Diğer adı HTC Shooter (sanırım biri Sprint için 4G versiyonu) .

Cenk abi yanlış bilmiyorsam Adreno 220 GPUsunu Qualcomm sadece çift çekirdekli snapdragonlarda kullanacak diye biliyorum
  • Güzel haber o zaman beklemeye değer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC ONE M7 Sapıttı
    11 yıl önce açıldı
    Htc One mı Droid Dna mı?
    12 yıl önce açıldı
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Güzel haber o zaman beklemeye değer

beklemekten telefonsuz kaldım . Sonu yok bu işlerin .
  • Doğru diyorsunuz o zaman da 1.5 GHz işlemcili başka bişey anons edilir o beklenir mi denir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 18 Mart 2011; 17:31:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.