Bildirim
HTC S9 olmaz böyle telefon
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
LG V30 da müzik kalitesi olarak bahsedilen telefonlardan.
karşılaştırma olarak hangisi daha iyi? -
lg alma kardeşim bence uzak durun çekilsin piyasadan dolandırıcı firma,2 yıl garantili cihazın 2 yıl sonunda bozulması görülmüş bir şey mi -
evet bayağı bir şeyler konuşuluyor lg için. kaliteli müzik dinlenecek telefon bulmak zor. htc 10 için de bir sürü sorundan bahsediliyor.quote:
Orijinalden alıntı: Unknown Jack
lg alma kardeşim bence uzak durun çekilsin piyasadan dolandırıcı firma,2 yıl garantili cihazın 2 yıl sonunda bozulması görülmüş bir şey mi -
Lg v30 um var, eski telefonum htc one m9
Ben m9 un kulaklığa gelen seste çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Birçok deneme yaptım.
Htc bozdu diyorlar, u11 ile m9 karşılaştırılınca hangisi iyi sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
m9 çok eskidi artık alınmaz u11'de ben de düşünüyordum ama nedense ısınamadımquote:
Orijinalden alıntı: ugarb
Lg v30 um var, eski telefonum htc one m9
Ben m9 un kulaklığa gelen seste çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Birçok deneme yaptım.
Htc bozdu diyorlar, u11 ile m9 karşılaştırılınca hangisi iyi sizce? -
Hocam ben 2.5 senedir HTC10 kullanıyorum. Garantiden 1 kere bataryasını değiştirttim ve onun dışında hiçbir sorunu çıkmadı. Hâlâ canavar...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X