Şimdi Ara

HTC S9 olmaz böyle telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alüminyum kasa çok sağlam kırılmıyor bir türlü. yeni hi fi telefon alacağım kaç defa yere attım çok sağlam çıktı.
    bundaki dac ile güzel müzik dinleniyor ama daha gelişmiş modellere geçemiyorum. U12+ yı düşünüyorum ama bunun kadar sağlam çıkar mı?

• LG V30 da müzik kalitesi olarak bahsedilen telefonlardan.
    karşılaştırma olarak hangisi daha iyi?
  • lg alma kardeşim bence uzak durun çekilsin piyasadan dolandırıcı firma,2 yıl garantili cihazın 2 yıl sonunda bozulması görülmüş bir şey mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unknown Jack

lg alma kardeşim bence uzak durun çekilsin piyasadan dolandırıcı firma,2 yıl garantili cihazın 2 yıl sonunda bozulması görülmüş bir şey mi
    evet bayağı bir şeyler konuşuluyor lg için. kaliteli müzik dinlenecek telefon bulmak zor. htc 10 için de bir sürü sorundan bahsediliyor.
  • Lg v30 um var, eski telefonum htc one m9

Ben m9 un kulaklığa gelen seste çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Birçok deneme yaptım.

Htc bozdu diyorlar, u11 ile m9 karşılaştırılınca hangisi iyi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugarb

Lg v30 um var, eski telefonum htc one m9

Ben m9 un kulaklığa gelen seste çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Birçok deneme yaptım.

Htc bozdu diyorlar, u11 ile m9 karşılaştırılınca hangisi iyi sizce?
    m9 çok eskidi artık alınmaz u11'de ben de düşünüyordum ama nedense ısınamadım
  • Hocam ben 2.5 senedir HTC10 kullanıyorum. Garantiden 1 kere bataryasını değiştirttim ve onun dışında hiçbir sorunu çıkmadı. Hâlâ canavar...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY S8+ | ŞEBEKE YOK
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.